Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Mis teeb toiteplokist hea toiteploki ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 307, 308, 309  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.01.2009 23:26:19 vasta tsitaadiga

piiisab kohe kindlasti selle kasti jaoks,kuna tegelt on see toide ühe railine või siis vähemalt "targad " railid,mis oskavad üksteisele appi tulla kui vaja,nii et ei tohiks tekkida probleeme. ise oman ka seda toidet ning väga rahul 8)
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
soodent
HV Guru

sõnum 29.01.2009 23:33:36 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
omgwtf: Kahjuks on selliste, lahjate kondekate, oma mahtuvuste kaotavate kondede kasutamine täiesti igapäevane nähtus, muide. Asi on ju lihtne - tootjal on lihtsam ju kasutada kondekaid, mille hind on 10-30 krooni / tükk, kui hakata kasutama kondesid, millede hind on nii 100-300 krooni (või ka rohkem) tükk. Sellise detailide hindade korral ei jääks ju müügikasumitest midagi järele.

Tegin täna tuttavate masinates järgmised vahetused: Ühte masinasse läks lapitud BlueStorm, see vahetas välja "äravajunud kondekatega" Thermaltake ja see liikus edasi vanemasse, aeglasemasse, kus omakorda vahetas välja "äravajunud Codegeni".
Ja Codegenil tuleb nüüd mingi päev lõbus tegevus - kondekate väljavahetus icon_wink.gif ja jääb ootama mõnd masinat, millele omakorda doonoriks olla thumbs_up.gif

Muidugi tõsine jutt- kusagil hiinas see 680mkf 200v kondekas suure tootja jaoks max 10kr tk.Meie poehinnad ei loe selles äris.See, et need 200v konded mahtuvust kaotavad on 90% sinu enese väljamõeldis.Need 200v noname konded on juba algselt valesti tähistatud ehk 680mkf on peal ja tegelikult 300mkf(pettus ühesõnaga).

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 29.01.2009 23:54:31 vasta tsitaadiga

Syncmahv, jah on õiged otsad, et HD 4870 ära ühendada.
http://www.corsair.com/products/hx/default.aspx

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 01.02.2009 21:30:03 vasta tsitaadiga

Mis erinevust on CMPSU-620HX mida pixmania pakub Link
ning CMPSU-620HXEU mida arvutikeskus pakub Link
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.02.2009 21:41:29 vasta tsitaadiga

Syncmahv, imo oli see vahe, et üks on euroopas toodetud ja teine mitte icon_rolleyes.gif Või siis oli nii, et ühel on mikidemaa voolu jaoks mõeldud lüliti olemas ja teisel mitte.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 01.02.2009 21:49:38 vasta tsitaadiga

et käravad mõlemad ?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.02.2009 21:52:13 vasta tsitaadiga

ikka thumbs_up.gif Corsairi toidetel 5a garantiid enivei icon_wink.gif
tagasi üles
tqz
Kreisi kasutaja
tqz

sõnum 02.02.2009 15:43:05 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Mis erinevust on CMPSU-620HX mida pixmania pakub Link
ning CMPSU-620HXEU mida arvutikeskus pakub Link

tsitaat:
EU = European model. The only difference from the standard version is the power cord and the product manual. The actual unit itself is the same.

http://www.asktheramguy.com/forums/showthread.php?p=350897
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.02.2009 13:00:37 vasta tsitaadiga

Nii - kohtasin taas kuulsa nimega Chieftec toiteplokki, mis emaplaadi rõõmsalt maha põletas. +5V SB asemel oli pinge ligikaudu 12V ja kui emaplaat külge ühendati, siis see emaplaat ka maha suri.

Seega sain ma kinnitust veelgi sellele, mida ma olen varem välja öelnud, et kuulsatest kaubamärkidest hoolimata, ei suuda insenerid konstrueerida +5V SB toiteosa selliselt, et oleks välditud kõrgema pinge tekkimine, Kasvõi mõne reaalselt töötava skeemilahenduse kasutuselevõtuga.
Seekord siis Chieftec oma 12V-ga ja enne seda oli täiesti analoogse lahendusega Thermaltake toide, tõsi sellel oli pinge +5V SB asemel "kõigest" 9V.
Eks millalgi , kui viitsin, panen need Thermaltake ja Chieftec-i korraga kõrvuti ja hakkan leiutama mingi teistsuguse lahendusega +5V SB pinge generaatorit.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 10.02.2009 15:54:51 vasta tsitaadiga

Ei mõista kust sulle tulevad need toited mida lapid? Krt ma pole oma tutvusringkonnas veel kuulnud,et keegi oleks toidet parandanud või parandusse viinud icon_rolleyes.gif
Miskit taaskasutuskeskuses tööta?
Muidugi tore kui oskust ja huvi tegeleda sellise asjaga a lihtsalt tekkis hetkel haiglane huvi,et kust kõik need jubinad mida lapid pärit on icon_smile.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 10.02.2009 16:09:02 vasta tsitaadiga

omgwtf, teenust osutades tekib paratamatult olukord, kus jutud levivad tuttavalt tuttavale. ja olen märganud, et tahanteada hoiab pidevalt silma peal rauafoorumis, kus paljud kurdavad läbipõlenud komponentidest. seega kui natuke ise otsida ja inimesed ise sinu poole pöörduvad, siis pole siin midagi imelikku.

tegu üsna tulusa nokitsemisega siiski
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 10.02.2009 16:14:34 vasta tsitaadiga

Mnjh ehk sul jutus isegi miskit iva sees kui vähe mõtlema hakata beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 10.02.2009 16:16:41 vasta tsitaadiga

tahanteada, mul on üks idee, õigemini ettepanek sulle kui asjatundjale - tee oma toiteseeria valmis ning paiska müüki! Päris tõsiselt kohe.
Tundub, et jagad seda asja väga põhjalikult ning leiad tõsiseid vigu suurfirmade kvaliteet toodetes... paranda need vead oma tooteseeriaga. Kui sellega hakkama saad, siis luban, et ostan sinu tooteseeriast ühe toiteploki, sest tegu oleks siis ilmselt väga kvaliteetse ja hea tootega!
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 10.02.2009 17:12:21 vasta tsitaadiga

CorsairX, icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 10.02.2009 17:34:40 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
tahanteada, mul on üks idee, õigemini ettepanek sulle kui asjatundjale - tee oma toiteseeria valmis ning paiska müüki! Päris tõsiselt kohe.
Tundub, et jagad seda asja väga põhjalikult ning leiad tõsiseid vigu suurfirmade kvaliteet toodetes... paranda need vead oma tooteseeriaga. Kui sellega hakkama saad, siis luban, et ostan sinu tooteseeriast ühe toiteploki, sest tegu oleks siis ilmselt väga kvaliteetse ja hea tootega!

tahanteada, pigem võiksid võtta ühendust mõne suurema tootjaga ning parandama nende suured skeemilahendusvead, ning selle eest kena kopika saama. Või pöörduma mõne suurema tootja poole, ning pakkuma välja täiesti oma lahenduse, nagu eelpool mainitud. Sest mida ikka need ülemakstud ja kõrgelt haritud insenerid teavad. Saavad nemad hoida kokku suure raha ning sina saad endale unistuste töökoha.

tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 10.02.2009 17:42:39 vasta tsitaadiga

koputaja, ja teised - võtke natukene tuure maha. Kuig tema postituste sisuga ma ka ise alati nõustuda ei saa, siis lõplike järelduste tegemiseks külastage tema profiili. Sealt selgub, et ta neid katkiseid PSU'sid kümnete kaupa kokku ostnud, lisaks kokku jootnud üsna suures koguses rauda.
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 10.02.2009 17:51:47 vasta tsitaadiga

DonNiger, kusjuures mina mõtlesin asja tõsiselt, kuigi CorsairX viskas nalja. Kui mees saab hakkama ka korraliku toiteka tehnilise lahenduse ning joonistega, miks mitte selle pealt kasu lõigata. Sest nagu tundub, on ta selles elektroonika asjas päris kodus. Iseasi, kas tal on oskusi asi lõpuni viia.

Teise kandi pealt. Miks mitte, kui tal peaks aega olema, siis valmistada ise toitekas, nagu seda tegi vist Hippro5 XS foorumist. Kui on piisava võimsuse ja stabiilsusega siis see ju vesi ainult meie OC meeste veskile ja jälle väike eelis muude OC tiimide ees.

tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 10.02.2009 18:09:02 vasta tsitaadiga

Mehed, ma nagu mainisin, et mõtlesin asja tõsiselt! icon_rolleyes.gif Kuigi koputaja pakutud variant toimiks tema puhul ilmselt tõhusamalt.
Btw, tahanteada lappis edukalt ka minu endise saba andnud BSII-e ära.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.02.2009 18:32:48 vasta tsitaadiga

koputaja: See, et ma katkised toitekaid aeg-ajalt kokku ostan ja siis üritan neile elu sisse puhuda, tuleb lihtviisilisest vajadusest. Mul on tutvusringkonnas üsna palju väiksema-palgalisi, kes on üsnagi rahul, kui ma neile vajaduse korral mingi odavama variandi suudan tekitada. Ja sellised - teise - kolmanda ringi toitekad - on üsna tihti piisavalt sobiv lahendus.
Praegugi on tuttavate käes ringluses nii Hiper kui ka (juba eelpoolnimetatud) BlueStorm II.

Ja ma olen tuttavatele lappimisteks ka muid poolpiduseid asju kokku ostnud. Viimati sai ostetud näiteks 19 tolline LCD.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 10.02.2009 18:36:57 vasta tsitaadiga

koputaja kirjutas:
CorsairX kirjutas:

tahanteada, pigem võiksid võtta ühendust mõne suurema tootjaga ning parandama nende suured skeemilahendusvead, ning selle eest kena kopika saama. Või pöörduma mõne suurema tootja poole, ning pakkuma välja täiesti oma lahenduse, nagu eelpool mainitud. Sest mida ikka need ülemakstud ja kõrgelt haritud insenerid teavad. Saavad nemad hoida kokku suure raha ning sina saad endale unistuste töökoha.

Neid Suurte Tootjate "kogemata bläkke" on ennegi olnud...
Lihtne näide SpeedTouch 605s "eth portide suremine" , skeemis vale nimipingega kondensaatorid... icon_wink.gif
Mis siis mingi "X" aja pärast saba viskavad ja seadme Switchi kasutuskõlbmatuks muudavad...jama kui palju...
Samas põhjus väga lihtne ja kergelt remonditav...

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0167

viimati muutis Etz 11.02.2009 17:59:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 11.02.2009 17:59:51 vasta tsitaadiga

Öelge lollile sellist asja, kui ma tahan teisele videole eraldi toidet panna, kuidas ma selle toiteploki tööle saan ? selle vahel pole emaplaati mis annaks käsu toitele sisselülitada icon_rolleyes.gif

Ja tean pole õige teema aga ei leidnud paremat kohta icon_rolleyes.gif

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.02.2009 18:00:29 vasta tsitaadiga

Prostituut kirjutas:
Öelge lollile sellist asja, kui ma tahan teisele videole eraldi toidet panna, kuidas ma selle toiteploki tööle saan ? selle vahel pole emaplaati mis annaks käsu toitele sisselülitada icon_rolleyes.gif

Ja tean pole õige teema aga ei leidnud paremat kohta icon_rolleyes.gif

Tavaline TAX toide eraldi Videot toitma?
Või mingi "special aretis" ?

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 11.02.2009 18:03:22 vasta tsitaadiga

24pin pistikus pidi miskit kokku ühendama icon_wink.gif hetkel ei tule kohe meelde icon_lol.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.02.2009 18:08:32 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
24pin pistikus pidi miskit kokku ühendama icon_wink.gif hetkel ei tule kohe meelde icon_lol.gif

Kohe...Kohe... (Sai kunagi sama tehtud, otsin oma vana skeemi ja siis teen kiire elektroonilise joonise, et asi ka "kasti" toitenupust toimiks... icon_wink.gif

Ehk siis 2x Cheiftec 410W ATX ... thumbs_up.gif

Seniks:

Link

Mudidu Google abiks...
Muuseas asi ei õnnestu, kui toiteplokil pole koormus... (olgu kasvõi Ventilaator, aga miskit PEAB olema)

viimati muutis Etz 11.02.2009 18:11:37, muudetud 3 korda
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 11.02.2009 18:09:03 vasta tsitaadiga

Googlet muidugi Prostituut, ei kasuta jah icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Mis teeb toiteplokist hea toiteploki ? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 307, 308, 309  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.