praegune kellaaeg 28.06.2025 00:53:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
10.02.2009 16:13:44
TomTom One V3 ei käivitu |
|
|
Toodi minu kätte üks TomTom One V3, mis peale kaardiuuendust enam käima ei lähe.
Sümptomid siis sellised: käivitades töötab nii palju, et näitab startupi pildi ära ja siis paneb pildi tasku, peale seda tuleb uuesti käima lülitada ja toimub sama asi. Kui arvutiga ühendada, siis kettaseadmena leitakse aparaat küll ülese, kuid kettale ligi ei saa. Ketast avada püüdes jääb arvuti lihtsalt mõtlema ja lõpuks aitab seadme juhtme eemaldamine, et explorer edasi töötaks. Samuti ei tuvasta TomTom Home seadet. Reset ei aidanud.
Minu jaoks lõhnab kangesti selle järgi, nagu oleks mälu vigane. Aga ehk on kellelgi veel ideid, kuidas seda aparaati ergutada võiks, ehk saaks eluvaimu sisse...
Edit: Võtsin aparaadi lahti, mälukivi on see, mis piniseb. Üks tark ütles selle kohta, et mingid toiteprobleemid usutavasti
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.02.2009 18:02:05
|
|
|
kui ketas tuksis ja pole äratuntav, siis vist käitub ka samamoodi...........
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
10.02.2009 18:15:50
|
|
|
Praegusel juhul "ketas" küll leitakse, aga ligi ei pääse. Seetõttu oligi väike lootus, et ehk ikka annab midagi teha, formatit või midagi muud...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.02.2009 19:14:40
|
|
|
Seda ma ju arvangi, et tuksisoleku tõttu ei pääse ligi ei väljast ega seest ja selle peale paneb seade "pillid kotti"
Formaatida jms. võib ju üritada ja backup pealt vana sisu taastada. Ma ei väida, et ta füüsiliselt tingimata on vigane.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|