|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
| Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
| Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
| hääli kokku : 10 |
|
| autor |
|
Velociraptor
HV veteran

|
08.02.2009 22:11:49
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| otto123 kirjutas: |
Mis progega te neid pilte teete?  |
Mina nt frapsiga
Mul õnnestus oma TAC tank kummuli keerata :
Spoiler 
|
irw, aga mul spawnis täna VTOL airfieldis tagurpidi
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
08.02.2009 23:49:34
|
|
|
Tulen ka kohe mängima mõnda suurde servusse, arvatavasti NH vms
Aga tegelt on mul idagi näidata ka.
Tegu siis väga alguses oleva IA/TIA mapiga jst meie servu jaoks. Väike ja kompaktne ning paras just meie väiskele kogukonnale. Isegi saab 1v1 ma usun normilt mängida. Teinud olen seda juba paar nädalat aga kuna aega vähe olnud siis pole kaugemale jõudnud. Samas siiamaani on ka VÄGA palju tehtud. Kogu aeg on läinud nende majade kokku komplekteerimise peale. Keskmine maja koosneb rohkem kui 30 jupist mis omavahel kokku sobitatud, üsna aeganõudev tegevus.
Paar pilti kah. 8)
Spoiler 
Spoiler 
Praktiliselt kogu mänguala on näha esimesel pildil. Lahing toimub just nende majade vahel, sees ja väljas tänaval. Kogu ala külvan üle igasugu vastava prahiga, maja tükkidega lagunend autod, bussid, tankitõkked, razorwire, miini jne 8)
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
08.02.2009 23:58:40
|
|
|
jah, tookord mu pakutud idee jäigi vist tegemata CSi ühest mapist teha 1:1 crysise map. de_dust2 siis
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.02.2009 00:11:02
|
|
|
Keegi on CS-st inspiratsiooni ammutanud ma vaatan .Nu kui enam vähem on siis võiks estnx-i servus testida .Vb kuu aja pärast või kuna sul aega on  |
Kuna mu üks ühele koopia CSi dust2 mapist jäi sügisel pooleli aja nappuse tõttu(kunagi teen ära vb - 1/4 majadest tehtud tol mapil) siis tekkis endal idee teha midagi sarnase õhustikuga, eriti kuna Crysises puudub selline map. Savanna ei lähe päris samasse kategooriasse. Eks ta CSist seega natuke inspireeritud ole aga miks ka mitte. Sahara kõrbe (ääre)alal asuvate mõnede riikide pinnal on küllalt selliseid puruks pommitatud külakesi.Oleks vahva vaheldus tavapärasele dunglile ning isegi jäätunud maailmale
Edit: ufo jõudis osa infoga tiba ette (kokkusattumused )
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.02.2009 01:36:38
|
|
|
| G80 kirjutas: |
| tomorrow, noobhunteris oli jah üks G80 korra veel. |
Ma tahtsin juba hakata adminnilt aru pärima,et miks krt see siis veel on .
Krt mõned vennad ajavad ikka sita keema NH-s.Jälle sattusin ühe jobu meeskonnakaaslase peale kes mu ära killis(kodubaasis veel) .Lisaks üks jobu veel kärutas mulle nuke kaela kui oma TAC tankiga minu Gauss Tangist jagu ei saanud.Reeglites on,et seda tohib ainult siis teha kui tema damage on 90%+ .Ma nägin lähedalt ,et ei olnud.Vast 50% max.Tra tema pärast kaotasin Gauss Tangi .Muidugi ma ei pea ütlema,et mõlema tibla peale kaebasin adminnile .
Liskas üks eriti ülbe tegelane oli kohe NK baasi juures Rocket Launcheriga ja killis autodega baasist väljuvaid inimesi(mis on vist samuti reeglitega vastuolus?).Läksin lõin ta maha 8)
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
09.02.2009 07:58:05
|
|
|
tomorrow, VTOL-iga ei tohi ka idee poolest bunkrit rapeda ada ikka tehakse seda mingi vana lasi tükk aega jutti, nii kaua kui hakkasin seletama, et reeglite vastu siis tõmbus tagasi veits.
_________________ Ära siia kliki |
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.02.2009 09:10:24
|
|
|
Mul on uus lemmiktank - Moar Tank .Täna ööse sai veits proovitud seda NH-s.Omas ikka julmalt ära.Autod põrmustab nagu paberitükid ja teised tangid kah omab ära.Suurim miinus on see,et laskekaugus pole eriti hea seega VTOL-de jms lendava kraamida tulebv ettevaatlik olla .Veidral kombel tekitas see mul siiski hullupööra soundbugi.Pidin mingi kord 5min jooksul G11 makroga resettima heli,et lahti saada .
Seda saab protost 1000P eest konsoolikäsuga:
buy moar tank
Pole küsimustki kumb on mõttekam 1000P eest kas see või Gauss Tank
Neile kes ei tea siis MOAR = Molecular Arrestator.Ehk siis kõik mida puutub jäätab ära ja jäätunud asjad purunevad tuhandeks tükiks(v.a nanoülikonda kadvad sõdurid kellele peab veel tsipa tina takka andma)
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.02.2009 09:37:37
|
|
|
Mul on uus lemmiktank - Moar Tank .Täna ööse sai veits proovitud seda NH-s.Omas ikka julmalt ära.Autod põrmustab nagu paberitükid ja teised tangid kah omab ära.Suurim miinus on see,et laskekaugus pole eriti hea seega VTOL-de jms lendava kraamida tulebv ettevaatlik olla .Veidral kombel tekitas see mul siiski hullupööra soundbugi.Pidin mingi kord 5min jooksul G11 makroga resettima heli,et lahti saada .
buy moar tank
Neile kes ei tea siis MOAR = Molecular Arrestator.Ehk siis kõik mida puutub jäätab ära ja jäätunud asjad purunevad tuhandeks tükiks(v.a nanoülikonda kadvad sõdurid kellele peab veel tsipa tina takka andma) |
Too on tõesti tore aparaat ja oma raha väärt. Sobib ideaalselt just kitsamatele lahingualadele(proto ümbrus) mitte suurtele avatud väljadele(c7 ja kogu parem mapi äär) kus ta oleks vastastele parem sihtmärk. Tore kui avastamisrõõmu on 8)
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
09.02.2009 16:08:44
|
|
|
buy moar tank
Neile kes ei tea siis MOAR = Molecular Arrestator.Ehk siis kõik mida puutub jäätab ära ja jäätunud asjad purunevad tuhandeks tükiks(v.a nanoülikonda kadvad sõdurid kellele peab veel tsipa tina takka andma) |
Endal jäi ostmata, kuna ei osanud osta esimene kord, peaks ükspäev ära proovima suht fun asi on. 8)
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.02.2009 16:15:04
|
|
|
buy moar tank
Endal jäi ostmata, kuna ei osanud osta esimene kord, peaks ükspäev ära proovima suht fun asi on. 8) |
Mulle veel meeldib see,et kodubaasis saad Spawn Infantry Combat Vehicle(ICV) või Spawn APC osta.Palju tugevamad ja kasulikumad kui see mõttetu spawn truck mille iga reamees püstoliga plahvatama paneb
Reegleid ja muud kasulikku saab konsoolist vaadata.Lisaks ultramõnus statside taastamine kui mäng pange paneb(mida mul viimasel ajal juhtub tihti )
Kogu eelnev jutt muidugi NH serveri kohta.Ei tahagi enam väga muus servus mängida...tundub nii lowtech
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
09.02.2009 16:18:48
|
|
|
tomorrow, kuidas statse taastab, automaatselt või pead ise torkima?
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.02.2009 18:39:14
|
|
|
| tomorrow, kuidas statse taastab, automaatselt või pead ise torkima? |
Automaatselt.Ja siiani minul täpselt.Rank ja Punktid kõik ok .Samas kui ei meeldi saab ka konsooli isestades:
| tsitaat: |
| buy restorestats |
(täpselt ei mäleta sõnastust) |
seal sai konsooli sisestades nullida oma statsid mis server restoris NH serveris tõesti väga head lisad ja featuurid aga üks viga seal on ja minu silmis on see üsna suur(ja igav kohati). Seal jookseb ainult MESA, tore map küll aga koguaeg ei jaksa ka seda ainult mängida ja ei jäägi mud üle kui mujal mängida. Samas täna hommikune mäng bros servus(ainuke kus oli rahvast sel kellaajal) oli suht saast. Kõik rapevad bunkreid jne, varastatakse masinaid, tapetakse omi, koostöö on 0
NG uus servu ja GCE on mõistlikud kus ka mõningaid vajalikke lisasid. Stats restore featuur on ainult NHs minu teada.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
09.02.2009 18:42:16
|
|
|
Killerwave, õige jah võiskid näiteks Shore ja taolised klassikad ka sisse panna. Nanogameris on olemas aga mina vihkan seda servut, kuna seal on nii haiged plahvatused, et ajab ropsima okse rohelist plöga.
Terve taevas läheb valgeks, kui pauk käib pmst.
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.02.2009 18:46:41
|
|
|
Killerwave, õige jah võiskid näiteks Shore ja taolised klassikad ka sisse panna. Nanogameris on olemas aga mina vihkan seda servut, kuna seal on nii haiged plahvatused, et ajab ropsima okse rohelist plöga.
Terve taevas läheb valgeks, kui pauk käib pmst.  |
Ma üritan hakkama saada kuigi kohati on küll ajuvaba kuidas asjad plahvatavad seal.
FPSile mõjuvad kohati ka suht pahasti. Hollywood kuubis
aga vähemalt seal mõistlikumad mängijad üldiselt ja kui ka keegi tahaks siis sinu masinaid pihta ei saa panna ning red bulli joojaid seal ka pole
viimati muutis Killerwave 09.02.2009 18:48:39, muudetud 1 kord |
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.02.2009 20:57:38
|
|
|
NH servus on ka väga selged reeglid ja nad isegi paika pannud piirid kus tohib ja ei tohi mingit tegevust teha.
Kuna siin mitmeid NH servus mängijaid siis lisan selle lingi et vältida võimalikke arusaamatusi.
http://www.noobhunters.org/index.php?page=Thread&threadID=363
Varsti mängima 8)
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
09.02.2009 22:29:14
|
|
|
Killerweave, uue mapi idee on väga kõva....
Ma nüüd soomes ja mõnda aega võin mängust ainult und näha.., kui just Turioan 64x2 , 2gb rami ja 8400gs ei suuda seda ära vedada
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
09.02.2009 23:33:41
|
|
|
| Cb4 kirjutas: |
Killerweave, uue mapi idee on väga kõva....
Ma nüüd soomes ja mõnda aega võin mängust ainult und näha.., kui just Turioan 64x2 , 2gb rami ja 8400gs ei suuda seda ära vedada  |
Mul on sama (turion tl-56) veab ära küll..kuidagi
_________________ I need about tree fiddy.
Egert |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
11.02.2009 10:26:19
|
|
|
Jäi mule ka eile silma, tõesti kõva map on vähemalt piltidelt.
Muidu kuidagi kommuun taas ära vajunud, keegi mängimas ei käigi?
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
11.02.2009 10:28:59
|
|
|
Killerwave, hetkel pole sattnud jah, Cb4 soomes, mul pole aega olnd ja mis teised teevad ei tea, XNA oli viimati pidevalt NH-s kui sees käisin.
Nädalasvahetus peaks mürtsutama. 8)
Kui oma uue mapi beta valmis saad siis võiks möllata estnx-i servus.
|
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
11.02.2009 10:35:49
|
|
|
Killerwave, hetkel pole sattnud jah, Cb4 soomes, mul pole aega olnd ja mis teised teevad ei tea, XNA oli viimati pidevalt NH-s kui sees käisin.
Nädalasvahetus peaks mürtsutama. 8)
Kui oma uue mapi beta valmis saad siis võiks möllata estnx-i servus.  |
Viimastel päevadel pole peale tumbuseri küll kedagi tesit Nhs ega mujal kohanud. Aga NV kindlasti teeb portsu mänge.
NV üritan toda mappi ka edasi teha kui võimalik. Idee on peas olemas aga vaja nüüd lihtsalt teostada.
viimati muutis Killerwave 11.02.2009 17:47:04, muudetud 1 kord |
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
11.02.2009 17:00:05
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
| NH servus on ka väga selged reeglid |
kuigi globaliseerumine on teinud oma töö ja sakslase olemust ning elufilosoofiat kirjeldav ütlus "ordnung muss sein" on asendumas teistelt kultuurrahvastelt hangitud sõnadega nagu manana, pohhui ja nevermind...siis vaadates neid punase joonega tõmmat alasid, ausõna, ma pean nentima et sakstel on reeglite koostamine ja järgimine ikka veel veres. Võimalik, et see on ka vaid lihtsalt loomulik reaktsoon haigusele, milleks oli Crysise teami, häkkerite, bugimeistrite, klitserite külvatud totaalne anarhia MP serverites pärast mängu väljatulekut.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
12.02.2009 03:48:04
|
|
|
Olles mänginud NH clani servus ei pruugigi aru saada nende taktikast, aga kui ennem suhtusin neisse kui tõsistesse Prodesse(alati olen tundnud aukartust NH klanni ees) ja arvestades mis serverid neil üleval ja mis featuuridega siis on minu poolt täielik respekt nende suunas. Ja viimasel ajal olen näinud ka nende taktikat lähivaates Näiteks kui MESAS on kogu Proto ala vastaste käes siis läheb paar tüüpi ühe punkri jiuurde ja üritab seda vallutada kuid ei võta seda endale ja samasl ajal kui teine kari jookseb teise punkri poole võtab suur kamp NH vedasid teise punkri üle ja edasi kohe proto ning 5 mindi pärast on ka war meie käes.
taktika on neil geniaalne isegi kui nad pole väga head relvevennad
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
12.02.2009 09:02:55
|
|
|
Olles mänginud NH clani servus ei pruugigi aru saada nende taktikast, aga kui ennem suhtusin neisse kui tõsistesse Prodesse(alati olen tundnud aukartust NH klanni ees) ja arvestades mis serverid neil üleval ja mis featuuridega siis on minu poolt täielik respekt nende suunas. Ja viimasel ajal olen näinud ka nende taktikat lähivaates Näiteks kui MESAS on kogu Proto ala vastaste käes siis läheb paar tüüpi ühe punkri jiuurde ja üritab seda vallutada kuid ei võta seda endale ja samasl ajal kui teine kari jookseb teise punkri poole võtab suur kamp NH vedasid teise punkri üle ja edasi kohe proto ning 5 mindi pärast on ka war meie käes.
taktika on neil geniaalne isegi kui nad pole väga head relvevennad  |
Nu aga see ju on klassika ning ammu teada. Piisavalt motiveeritud mängija koos battletanki (rakette arvestades on see parem) või vtoliga ja nad jooksevad oma pead veriseks nagu üleeile jälle juhtuski. Vaatasin, kumba bunkrit nad loogiliselt peaksid kõvemini vaevama... Lasin punkrit tulistavat vastast kalju servalt alla hulga ja lasin neid tunnelis , nad proovisid ümber sõita paremalt kui sillalt tulevad, aga kiirelt toru ümber kuulad heli ja pumm. Need vähesed kes läbi lipsasid või üle mäe ronisid, löödi noobide poolt mättasse. Mult lasti küll ka tank alt ära - aga tegin kohe uue. Sestap ongi hea, kui mängida pidevalt tundmatute nimede alt ning kaitsta mingit võtmepositsiooni nuubi nimega --- enamasti ülekaalukas vastane arvab end kindlalt võitjaks ja kannab jubedaid kaotusi. Nad pidanuks looma tankiarmee, kui võtavad kõigepealt c7 mida tavaliselt alguses teevad kui mängivad koreakaid ja vastas on kõvade nimedega tegelased. Aga vastas ei paistnud ühtegi kõvat tuttavat venda ja nad ei teinud.
Üks lahe asi veel, mis nende vastu saab kasutada. Siis kui mängid koreakat, teed kohe battle tanki ja vaatad selle valmimise käigus, kumb läheb enne ära vastase kätte, kas keskpunka või koreapoolne energia. Edasi on lihtne - ootad kuni nad on maha löönd esimese laine korea nuube ja siis liiguvad edasi. Siis lased neid mõnuga. Mitu korda on mul statsid sedapsi olnud mängu algul olnud nii 20 - 0 ja enam. Tähtis et sa ei liigu ise keskpunkri peale kui tankiga oled, seal on tüübid tihedalt koos ja ootavad ise mõnuga...ma vist ei valeta kui neli tanki mis tehti pluss hea hulk jalaväelasi lasti mingi umbes viie matsi poolt minutitega sodiks seal ja siis tulid nad vasturünnakule...autodega tanki vastu...
c7 ründamine on üldse mõttetu kui proto täielikult enda käes, aga seda tehakse ikka, vaja kille statse fun-i
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
12.02.2009 13:37:45
|
|
|
te muid mappe ka mängite vahest?
kui tahate taktika ja teamwoki järgmisele tasemele viia, chekkige esl kodukat. mõned gatherid seal on ikka väga kirved. samas playerite hulk matchides jääb enamasti alla 12 inimese (6vs6) tavaliselt. samas NH-s on jälle tore vahel protot üksi võtta, kui 5+ venda kogu aeg sind rushivad
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
12.02.2009 18:08:05
|
|
|
| Mirkel kirjutas: |
te muid mappe ka mängite vahest?
kui tahate taktika ja teamwoki järgmisele tasemele viia, chekkige esl kodukat. mõned gatherid seal on ikka väga kirved. samas playerite hulk matchides jääb enamasti alla 12 inimese (6vs6) tavaliselt. samas NH-s on jälle tore vahel protot üksi võtta, kui 5+ venda kogu aeg sind rushivad  |
Minul pole taktika kohapealt midagi eriti puudu, reaktsioonikiirust kah nagu oleks -- vajutan enamasti ikka ennem kui vastane päästikule, puudu jääb klaveri peksmisoskusest ja eelkõige on takistuseks neetult suur käsi, (no rusikas on ikka torpeedo mõõtu) suured ja jämedad sõrmed, mis annavad löögi tihti poolteise klahvi pihta.
Ma ei saa aru, miks ei tehta suurekasvuliste inimeste jaoks normaalseid klaviatuure , õudsed väikesed asjad ajavad jubedalt närvi kui pead mingile keyboardsuperkiirpeksja persoonile pihta kõmmutama, vastane virvendab sul ekraani peal nagu stroboskoobi kiir, pihta mitte ei saa, vastikum on ehk vaid läpaka ja nokia tlf klahvistikuga töötada, mis on tehtud nähtavasti inimeste piinamiseks või siis ma ei ta mis kuradi tibide sõrmitsemise jaoks.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
12.02.2009 19:09:27
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
taktika on neil geniaalne isegi kui nad pole väga head relvevennad  |
Nu aga see ju on klassika ning ammu teada. Piisavalt motiveeritud mängija koos battletanki (rakette arvestades on see parem) või vtoliga ja nad jooksevad oma pead veriseks nagu üleeile jälle juhtuski. Vaatasin, kumba bunkrit nad loogiliselt peaksid kõvemini vaevama... Lasin punkrit tulistavat vastast kalju servalt alla hulga ja lasin neid tunnelis , nad proovisid ümber sõita paremalt kui sillalt tulevad, aga kiirelt toru ümber kuulad heli ja pumm. Need vähesed kes läbi lipsasid või üle mäe ronisid, löödi noobide poolt mättasse. Mult lasti küll ka tank alt ära - aga tegin kohe uue. Sestap ongi hea, kui mängida pidevalt tundmatute nimede alt ning kaitsta mingit võtmepositsiooni nuubi nimega --- enamasti ülekaalukas vastane arvab end kindlalt võitjaks ja kannab jubedaid kaotusi. Nad pidanuks looma tankiarmee, kui võtavad kõigepealt c7 mida tavaliselt alguses teevad kui mängivad koreakaid ja vastas on kõvade nimedega tegelased. Aga vastas ei paistnud ühtegi kõvat tuttavat venda ja nad ei teinud.
Üks lahe asi veel, mis nende vastu saab kasutada. Siis kui mängid koreakat, teed kohe battle tanki ja vaatad selle valmimise käigus, kumb läheb enne ära vastase kätte, kas keskpunka või koreapoolne energia. Edasi on lihtne - ootad kuni nad on maha löönd esimese laine korea nuube ja siis liiguvad edasi. Siis lased neid mõnuga. Mitu korda on mul statsid sedapsi olnud mängu algul olnud nii 20 - 0 ja enam. Tähtis et sa ei liigu ise keskpunkri peale kui tankiga oled, seal on tüübid tihedalt koos ja ootavad ise mõnuga...ma vist ei valeta kui neli tanki mis tehti pluss hea hulk jalaväelasi lasti mingi umbes viie matsi poolt minutitega sodiks seal ja siis tulid nad vasturünnakule...autodega tanki vastu...
c7 ründamine on üldse mõttetu kui proto täielikult enda käes, aga seda tehakse ikka, vaja kille statse fun-i  |
Ma pole näinud sind sama sja tegemas kordagi, vb mõistsid mind valesti
Mis puutub näiteks c7 ründamisse kui proto köes siis seda tehakse et endal huvitav oleks ja et mäng seisma ei jääks sest sel viisil saab vaenlane protot rünnata ja kohati lastakse tahtlikult. Ega nad niisama ei kipu kohe kui 100% täis saab nukema. Kohati läheb ikka 3-4 tundi enne kui otsustatakse mäng lõpetada. Niikaua hoitakse mängu üleval kui üks pool teise üle liialt võimu ei saa. Muidu läheb igavaks ju.
Mis puutub stattidese siis NH servust EI SAA STATTE
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
12.02.2009 21:24:38
|
|
|
Keegi viitsib mõne mängu teha?
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
12.02.2009 21:55:35
|
|
|
Ma NH-sse.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
13.02.2009 09:51:21
|
|
|
Mis puutub stattidese siis NH servust EI SAA STATTE  |
Ehk täpsustad?.Mul küll Crystats-s kirjas kui NH-s mänginud olen  |
Minul pole mitu kuud sealt midagi tulnud, kui mujal mängin siis üsna kohe olemas
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
13.02.2009 10:25:35
|
|
|
Aa sa premium liige nüüd NH-s ma vaatan? .Väike donation läks teele jah?  |
Ei mitte seda, 10 ma küll maksma ei hakka mingile klannile. Aga lihtsalt tekkis ideeet võiks pulli pärast ühineda nendega. Kui piisavalt aega on et seal mängida ja ennast üles näidata järgmise pooleteise nädala jooksul siis saan ehk täisväärtuslikus liikmeks.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.02.2009 10:35:28
|
|
|
Ei mitte seda, 10 ma küll maksma ei hakka mingile klannile. Aga lihtsalt tekkis ideeet võiks pulli pärast ühineda nendega. Kui piisavalt aega on et seal mängida ja ennast üles näidata järgmise pooleteise nädala jooksul siis saan ehk täisväärtuslikus liikmeks. |
Siis tuleb mul käised üles käärida ja tulla sind peedistama,et sa paistaksid neile halvas valguses ja ei saaks täisliikmeks
Njah samas premium member saab ikkagi 1500P ja LT ranki kohe esimese spawniga
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
13.02.2009 10:55:29
|
|
|
Ei mitte seda, 10 ma küll maksma ei hakka mingile klannile. Aga lihtsalt tekkis ideeet võiks pulli pärast ühineda nendega. Kui piisavalt aega on et seal mängida ja ennast üles näidata järgmise pooleteise nädala jooksul siis saan ehk täisväärtuslikus liikmeks. |
Siis tuleb mul käised üles käärida ja tulla sind peedistama,et sa paistaksid neile halvas valguses ja ei saaks täisliikmeks
Njah samas premium member saab ikkagi 1500P ja LT ranki kohe esimese spawniga  |
vahvad võtted siin
Eeliseid on küll palju aga ikkagi 160eek sinna alla panna 1 kuuks on hetkeoludes tiba raiskamine.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
13.02.2009 19:10:08
|
|
|
| Keegi NH-s viitsib mõne mängu teha?
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
14.02.2009 17:28:51
|
|
|
Killerwave vene moodi :
-HX-Ubitsavolna XB
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
14.02.2009 17:36:27
|
|
|
| ot: |
| tumbuser kirjutas: |
Killerwave vene moodi :
-HX-Ubitsavolna XB  |
|
Enivei ma NHsse mängima natukeseks...
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
15.02.2009 01:58:39
|
|
|
[
[/ot]
Enivei ma NHsse mängima natukeseks... |
ma pean tunnistama üles kurjuse, mida ma kaudselt sinu vastu tegin. Nimelt sain NH klanni peale väga kurjaks siis kui minu hõiked reeglite rikkumise vastu olid kurtidele kõrvadele jooksnud ja siis kui mõni pool tundi hiljem NH Feuerfurtz mu kolmeks tunniks penaltiboksi toppis uskudes mingit raisa sakslase sõnu rohkem kui minu omasid --- oli mingi kõva mängija kes omas kõike ümberringi ja siis laskis reegleid ka ümber nurga nii bunkrite juures ja eriti korea tunneli otsas, tulistades sisse vtoliga --- ja mina olin ka vtoliga, aga rippusin seal kõrval energiasaiti üle võttes. Noh, minu ütelusi et mina ei teinud, kuulda ei võetud ja uskus selle valetaja sõnu. Noh siis lõi veel ajudesse mõte et näe mängukaaslase kellega sai NH vastu pelada tugevalt, tõmbasid nad ka enda hulka... sain niiii tulivihaseks vihaseks terve NH klanni peale - mis tagantjärele muidugi tundub rumal ja ongi rumal - et lõin selle NH klanni osatava accounti (NH ja HV kirillitsasse panduna) ja mängisin hästi vihaselt ning kõvasti pingutades selle alt. Palun sult vabandust.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
15.02.2009 12:27:38
|
|
|
Ma natukeseks nüüd NH-sse
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
15.02.2009 18:39:34
|
|
|
Sai pool päeva NH servus mängitud, hiljem tagasi. Hetkel väike paus. Positiivne see et sai lõpuks ometi NH klanni inimestega korralikku suhtlust alustatud. Nad ju 90% sakslased ja ei räägi väga inglise keelt aga vähemalt saavad nad nüüd seda keelt ka harjutada. Igatahes toredad ja sõbralikud inimesed on Ott123 oli ka vahepeal sees, teisi kohalikke AHV e ei silmanud kahjuks
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|