praegune kellaaeg 19.06.2025 21:00:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
25.08.2003 21:45:07
DVD-R/DVD+R kirjutaja kala |
|
|
tegu siis Sony-DWU10A dvd kirjutajaga, mille äsja omandasin ja sai mingi kuradima dvd-rw plaat ostetud, mida kirjutaja aga ei taha kirjutada, vaid jooksutab masina kokku, samuti ei tea ma, kas asi on just see odavate plaatide mitte söömine, kuna mul on ainule 1 selline plaat ja teisi pole lähiajal kuskilt võtta Ning samas ei ole tegu eriti odava dvd plaadiga, mingi 50 eekune maya rw toorik
Seade peaks nagu funktseerima, kuna tavalisi cd plaate kirjutab probleemideta, samuti loeb dvd plaate
btw nero 6 ultra leiab selle tooriku üles, samuti nagu ka win xp, mõlemad väidavad, et asi on tühi ja nagu saaks selle peale kirjutada, aga näiteks exploreris dvd draivi peale vajutades järgneb masina hangumine, võta siis näpust, mis kalaga tegemist on... samas on xp kalanud juba viimase nädala seoses selle kuramuse direct x 9.0b peale installimisega... huvitav, kas saab olla hoopis mingi muu kala, st mitte seotud minu kirjutajaga, vaid mingi software konflikt, homme võiks nalja pärast siis win 2k peale lasta uuele partisioonile, eks kae
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUNU
HV kasutaja

|
26.08.2003 11:10:27
|
|
|
proovi mis ta dvd+rw plaadiga teeb...
_________________ Kõike kah ei tea... |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
26.08.2003 20:33:58
|
|
|
Kõlab rohkem softiprobleemina. Plaadi kvaliteet ei pane ju arvutit kokku jooksma. Kui ei sobiks siis peaks lihtsalt välja sülitama.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cabel
HV kasutaja

|
27.08.2003 19:48:53
|
|
|
Tundub tõesti softi probleem olema. Endal küll sellist seadet pole, aga on Pioneeri DVD-R kirjutaja. Kõik plaadid mis siiamaani olen sinna söötnud (TDK, EMTEC jne) on probleemideta ära kirjutanud.
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|