praegune kellaaeg 19.06.2025 08:49:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fallout3
Kreisi kasutaja
|
09.02.2009 11:42:52
Windowsi plaadi leidmine |
|
|
Tekkis selline küsimus, et kui praegu müüdavatel arvutitel enamasti Vista plaati kaasas ei ole, siis kuidas vajadusel reinstalli läbi viia? Mõnel tootjal on muidugi omapoolne tarkvara, mis kõvakettale algseadetest koopia teeb, aga näiteks HP arvutitel pole ka seda võimalust. Kuidas seda kaasasolevat product keyd üldse peale formatit kasutada saab?
Tegelikult olulisem oleks mul seesama küsimus XP kohta, kuna arvutil on litsentsikleeps olemas, aga plaati mitte, ja kui mingi suvalise plaadi pealt XP installisin, siis minu product key sinna enam ei sobinud. Kustkohast ma endale sobiva plaadi leida võiks?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
09.02.2009 11:47:04
Re: Windowsi plaadi leidmine |
|
|
fallout3 kirjutas: |
Tekkis selline küsimus, et kui praegu müüdavatel arvutitel enamasti Vista plaati kaasas ei ole, siis kuidas vajadusel reinstalli läbi viia? |
Laenad sõbralt, downloadid.. Ega sa plaadi eest ei maksa, litsentsi eest ikka. XP-ga sama lugu.
|
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyger1
HV vaatleja
|
09.02.2009 11:48:22
|
|
|
hp arvutitel peaks olema recovery osa.kui lähed -minu arvuti- vaata kasutusjuhendit.seal peaks kõik kirjas olema.hp-l pead ise recovery plaadi looma.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
09.02.2009 11:48:27
|
|
|
Äkki sealt, kust, sa selle masina ostsid (eeldusel, et said sealt ka xp). Kui just masin väga vana pole.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.02.2009 11:57:49
|
|
|
Ja tegelikult pead selle küsimuse esitama MS Eesti esindusele.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|