Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mercury
HV veteran
|
07.02.2009 14:52:35
|
|
|
Tekkis selline probleem.
Oli mingi update Interneti driverile. Panin peale. Peale seda kadus internet ära. Võttis kaua aega kuni sain tagasi. Ainult internetti saan läbi Minefield ehk siis Firefox 64-biti jaoks. Msn, IE8 ega weather ütlevad et internetti pole. Nod32 on ka ainuke veel kes tõmbab updatesid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
07.02.2009 15:27:53
|
|
|
Interneti draiverid? Nagu IE update siis äkki? Võid ju selle update'i uninstallida, äkki aitab. Pingida võiksid kontrolli mõttes (kuigi ilmselt see korras, kuna masin siiski netti pääseb=>pole siiski vaja vast) IE äkki offline reiimis?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
07.02.2009 16:54:44
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
Interneti draiverid? Nagu IE update siis äkki? Võid ju selle update'i uninstallida, äkki aitab. Pingida võiksid kontrolli mõttes (kuigi ilmselt see korras, kuna masin siiski netti pääseb=>pole siiski vaja vast) IE äkki offline reiimis? |
Ei asi selles, et läbi Windows 7 update tõmbas ta mulle uued Realtek driverid. Peale selle kadus mul internet üldse ära. Kirjutab et ainult Local ühendus. Võitsin need driverid maha. Aga neid vanu ei saa kuskilt enam kätte mis olid kohe peal Win7-ga. Sain mingid driverid peale pandud. Nüüd ütleb, et Local ja Internet access töötab. Kuid ma saan ainult internetti minna läbi Firefoxi. Nod32 tõmbab kah uuendusi. Kuid MSN, IE8 ega Weather (Gadgets) - Ütlevad, et mul puudub internet. Selline jama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
07.02.2009 17:09:50
|
|
|
Mercury kirjutas: |
Interneti draiverid? Nagu IE update siis äkki? Võid ju selle update'i uninstallida, äkki aitab. Pingida võiksid kontrolli mõttes (kuigi ilmselt see korras, kuna masin siiski netti pääseb=>pole siiski vaja vast) IE äkki offline reiimis? |
Ei asi selles, et läbi Windows 7 update tõmbas ta mulle uued Realtek driverid. Peale selle kadus mul internet üldse ära. Kirjutab et ainult Local ühendus. Võitsin need driverid maha. Aga neid vanu ei saa kuskilt enam kätte mis olid kohe peal Win7-ga. Sain mingid driverid peale pandud. Nüüd ütleb, et Local ja Internet access töötab. Kuid ma saan ainult internetti minna läbi Firefoxi. Nod32 tõmbab kah uuendusi. Kuid MSN, IE8 ega Weather (Gadgets) - Ütlevad, et mul puudub internet. Selline jama. |
offline mode'i proovisid maha võtta? tundub selle moodi olevat..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
07.02.2009 21:03:52
|
|
|
Ei ole. Aga kuidas on see seotud MSNi ja Weather gadgetiga? Ikka IE8 offline mode?
|
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
07.02.2009 22:37:31
|
|
|
no ma pole saanud msni logida mõnikord, sest on offline mode. sama võib kehtida ka muude MS toodete puhul. Sest kui sa korra netita IE8 kasutasid, võis see offline mode'i minna. Imelik süsteem küll, kuid väärt proovimist
|
|
tagasi üles |
|
 |
tcq
HV vaatleja

|
07.02.2009 23:24:06
|
|
|
endal jama ikkagi selle messenger 2009'ga..
compability modet muutes messenger crashib, ehk on kellelgi mingit fixi või midagi välja mõeldud, kuidas ta sinna notification areasse ikkagi saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tcq
HV vaatleja

|
08.02.2009 00:43:45
|
|
|
10x reinstallind.. igast betasid peale ei lase enam panna, aint finalit saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.02.2009 01:24:16
|
|
|
Mis mõttes aint final versiooni saab panna? Betasid ei luba lihtsalt? Võid ju uninstallida ja siis suvalise versiooni panna.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.02.2009 03:37:19
|
|
|
see lisatud unit converter on hea asi. nüüd ei ole vaja enam 3rd party oma installida, mida siiani olen koguaeg kasutanud.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.02.2009 13:41:08
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
see lisatud unit converter on hea asi. nüüd ei ole vaja enam 3rd party oma installida, mida siiani olen koguaeg kasutanud. |
Mulle meeldis uus kalkulaator nii väga,et panin selle vistasse :
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.02.2009 13:55:43
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Spoiler 
|
Photoshop'ed
|
tagasi üles |
|
 |
Donut
HV vaatleja

|
08.02.2009 16:37:47
|
|
|
see lisatud unit converter on hea asi. nüüd ei ole vaja enam 3rd party oma installida, mida siiani olen koguaeg kasutanud. |
Google oskab ka väga edukalt konvertida ja arvutada. Windowsi kalkulaator on kasutu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.02.2009 16:42:17
|
|
|
Paberi ja pliiatsiga võid ka konverteerida. Google on kasutu....
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.02.2009 16:42:55
|
|
|
Donut kirjutas: |
Google oskab ka väga edukalt konvertida ja arvutada. Windowsi kalkulaator on kasutu. |
kes pagan kasutab googlet selleks kui win oma on olemas ja teeb oma töö tip-top ära Linuxifanattidel on minu teada kah igas distros kalkulaator olemas, seega hoopis google oma on absoluutselt kasutu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
08.02.2009 16:49:29
|
|
|
XYZ kirjutas: |
kes pagan kasutab googlet selleks kui win oma on olemas ja teeb oma töö tip-top ära Linuxifanattidel on minu teada kah igas distros kalkulaator olemas, seega hoopis google oma on absoluutselt kasutu. |
mina olen see pagan
Operas google search olemas ja sinna väga mugav mingi tehe kirjutada vmt.
win + r --> calc ja siis tehe kirjutada on ebamugavam. Google searchi jaoks vaja kõigest tab-i korra vajutada.
Win XP oma on siiski Google omast kasutum. Vistas ka vist ei saa neid ühikuid jms asju arvutada. Win 7-mes tuleb menüüs kollata natuke ja siis tüüp ja ühikud talle ette öelda. googles kirjutad kohe ühikud järgi ja saad mida tahad.
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.02.2009 16:54:03
|
|
|
Google oskab ka väga edukalt konvertida ja arvutada. Windowsi kalkulaator on kasutu. |
milleks otse kui saab ka ringiga
Mart352 kirjutas: |
kes pagan kasutab googlet selleks kui win oma on olemas ja teeb oma töö tip-top ära Linuxifanattidel on minu teada kah igas distros kalkulaator olemas, seega hoopis google oma on absoluutselt kasutu. |
mina olen see pagan
win + r --> calc ja siis tehe kirjutada on ebamugavam. Google searchi jaoks vaja kõigest tab-i korra vajutada.
Win XP oma on siiski Google omast kasutum. Vistas ka vist ei saa neid ühikuid jms asju arvutada. Win 7-mes tuleb menüüs kollata natuke ja siis tüüp ja ühikud talle ette öelda. googles kirjutad kohe ühikud järgi ja saad mida tahad. |
Winkey + ca + Enter. väga mugav.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 08.02.2009 16:55:06, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Donut
HV vaatleja

|
08.02.2009 16:54:49
|
|
|
Google oskab esiteks konvertida kordades rohkemates ühikutes ja on võimalik ka pikemaid arvutusi kirjutada. Linuxil on bc, graafiline kalkulaator on ka linuxil mõttetu, kui sa just 2+2 ei taha arvutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.02.2009 16:56:46
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
mina olen see pagan
Win XP oma on siiski Google omast kasutum. Vistas ka vist ei saa neid ühikuid jms asju arvutada. Win 7-mes tuleb menüüs kollata natuke ja siis tüüp ja ühikud talle ette öelda. googles kirjutad kohe ühikud järgi ja saad mida tahad. |
Ja mul on klaviatuur kalkulaatori väljakutse spetsklahviga. Ei pea isegi brauser lahti olema ega internet töötama kui ma kalkulaatorit vajan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.02.2009 16:59:08
|
|
|
Google oskab esiteks konvertida kordades rohkemates ühikutes ja on võimalik ka pikemaid arvutusi kirjutada. Linuxil on bc, graafiline kalkulaator on ka linuxil mõttetu, kui sa just 2+2 ei taha arvutada. |
otsid nüüd põhjusi, et näidata, et Windowsi kalkulaator kaasaarvatud kõigi teiste progedega on kasutud? elementaarsed asjad ja rohkemgi teeb ta ära. mul polegi vaja seal 20 kohta peale koma või ma ei tea mida veel...
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.02.2009 17:00:03
|
|
|
Kentskas, et kodanik donut siiski samal ajal nii kangekaelselt win küljes kinni on..........
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.02.2009 17:10:01
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Spoiler 
|
Photoshop'ed  |
Ei.Miks?.Täiesti töötav on ja kõik funktsioonid toimivad.Aadressi ei mäleta aga ühe google otsinguga komistasin selle otsa
EDIT:Ma HV Guru nüüd .Sõna väärtus tõusis kohe 25%
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
08.02.2009 17:12:01
|
|
|
Olen ka google pooldaja, wini kalkulaator on tore ja kena aga minu jaoks on google kiirem. Ei viitsi hiirega neid nuppe ja kaste taga ajada.
Linuxi all eelistan ka terminali käske üle GUI.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|