Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Civilization 1,2,3... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
gemini
HV Guru

sõnum 27.08.2003 14:03:03 vasta tsitaadiga

millivatt kirjutas:
selle triki puhul on see miinus, hiljem ei taha sinuga enam keegi RoP-d sõlmida icon_exclaim.gif

Oot, peale selle "triki" õnnestumist polegi ju kellegagi RoPi sõlmida icon_razz.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 27.08.2003 17:00:24 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
millivatt kirjutas:
selle triki puhul on see miinus, hiljem ei taha sinuga enam keegi RoP-d sõlmida icon_exclaim.gif

Oot, peale selle "triki" õnnestumist polegi ju kellegagi RoPi sõlmida icon_razz.gif

Kardan, et raskematel raskusastmetel ei pea sinu riigi majandus sellele vastu (ei jõua nii suurt sõjaväge üleval pidada) et 10-ne riigi kõik linnad sisse piirata ja laksult ära vallutada. Esiteks
ja teiseks ei nõustu mõned sellid põhimõtteliselt sõlmima lepingut, et sa oma vägesid nende maadelt läbi võid liigutada.

Aga iseenest lahe trikk icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 27.08.2003 17:11:54 vasta tsitaadiga

Gath di Baal kirjutas:
monarch on jah yks parimaid tasemeid kuid 6ige elamuse saab k2tte ikka deityga m2ngides ... deityga v6ita ei ole tegelt raske ... lihtsalt tuleb endal settingus panna sellised et oleks lihtne. [ huge world , 2 enemys ning mingid lihtsad vastased nagu prantslased näiteks.]

pealegi kui m2ngida suure kaardiga siis saab kasutada n8. milking tehnikat. ehk siis lypsmist . sellega on v6imalik saada monarchiga 20 000 ,

kuid parim m2ng mida ma m2nginud olen on deity ja l6pscooriks tuli siis 10850 punkti. domination victory , british

good luck all civ3 fans +)

p.s. väha hea lingi lisasid.
Huvitav et ma ise seda enne avastanud polnud icon_rolleyes.gif
Uurin hoolega

tundud civ-is kõva käsi olevat, kuid minule pakub lõbu eelkõige mäng ise ja skoori tegemise nimel ma küll ei ole nõus igavlema terve mäng huge kaardi ja 2 vastasega.

viimati muutis muaddib 27.08.2003 17:13:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 27.08.2003 17:12:24 vasta tsitaadiga

tjah, mina ei ole tavaliselt küll kõige raskemate raskusastmetega mänginud, kuid taolist trikki olen kasutanud küll...aga mitte kõik korraga, vaid riik riigi haaval, võtab vähem aega, ega kurna riigi majandust nii rängalt (ja sellist taktikat ei tasu alustada ennem, kui kõige tugevam sõjavägi olemas on, muidu võib poole invasiooni pealt relvajõud kasutuks muutuda)....ja kui mõned viimased ei nõustu RoP'ga, siis on mul juba nii-et-naa sedavõrd tugev linnade-baas taga, et erilist vastast enam neist ei saa....
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 27.08.2003 20:44:38 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
Use your brane! Ok, seletan siis. Sul peab olema kõigi riikidega Right of Passage leping. Soovitatav on ka raudtee olemasolu. Kui RoP on olemas, siis lihtsalt viid oma üksused kõikide võõrlinnade alla pesitsema. Ja kui viimane linna on ümber piiratud, siis lihtsalt äratad KÕIK vaenlase territooriumil olevad üksused ülesse ja vsjo. Ise olen sellise trikiga hakkama saanud Tankide, MechInfantry ja ModernArmori koostööna. Vastaseid oli 10. Loomulikult oli leveliks selle katse muhul kõige nõrgem. Lähitulevikus provin sama trikki korrata mingi keskimise raskusastmega. Try it and you won't forget it icon_rolleyes.gif
Proovi seda trikki kõikide vastastega koos ja seda nt monarch astmega icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 28.08.2003 10:41:52 vasta tsitaadiga

No äkki proovingi 8)
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 29.08.2003 09:43:17 vasta tsitaadiga

mul veel aega 2-3nädalat aega civi taguda mis on loomulikult 1 parimaid mänge ja siis... icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_razz.gif HW2 mis on tiba parem icon_redface.gif
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 29.08.2003 10:24:43 vasta tsitaadiga

Sry. Teen alles tutvust Civ3-ga aga hämmastab et üksusi ei saa magama panna vanemates "sleep" ja asi rahunes maha nüüd siis ainiti Fortified icon_confused.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 38
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 29.08.2003 11:13:56 vasta tsitaadiga

nu aga tee dismiss unit
tagasi üles
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 29.08.2003 12:58:43 vasta tsitaadiga

vaalapoeg kirjutas:
mul veel aega 2-3nädalat aega civi taguda mis on loomulikult 1 parimaid mänge ja siis... icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_razz.gif HW2 mis on tiba parem icon_redface.gif

HW2 on siis misasi icon_question.gif icon_rolleyes.gif

Sleep, sentry, ükuste igasugune grupeerimine jms. on jah täiendused, mida leab alles CIV 3-e esimesest lisast "Play The World". Teine lisa "Conquests" on veel sel aastal tulekul thumbs_up.gif
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 29.08.2003 18:30:16 vasta tsitaadiga

HW2 on Homeworld2. HW ja CIV on loomulikult erinevad asjad aga siiski eelistus jääb kosmoseodysseia peale. Kui HW läbi saab siis läheb jälle civ3 8)
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2003 14:39:07 vasta tsitaadiga

Kas keegi äkki valgustaks mind, kuidas saab teiste rahvaste juures saatkondi avada ? Minul on ainult kohe alguses õnnestunud, kui writing avastatakse, aga hiljem mitte. Samas teised rahvad on ka hilisematel aegadel minu pealinnas saatkondi avanud. Foreign advisori juurest nagu vaatasin, aga ei leidnud.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 02.09.2003 14:50:02 vasta tsitaadiga

Kliki oma pealinna peal hiire parema nupuga. Avanevas menüüs on kusagil allpool variant Conduct Espionage.
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 02.09.2003 15:23:53 vasta tsitaadiga

seal all paremas nurgas on pisikesed tähed vertikaalis. Vajuta E tähe peale, siis lööb kah kogu spioneerimismenüü ette...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 03.09.2003 08:31:11 vasta tsitaadiga

eckh kirjutas:
Kas keegi äkki valgustaks mind, kuidas saab teiste rahvaste juures saatkondi avada ? Minul on ainult kohe alguses õnnestunud, kui writing avastatakse, aga hiljem mitte. Samas teised rahvad on ka hilisematel aegadel minu pealinnas saatkondi avanud. Foreign advisori juurest nagu vaatasin, aga ei leidnud.

tee topeltklikk pealinna Nimest paaremal oleval tärnil ja avaneb saatkondade tegemise menüü. Näed palju kuhugi saatkonna loomine maksab jms. Edu
tagasi üles
Sol
HV Guru
Sol

sõnum 05.09.2003 12:24:08 vasta tsitaadiga

Ok mehed ajasite ka minu isu peale, kui koju j6uan otsin mängu yles thumbs_up.gif ja eks siis v6rdleme skoore icon_wink.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 05.09.2003 12:32:28 vasta tsitaadiga

mul tuli ka isu vahepeal... panin peale, pelasin jupp aega (ühte maailmat) siis juhtus see mis juhtus alati, nimelt sain hellalt kotti, lasin rõõmsalt maha icon_biggrin.gif. civ seeria ple ikka minujaoks... võtsin asemele W3 frozen throne icon_biggrin.gif. selles vähemalt ei saa kotti arvutilt icon_razz.gif.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sahib
HV veteran

sõnum 05.09.2003 15:18:18 vasta tsitaadiga

Haubitsaid! Haubitsaid on vaja icon_mad.gif oOlid teised tugevamad, kui need ee targad relvad! Ja eelmises versioonis olid lennukid kah kuidagi tugevamad ... nuux
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 05.09.2003 16:17:45 vasta tsitaadiga

Sahib kirjutas:
Haubitsaid! Haubitsaid on vaja icon_mad.gif oOlid teised tugevamad, kui need ee targad relvad! Ja eelmises versioonis olid lennukid kah kuidagi tugevamad ... nuux

lennukite on hea vastase tagalas kavandused, teed ja muu jama puruks pommitada thumbs_up.gif...
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 29.09.2003 19:20:59 vasta tsitaadiga

Oot mehed, teab keegi kuidas sättida rules niimoodi, et maks 5 linna on igal tsivilisatsioonil?
tagasi üles
fr0ze
HV kasutaja

sõnum 29.09.2003 19:57:19 vasta tsitaadiga

kas civ3's üldse saab linnade arvu piirata?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 06.10.2003 08:56:43 vasta tsitaadiga

fr0ze kirjutas:
kas civ3's üldse saab linnade arvu piirata?

miks sa seda arvu piirata tahad. Kui linnu on tüütult palju, siis ära mängi huge kaardiga. Keskmine kaart on max, millega ma viitsin mängida, muidu läheb juba 1 turn liiga pikaks. Linnade arv võiks sul oma riigi piires ikka maksimaalne olla, samas võiks jälgida, et ideaalis peaks iga linna saama kõik oma raadiuse-väljad endale, ega ei peaks neid teiste linnadega jagama. St. ära ehita liiga lähestikku (nii teeb arvuti) ja linnade vahele pole ka mõtet jätta maad, milleni ühegi linna raadius ei ulata. Kui need maad pole muidugi lauskõrb. Parem, kui sul on 10 linna, kellel kõigil lahedalt ruumi, kui 14-15 kiratsevat. st. pead linnade vahel toiduressursse pidevalt ümber tõstma, et nälga ei tekiks jms.
Arvuti ehitab üldiselt linnu (viimaste raskusastmetega) kiiremini , kui sina, ning tihedamalt (olenemata raskusastmest), kui sina). Ära lase end sellest heidutada. Samas ta ei raja eriti ruttu linnadesse templeid ja raamatukogusid, nii, et piirilinnad saad oskuslikult ja kiiresti tegutsedes kultuuriga enda poole võita.
tagasi üles
fr0ze
HV kasutaja

sõnum 06.10.2003 17:31:02 vasta tsitaadiga

ma ei tahagi linnade arvu piirata, minu küsimus oli lihtsalt vastus millivatt'i küsimusele icon_smile.gif see paigutamise jutt on sul aga jummala õige, ma tavaliselt teen nii, et kõigepealt avastan oma saare ära ja vaatan kuhu on linnasi kõige parem teha ning siis hakkan otsast peale ja ehitan linnad sobivatesse kohtadesse.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 06.10.2003 18:52:31 vasta tsitaadiga

Ma ei mängigi Huge kaardiga....
Lihtsalt kuulsin sellisest asjast, nagu 5 city challenge...
tagasi üles
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 10.10.2003 12:22:53 vasta tsitaadiga

millivatt kirjutas:
Ma ei mängigi Huge kaardiga....
Lihtsalt kuulsin sellisest asjast, nagu 5 city challenge...

ohoh, ons selline options olemas või.
Päris huvitav oleks.
Igast linnast tuleks viimane välja pigistada siis, et mitte hääbuda icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Civilization 1,2,3... mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.