Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Feerer
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
profiil
HV kasutaja

|
02.02.2009 18:45:40
|
|
|
Päris huvitav mäng tundub olevat aga kuna see väljalaske kuupäev peaks kukkuma?
teiseks, kas tegu on tasuta mänguga või tuleb hakata hingehinda maksma (nt Wow'is)?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
02.02.2009 18:59:19
|
|
|
profiil kirjutas: |
Päris huvitav mäng tundub olevat aga kuna see väljalaske kuupäev peaks kukkuma?
teiseks, kas tegu on tasuta mänguga või tuleb hakata hingehinda maksma (nt Wow'is)? |
Tasuline.
Samas peab ikka eriline masohhist olema, et sellist jama isegi tasuta mängida.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feerer
HV kasutaja

|
02.02.2009 19:02:54
|
|
|
profiil kirjutas: |
Päris huvitav mäng tundub olevat aga kuna see väljalaske kuupäev peaks kukkuma? |
25.veebruar
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
02.02.2009 21:27:13
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Video oli täitsa tore. Võiks isegi öelda, et tõenäoliselt on tegemist ühe seni objektiivsema videoga Darkfallist.
Puhas gameplay. Ei ole lisaeffekte juurde pandud. Ei ole lollakat soundtracki.. jne
Modelid on endiselt rõvedad, aga ega ma paremat peale esimesi "gameplay" videosid ei oodanud. Samas korralik pvp tugi teeb minu silmis selle modelite nilbuse tasa.. igatahes endiselt ootan mängu. Keegi betat ei taha jagada? |
Jep, jep...
Endal gild, kellega erinevates MMO'des koos olen, betas. Hiljuti said 15 beta kutset gildi peale. Need, kes praegu sees on, toovad suuremateks miinusteks kohati graafika ja ilgelt sita heli (saundträki ja üldised hääled). Aga samas jällegi ütlevad, et PvP on nende jaoks super ja seda just nii kaua ootanud ongi. Kõik see nö mõtestatud PvP ehk sa saad kõik vastaselt endale, teiselt poolt muidugi idiootne gankimine, aga huvitav sellegi poolest
Näiteks esimene loits pidi tasuta või nii olema, aga see, mis peale seda tuleb, pidi maksma mingi 4 kopikat vist per lask (ehk siis need 4 kopikat lähevad ruunide või mille iganes peale). Nooled pidid ka alguses olema mingi 2 kulda ja staminaga arvestamine väga tähtis jne. PvP tundub huvitav vähemalt.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
02.02.2009 22:04:21
|
|
|
tundub jah huvitav, täitsa hasarti võib minna.
mängu lõppversioonis kõik jooksevad alasti ringi või mingi roti armoriga, ainult relv käes ja BS'ivad teisi.
paras pixelhuggimise mäng tuleb sellest, aga ongi hea.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feerer
HV kasutaja

|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.02.2009 10:43:03
|
|
|
Nummi.
Kuid üldiselt olen hakanud aru saama, et DF on üks päris kõva grindinga mäng ning need, kes on oma skillid üles grindinud omavad noobe ikka väga lõdvalt. Ehks siis casualidel pole selles mängus eriti midagi teha.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
03.02.2009 10:53:14
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Kuid üldiselt olen hakanud aru saama, et DF on üks päris kõva grindinga mäng ning need, kes on oma skillid üles grindinud omavad noobe ikka väga lõdvalt. Ehks siis casualidel pole selles mängus eriti midagi teha. |
Pole ise asjale nii lähenenud, kuid usun, et sul on õigus.
Huvitav kas darkfallis sõltub pvp tulem rohkem skillist (ja vähem gearist) võrreldes wowi, wari või aocga?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
03.02.2009 11:24:28
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Kuid üldiselt olen hakanud aru saama, et DF on üks päris kõva grindinga mäng ning need, kes on oma skillid üles grindinud omavad noobe ikka väga lõdvalt. Ehks siis casualidel pole selles mängus eriti midagi teha. |
He he, mulle tegi kohe algul nalja need DFO koomiksid kus öeldi et see on "no grind" mäng. Igasuguseid skillipõhiseid mänge on ju piisavalt liikvel. Samas max skillide saamine grindimisega on minu arust sama nagu max leveli saamine grindimisega - casual või mitte, paari kuuga peaks asjad enamikul mängijatest äratulema. Ja kui DFO ei lõpeta kohe oma tegevust, siis võiks eeldada, et poole aastapärast on enamikul mängijatest olullisemad skillid maxitud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.02.2009 11:28:32
|
|
|
Huvitav kas darkfallis sõltub pvp tulem rohkem skillist (ja vähem gearist) võrreldes wowi, wari või aocga? |
Ma usun, et gearist vast väga palju ei sõltu (võrreldes WoW, L2 ect), aga skillide üles leveldamine võtab kõvasti aega ja raha, vähemalt nii olen ma asjast aru saanud.
tomps01 kirjutas: |
He he, mulle tegi kohe algul nalja need DFO koomiksid kus öeldi et see on "no grind" mäng. Igasuguseid skillipõhiseid mänge on ju piisavalt liikvel. Samas max skillide saamine grindimisega on minu arust sama nagu max leveli saamine grindimisega - casual või mitte, paari kuuga peaks asjad enamikul mängijatest äratulema. Ja kui DFO ei lõpeta kohe oma tegevust, siis võiks eeldada, et poole aastapärast on enamikul mängijatest olullisemad skillid maxitud. |
Ei seda muidugi, eks lõpuks jõuavad kõik järgi. Kuid nagu sa ütlesid, lubati minu teada n.ö player skill based mängu, mitte grind based ning seda mitte ainult koomiksites. Aga noh...
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
03.02.2009 11:34:48
|
|
|
tõenäoliselt gearist asi ei sõltu, sest inimesed jooksevad low level gearis ringi, et mitte kaotada oma väärtusliku looti:P
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
03.02.2009 11:39:04
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
tõenäoliselt gearist asi ei sõltu, sest inimesed jooksevad low level gearis ringi, et mitte kaotada oma väärtusliku looti:P |
Noobid jah jooksevad paljalt ringi. Vaata kasvõi seda viimast PvP videot, mis siia postitati. See PK jooksis "korraliku" geariga ringi ja läks vaja mingi 4+ tüüpi, et teda maha võtta.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
03.02.2009 12:12:41
|
|
|
Usun, et ise teen või vähemalt üritan sama korraldada mida wowis, aocs ja waris.
Väike kamp lojaalseid klemme kokku ja siis veristama.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
03.02.2009 21:30:49
|
|
|
Huvitav kas darkfallis sõltub pvp tulem rohkem skillist (ja vähem gearist) võrreldes wowi, wari või aocga? |
Beta poisid vilistasid mulle, et praegu on muidugi mingi haige ülikiirusel ringides ümber üksteise ringi jooksmine. Aga näiteks vibuga ja loitsudega vajab täitsa harjumist...Just harjumist mitte suurt skilli. Sest lõpus hakkavad päris palju maksma need vajalikud asjad (nooled, ruunid jne).
Kuid skillide leveldamine, üldine rändamine, ressursside kaevamine/püüdmine ja kõik selline pidi jah vägaaa kaua võtma.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Afnoks
HV vaatleja
|
03.02.2009 22:02:17
|
|
|
Mikiki kirjutas: |
Beta poisid vilistasid mulle, et praegu on muidugi mingi haige ülikiirusel ringides ümber üksteise ringi jooksmine. Aga näiteks vibuga ja loitsudega vajab täitsa harjumist...Just harjumist mitte suurt skilli. Sest lõpus hakkavad päris palju maksma need vajalikud asjad (nooled, ruunid jne).
Kuid skillide leveldamine, üldine rändamine, ressursside kaevamine/püüdmine ja kõik selline pidi jah vägaaa kaua võtma. |
et siis ikkagi skillup grind mäng
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
03.02.2009 22:32:36
|
|
|
Kui tegeled sellega mis meeldib siis skillid tõusevad nii või naa. Sa ei pea grindima ennast max uber skillide/spellideni.
Näiteks koos claniga mängides on täitsa lebo tugevamaid kolle maha raiuda ja siis igaühele epix gear selga panna. Ja kui kõik oma saadud materjalid kokku panevad saab clanile hamleti, linna ehitada.
Ja gear ei mängi erilist rolli, see tuleb ja läheb, pangas hoitakse terve posu erinevaid set-e . Olen kuulnud juba erinevaid jutte, kus väiksem ja koordineeritum grupp(ventrilo) võtab maha suurema zerg grupi.
Lisaks on betas macrod töös. Enamus valvavad macrot aga leidub ka mõni afk macro vend. Ei tea kas release ajal lubatakse ka macrot teha. Aga neid saab kergelt maha tappa ja loodiga minema joosta.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
03.02.2009 23:49:38
|
|
|
päris kenad HQ videod on juba youtubes üleval. maailm on tõesti kena kohati. ja see PK video, sellel tüübil ei olnudki nii sitad animatsioonid. ei häirinud pmst, võibolla oli asi selles et videos oli ka midagi mida vaadata, seega animatsioonid jäid tähelepanuta.
optiline illusioon.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feerer
HV kasutaja

|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
05.02.2009 10:09:13
|
|
|
tohib küsida, miks te quake 1'te ei mängi? vähemalt on animatsioonid ilusad ja combatis saab kellelegi pihta ...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
05.02.2009 12:33:27
|
|
|
combat on küll täielik...
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crocs
HV vaatleja

|
05.02.2009 14:27:40
|
|
|
Oh jumal küll, see oli nii jube, hea oli, et päeval seda vaatasin, öösel oleks kindlalt unenägudes kummitama jäänud. Mis jubedad laibad, ja maaslamajate seljas trampimine, surijate mõnitamine. Ei mulle selline asi eriti istu. Aru ei saa, mida mängu tegijad sellega on taotlenud? Ja lapsed peaksid siis seda veel mängima... ?
.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
05.02.2009 15:29:28
|
|
|
Carebearid ja trollid hoos jälle. Video kvaliteeti ei anna ingame mänguga võrreldagi.
Betapvp videot on drastiliselt muudetud, et bani mitte saada.
Crocs on muidugi ehe näide carebearist. Kui selline asi ei istu - ära mängi. Lapsed? Mäng on PG 18+
Darkfallis pole mingit auto-aimi, auto-selecti ja muud jama. Ise pead sihtima oma nooled ja maagia. Kui sa sihtida ja vaenlase liikumist ennustada ei oska, sitt lugu. Mängi wow'i edasi.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|