nimelt viskab lapakas vahel harva sellise kirja ette suvalisel ajal peale restarti kõik ok ja vb töötada nädalaid!
olen vahetand mälusi ja prose on teine,ketast pole vahetand aga kõik kettatestid on ok ja samuti süsteemitestid!
on äkki kellgil ideid või kokkupuudet sellise erroriga?
Tee Wlani draiveritele update. _________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt.
endaarust on mul viimased inteli driverid peal! millega seda seostad,on sul midagi sama olnud?
On olnud. Mis masinaga tegemist? _________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt.
Delli kohta ei oska kommenteerida. Küsi Max-ist või IT-Grupist, äkki mõni teine draiver põhjustab ka sama kala. Minu puhul olid Atherose Wlani draiverid põhjustajaks. _________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt.
Delli kohta ei oska kommenteerida. Küsi Max-ist või IT-Grupist, äkki mõni teine draiver põhjustab ka sama kala. Minu puhul olid Atherose Wlani draiverid põhjustajaks.
kle jaa ongi nii ma ajasin segi mul samuti atherose wlan siiiski et mis driverit kasutad ja asja korda said?
Delli kohta ei oska kommenteerida. Küsi Max-ist või IT-Grupist, äkki mõni teine draiver põhjustab ka sama kala. Minu puhul olid Atherose Wlani draiverid põhjustajaks.
kle jaa ongi nii ma ajasin segi mul samuti atherose wlan siiiski et mis driverit kasutad ja asja korda said?
Nagu alati. Tootja (Dell siis sinu puhul) saidilt viimane versioon. _________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt.
Nagu alati. Tootja (Dell siis sinu puhul) saidilt viimane versioon.
uhh nimelt on asi mul hoopis töötanud mingi atheros AR5007EG driveriga aga kaardil on kirjas AZUREWAVE AW-GE780
hakkan siis seda driverit taga ajama!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.