Noo wtf Nendel kohtunikel olid küll silmad per*e peal vist
täiesti jube, mida oma kasu nimel ikka tehakse...
selle puhul jäi mul küll mulje, et tegu oli kogemata koperdamisega, see et kohtunik sedasi tõlgendas oli nö boonus, kuid see ei olnud eesmärk
keegi jalgpallur ei soovi omale eesmärgiks juutuubi mingi ajaloo jubedamat feiki _________________ ☠
selle puhul jäi mul küll mulje, et tegu oli kogemata koperdamisega, see et kohtunik sedasi tõlgendas oli nö boonus, kuid see ei olnud eesmärk
keegi jalgpallur ei soovi omale eesmärgiks juutuubi mingi ajaloo jubedamat feiki
Selliseid juhuseid on küll olnud, kus mängija tõesti kukub (libe väljak, koperdab palli otsa vms.) ja kohtunik näeb selles vastasmängija viga. Aga teatraalseks muudab selle video olukorra just kukkudes käte laiutamine, millega üritatakse tavaliselt kohtuniku tähelepanu püüda ja sellega veale apelleerida.
no ma rohkem mõtlesin üleüldiselt see on lihtsalt koomiline video rohkem.
no nt kui mees saab palliga vastu põlvi ning haarab näost kinni ja piinleb valudes maas, või siis neid n-ö nimelt dive on ju palju... koperdamised on tavaliselt
väike näitlemine käib ikka asja juurde, aga seda näitlemist on mõnel puhul ikka liiga räigelt.. _________________ HV positiivne!
keegi jalgpallur ei soovi omale eesmärgiks juutuubi mingi ajaloo jubedamat feiki
Selliseid juhuseid on küll olnud, kus mängija tõesti kukub (libe väljak, koperdab palli otsa vms.) ja kohtunik näeb selles vastasmängija viga. Aga teatraalseks muudab selle video olukorra just kukkudes käte laiutamine, millega üritatakse tavaliselt kohtuniku tähelepanu püüda ja sellega veale apelleerida.
too mängija minu arvates küll kohtunikku ei üritanud meelitada
kas sina kukuksid tikksirgelt?
viisakalt laiemalt käed ulatada ja kukkumine on pehmem, olen omal ajal puu otsast kukkudes proovinud
see ei olnud tahtlik kukkumine, kuid mis mulle kohale ei jõua, on õiglustunne, mina ei oleks nõus ükskõik, mis palga eest nõus ebaõiglust jagama
ehk seepärast ma pole spoprdiga tegelev tegelinski _________________ ☠
Brazil will face Estonia in an international friendly, probably in Tallinn, on 12 August, the Brazilian football federation said on Saturday.
This will be the five-time FIFA World Cup winners' first fixture following the 14-28 June FIFA Confederations Cup South Africa 2009, which acts as a 2010 FIFA World Cup South Africa final dress rehearsal.
2k per pilet ja neidki väga piiratud kogus.. mnjaa.. pohlak on vist rahabossiks hakanud.
loodetavasti teeb a'le coq jälle mingi piletite kampaania, võiks ju paar tk võita
samas arvestades et Brasiilia ei ole ühegi meie naaberriigi koondisega niimoodi mänginud, siis ma pakun et nii Lätist, Leedust, Soomest, Venemaalt ole maksevõimelisi jalkahuvilisi kindlalt Tallinnas kohal mängu vaatamas. Muuseas, Euroopa tasemel on need täiesti normaalsed jalkahinnad kahjuks nagu välja tuleb ning ega Brasiilia odav lõbu ei ole jah. Samas Pohlakult ülikõva orgunn. Respekt mehele. _________________ ..||..
Arsenal have wrapped up the signing for Andrei Arshavin from Zenit St. Petersburg. The Russian star has joined the Gunners on a three and a half year contract for a fee of £12m, with £3m in add-ons.
samas
tsitaat:
Arschawin-Wechsel zu Arsenal geplatzt
Der Transfer ist vom Tisch. Der Grund: Die "nicht zumutbaren" Gehaltseinbußen,
Der Mega-Deal ist geplatzt. Andrej Arschawin von Zenit St. Petersburg wird nicht zum FC Arsenal wechseln. Der Grund ist wie so oft das liebe Geld: Die "Gunners" waren sich mit Zenit zwar über einen Wechsel einig, wollten dem Stürmer jedoch "nur" die Hälfte seines bisherigen Gehalts zahlen.
üks ütleb et diil olemas , 2ne allikas et ei läinud läbi lol
tundub ikkagi et siis diil off kuna Arsenal oli valmis maksma ainult poole esialgsest summast
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.