praegune kellaaeg 27.06.2025 09:44:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
entr0cks
HV kasutaja

|
01.02.2009 21:44:06
Media Center - Digital audio service PROBLEEM |
|
|
Mu on siis, Vista Home Premium ja sellega kaasas Media center (v6.0.6 või midagi).
Ja olen ostnud Tv-tuuneri Kworld 323U.
Probleem:
Originaal programmiga on kõik korras, ainult veidi ebapraktiline ja ka veits kole.
Media Centeriga kõik on korras peale ühe asja. Kui ma tahan telekat vaatama hakata (digital), tuleb hääl ja kanali nimi, nt TV6, aga pilti ei ole, selle asemel mingi sinisel taustal valgelt "Digital Audio Servie".
Oma otsingutest olen leidnud, et Media center pidi selle ette viskama, kui alguses frame-de arv veidi madal või "hüppav" ja selle peale arvab, et see ei saa mõni kanal olla.
Oleks tore, kui keegi oskab aidata!
+ Otsisin Soome settingutega (valisin riigi otsimisel Soome) kuna Eestiga ei leidnud midagi.
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
inah
HV kasutaja
|
02.02.2009 13:39:46
|
|
|
vista ei toeta eesti digi-tv MPEG-4 AVC video pakkimist
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
entr0cks
HV kasutaja

|
02.02.2009 14:24:59
|
|
|
inah kirjutas: |
vista ei toeta eesti digi-tv MPEG-4 AVC video pakkimist |
No sellepärast vist teise maa settingutega leidiski, aga tahaks ikkagi teada kuidas sellest digita audio service-st lahti saaks (rollup 2 update mingi vist).
Tänud ikkagi!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|