Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2009 19:52:36 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
Skeptik kirjutas:
üks äraütlemata tore asi on see, et erinevalt Vistast on väga paljude videoformaatide tugi sees. igasuguseid DivX/XviD/H.264 ja AC3/AAC heliga videofaile mängib ilma mingeid koodekeid installimata. neile kel see koodekimajandus üle mõistuse käib on tegu ikka väga kasuliku uuendusega.

+ erinevalt Vistast saab Eesti digi-tv kanaleid Media Centerist vaadata ilma mingi lisakepita

VLC player teeb seda ju täiesti tasuta.

WMP12 teeb ka seda täiesti tasuta. VLC on minu jaoks jällegi täiesti kasutu, kuna see ei oska mu Xbox 360-sse meediat striimida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 31.01.2009 19:56:38 vasta tsitaadiga

VLC-ga saab vägagi edukalt, kui mitte paremini kui WMP12-ga XBOX360-sse meediat striimida.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.01.2009 19:57:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Milleks mulle see lisa pahn kui minu poolt soetatav OS teeb seda samuiti.
Kui pira panna südamerahuga siis loomulikult playeri nähvitsa eest kellelegi maksta oleks ilmselge liig.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2009 20:03:38 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
VLC-ga saab vägagi edukalt, kui mitte paremini kui WMP12-ga XBOX360-sse meediat striimida.

haha, oled sa ise seda praktikas ise proovinud? icon_biggrin.gif opsüsteem saab sellega kõvasti paremini hakkama. proovi läbi Media Centeri näiteks ja võrdle ise. icon_wink.gif
teiseks ei taha ma omale mitut meediapleierit, kui opsüsteemi oma saab kõigi mulle vajalike ülesannetega väga hästi hakkama.

G80
HV Guru
G80

sõnum 31.01.2009 20:14:34 vasta tsitaadiga

Revealing The Power of DirectX 11

She's much cooler than her older brother, and way hotter too. Many under-the-hood enhancements mean higher performance for features available but less used under DX10. The major changes to the pipeline mark revolutionary steps in graphics hardware and software capabilities. Tessellation (made up of the hull shader, tessellator and domain shader) and the Compute Shader are major developments that could go far in assisting developers in closing the gap between reality and unreality. These features have gotten a lot of press already, but we feel the key to DirectX 11 adoption (and thus exploitation) is in some of the more subtle elements. But we'll get in to all that in due time.

Along with the pipeline changes, we see a whole host of new tweaks and adjustments. DirectX 11 is actually a strict superset of DirectX 10.1, meaning that all of those features are completely encapsulated in and unchanged by DirectX 11. This simple fact means that all DX11 hardware will include the changes required to be DX 10.1 compliant (which only AMD can claim at the moment). In addition to these tweaks, we also see these further extensions:

Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 31.01.2009 20:22:49 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

Kui pira panna südamerahuga siis loomulikult playeri nähvitsa eest kellelegi maksta oleks ilmselge liig.

Minuarust on see WMP just OS-i juures lisapahn, muusika kuulamiseks on on foobar või winamp, filmide vaatamiseks VLC või Media Player Classic, wmp on minu jaoks sama kasulik, kui ms paint pilditöötluseks. MS võiks loobuda kõikide vabavaraliste programmidega konkureerimisest ja keskenduda rohkem OS-ile endale, mitte lisavidinatele.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 31.01.2009 20:27:21 vasta tsitaadiga

Kuna paint, meediapleier jms. on win komponendid algusest peale, siis mina küll aru ei saa miks peaks neist loobuma...
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 31.01.2009 20:46:36 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Kuna paint, meediapleier jms. on win komponendid algusest peale, siis mina küll aru ei saa miks peaks neist loobuma...

Seetõttu ongi vist veel win7-mes hunnikute viisi kasutult seisvaid .dll-e ja .exe faile, mis viimati omasid mingit tähendust win 3.1-e ja win95-e päevil.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.01.2009 20:49:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Seetõttu ongi vist veel win7-mes hunnikute viisi kasutult seisvaid .dll-e ja .exe faile, mis viimati omasid mingit tähendust win 3.1-e ja win95-e päevil.

Ja need segavad OS-i kasutamist kuidas icon_question.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 31.01.2009 20:50:11 vasta tsitaadiga

Donut - kelle jaoks siis, kelle jaoks tänapäeval ja ka tulevikus.
Parem las igaüks valib oma meele järgi. Need käsukorras pealesundimised, mida sa tahad propageerida, on küll täiesti vastukarva icon_exclaim.gif
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 31.01.2009 21:03:43 vasta tsitaadiga

Win 98 või 95 intalli käigus sai valida, milliseid lisatarvikuid tahtsid või ei tahtnud. Oli vist isegi 3 valikut. mingi desktop, laptop ja siis custom, kus ise valisid mida tahtsid.

Miks seda enam pole ja peab n(v)litega katsetama?

Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 31.01.2009 21:16:11 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Need käsukorras pealesundimised, mida sa tahad propageerida...

Nu vot... minuarust sunnib just MS ostma 4000 krooni eest OS-i, millest ma kasutan 10%, kas hind ei võiks siis ka olla 400 krooni - st. ma ei taha osta endale prügiautot koos prügimäega. Ja ma ei teadnud, et kellelegi võib olla vabavara propageerimine vastukarva.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.01.2009 21:19:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nu vot... minuarust sunnib just MS ostma 4000 krooni eest OS-i, millest ma kasutan 10%,

Kustotsast,kui sul pole tilulilu vaja(aero jms.) siis selle jaoks on jsut sulle olemas säästu versioon isegi Vistast ja see maksab tühised 1295.-
http://www.arvutikeskus.ee/index.php?action=look&lookid=14210
Keegi ei sunni millekski
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 31.01.2009 21:55:37 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

Nu vot... minuarust sunnib just MS ostma 4000 krooni eest OS-i, millest ma kasutan 10%,

Kustotsast,kui sul pole tilulilu vaja(aero jms.) siis selle jaoks on jsut sulle olemas säästu versioon isegi Vistast ja see maksab tühised 1295.-
http://www.arvutikeskus.ee/index.php?action=look&lookid=14210
Keegi ei sunni millekski

Ilma tiluliluta Vista on sama mis XP. Kui Vistast oleks ka väljas Embedded versioon - nagu XP-l, siis arvatavasti ma seda ainult kasutaksingi. Ainuke põhjus, miks Win 7-t praegu oodata ongi see, et tulemas on ka Windows 7 Embedded.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 31.01.2009 22:24:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Proovisin Win XP-d kõrvale installida: Bootis ilusti CD pealt, tegin formati, kopis failid ära, kuid siis läks resale ja enam üles ei tulnudki. Pidin Win 7 remontima hakkama. Ühe mängu tarvis oleks XP-d siiski vaja, what did I do wrong?

tsitaat:

Enne XP ja siis WIN7 on kõige lihtsam thumbs_up.gif

Aga mul on Win 7 juba kuu aega peal ning konfitud, ilmselt ei ole siis mingit võimalust saada XP hiljem juurde. Loodan, et Win 7 on teise ketta peal, siis vb Win 7 ketta eemaldamisega saab korda. Lootma peab.

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2009 22:25:53 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
wanawoll kirjutas:
tsitaat:

Minuarust on see WMP just OS-i juures lisapahn, muusika kuulamiseks on on foobar või winamp, filmide vaatamiseks VLC või Media Player Classic, wmp on minu jaoks sama kasulik, kui ms paint pilditöötluseks. MS võiks loobuda kõikide vabavaraliste programmidega konkureerimisest ja keskenduda rohkem OS-ile endale, mitte lisavidinatele.

ja mille poolest need siis paremad on? põhifunktsioonid on kõigil samad. heli ega pildikvaliteet pleieritest ei sõltu, vaid dekoodritest, mida need pleierid kasutavad. btw, Paint on väga hea kerge proge kui vahel peale pildi suuruse muutmise muud teha vaja pole. endal leiab kasutamist päris tihti.

jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.01.2009 22:46:40 vasta tsitaadiga

Skeptik, samas paint vist muudab pildi suurust vaid piksleid 2ra j2ttes/topeltades, kuid nii m6nigi proge suudab sama asja filtreerides teha. icon_wink.gif (ei ole nüüd kindel, aga s6naks vist resample)
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.01.2009 23:05:32 vasta tsitaadiga

eks sa proovi ise, kas näed pildis mingit vahet
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.01.2009 23:10:53 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
XYZ kirjutas:

neid ei ole hunnikute viisi ja need ei seisa kasutult.

Mart352 kirjutas:
Win 98 või 95 intalli käigus sai valida, milliseid lisatarvikuid tahtsid või ei tahtnud. Oli vist isegi 3 valikut. mingi desktop, laptop ja siis custom, kus ise valisid mida tahtsid.

Miks seda enam pole ja peab n(v)litega katsetama?

tõenäoliselt sellepärast, et giga-paar kettaruumi ei mängi tänapäeval rolli, vähemalt mitte vista/w7-capable masina juures. ja lisamine-eemaldamine toimub pärast installi imelihtsalt. kui massilisest installist räägid, siis selle jaoks on unattended install, mille juures saad ka microsofti vahenditega määrata mida vaja, mida mitte.

Donut kirjutas:
XYZ kirjutas:

Nu vot... minuarust sunnib just MS ostma 4000 krooni eest OS-i, millest ma kasutan 10%, kas hind ei võiks siis ka olla 400 krooni - st. ma ei taha osta endale prügiautot koos prügimäega. Ja ma ei teadnud, et kellelegi võib olla vabavara propageerimine vastukarva.

ei sunni, vabatahtlikult ostad. protsentides arveldamine on täielik lollus. ma tahaksin näha, kuidas sa 10% kasutad.
ja hinna osas... 4k eest saad vista (ning tõenäoliselt ka w7) ultimate ja jääb raha üle.
Donut kirjutas:
Ilma tiluliluta Vista on sama mis XP. Kui Vistast oleks ka väljas Embedded versioon - nagu XP-l, siis arvatavasti ma seda ainult kasutaksingi. Ainuke põhjus, miks Win 7-t praegu oodata ongi see, et tulemas on ka Windows 7 Embedded.
ilma tiluliluta vista/w7 erineb xp-st märkimiväärselt.
kasutad xp embeddedit? nalja teed? või milliseks otstarbeks täpselt.

viimati muutis londiste 31.01.2009 23:13:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.01.2009 23:11:03 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
hull shader

Wow,Rly? icon_eek.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 31.01.2009 23:18:17 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
G80 kirjutas:
hull shader

Wow,Rly? icon_eek.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif

Mis? icon_eek.gif icon_biggrin.gif

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 31.01.2009 23:33:02 vasta tsitaadiga

Donut, seda XP embedded versiooni aga ei saa sa samuti osta.
Alusetu hala thumbs_down.gif
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 31.01.2009 23:51:16 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Donut, seda XP embedded versiooni aga ei saa sa samuti osta.
Alusetu hala thumbs_down.gif

Kui tead "kedagi", kes omab Embedded litsentsi siis saad ametlikult 90$ eest(see on siis ainult OS). Trialit saab tasuta tõmmata, aga "buildid" kestavad "ainult" 120 päeva(reinstall?), ei tea kui legaalne või illegaalne on uuesti installida peale seda samale arvutile.
tagasi üles
maxorator
HV kasutaja

sõnum 31.01.2009 23:59:45 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
XYZ kirjutas:

Sellele osale mida sina kasutad - OSi põhiosadele - kulub ilmselt umbes 80% arenduskuludest. icon_razz.gif
Skeptik kirjutas:
eks sa proovi ise, kas näed pildis mingit vahet

Vasakpoolne on MS Painti, parempoolne Adobe Photoshopi vähendus ühest pardist.

Ma ei saa aru, miks inimesed kasutavad kaasas olevaid programme, kui osad vabavarad on 10x mugavamad ning kasulikumad ning nende allalaadimine võtab 2 minutit (jutt siis VLC-st).
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 01.02.2009 00:11:05 vasta tsitaadiga

Väga huvitav oleks tõesti teada, kui palju kulus Vista kuuest miljardist Aero peale, ja palju muud arendajad said.
Aga Painti puhul mängib suurt rolli kvaliteedis just pildi pakkimismeetod või siis nende puudumine. JPG - kole. BMP - suur ja jääb PS-i jpg kvaliteedile alla, veel jätab painti resize sakilised ääred + teeb pildi teravamaks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.