Järjekordne tõestus, et Eestis saavad ainult rikkad mängurid elada. Käisin Rootsis ja seal kõik bändbundled 2500-2800 krooni. Tõsine overkill ikka meil.
Guitar Hero spin-off DJ Hero confirmed by Activision
The CEO of Activision has confirmed that the company is making DJ Hero and it is due out later this year. It will be a dance music themed spin off of Guitar Hero and come with a deck accessory.
Activision Blizzard CEO Bobby Kotick has confirmed that DJ Hero, a dance-music themed take on the Guitar Hero formula, is in development and will be out later this year.
The game will come bundled with a record-deck peripheral and will more likely than not be released on a wide range of formats.
mustika on offis on 2 band bundlet, 1 oli xboxi oma, teine vist wii või ps3. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
jummala äge ju, mulle väga meeldib, selline retro feeling tekkis kohe, just seda musa kuulates _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kuna mu accoundil on midagi viga ja ma ei saa ostu/müügi osasse teemat teha, siis mainin lihtsalt kähku siin ära, et olen huvitatud Guitar Hero/Rock Band mängude müügipakkumistest.
Kui kellelgi on norm. hinnaga ära anda GH3 või RB1; RB2 siis võtke ühendust (ainult mängud siis, ilma riistvarata). (World Tour on olemas.)
ja WT's on kõige tigedam lugu vast "Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire"" . seda lugu joristan vahest heameelega (eriti pidudel ja täis peaga hah). a hull kopsukas on, võtab hingetuks
a lahe muidu et üks growly sees on, peab ikka RB2 ära muretsema
klotsi praegu pole eriti ainult... :I
hehe eile sai just esimene korralik RB2 pidu tehtud ja no fail mode ja kõikide lugude unlock kood on ikka partystarterid ja päästjad, isegi kõige ebalevamad said mängima _________________
Potsatas täna [digi] postkasti. Pez-i kirjutatud GH:WT vs RB2 ülevaade ka sees.
peaks ka ostma siis - minu laenatud RB2 siiski _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Potsatas täna [digi] postkasti. Pez-i kirjutatud GH:WT vs RB2 ülevaade ka sees.
Mulle ka potsatas, kohe lähen ja hakkan lugema! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Vaatasin seda digit ja siis tekkis küsimus et: Kui seal oli et RB maksab 2600.- ja game.co.uk-st , siis kuidas saab RB band kiti osta Gamest kui see ei saada üle 1kg tooteid ju Eestisse?
Vaatasin seda digit ja siis tekkis küsimus et: Kui seal oli et RB maksab 2600.- ja game.co.uk-st , siis kuidas saab RB band kiti osta Gamest kui see ei saada üle 1kg tooteid ju Eestisse?
See sama asi hakkas ka mind tegelikult natuke häirima seda lugedes. Et kui teda nii või naa sealt osta ei saa, siis pole ka mõtet kirjutada nagu.
Guitar Hero: Greatest Hits tulemas sel aastal. kokkupandud esimese nelja mängu paremik, mida saab mängida terve bändiga.
tsitaat:
Guitar Hero: Greatest Hits will feature favorites from previous entries Guitar Hero, Guitar Hero Encore: Rocks the 80s, Guitar Hero II, Guitar Hero III: Legends of Rock, etc. updated for full band play, which Activision introduced with World Tour.
Oooo kena. Saabki laule ka rock the 80s seest ja gh 1simesest. loodan et Queen pannakse sisse _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.