Kuna ma eile sattusin sõitma lausa 2x järjest selle hea kardiga nr1 , sisi ajad ei tulnud üldse head . Aga kui võtta, et zoomski sõitis selle kardiga 39,0 ja mina +0,6sek vaid jäin maha, siis puhtteoreetiliselt peaks mina suutma sõita saurixis mingi 38,0 ära . Aga mulle ka see Saurix ei meeldi. Keegi rääkis midagi, et nv saab FK's käia sõitmas? Läheks teeks seal pigem ühe sõidu?
10 inimest kokku koguda ja saab tegelt iga päev bronni teha. Paar päeva ette helistada ja kõik. Hinnad ka kõvasti odavamad, kui Saurixis
Kuna ma eile sattusin sõitma lausa 2x järjest selle hea kardiga nr1 , sisi ajad ei tulnud üldse head . Aga kui võtta, et zoomski sõitis selle kardiga 39,0 ja mina +0,6sek vaid jäin maha, siis puhtteoreetiliselt peaks mina suutma sõita saurixis mingi 38,0 ära
Tee see asi praktikas kah ära.
Nr 1 kart sõitis eile selliselt, et S-kurvides esimesse kurvi sisse keerates tuli korraks pidurit puudutada (vastasel juhul ei keeranud) ja pärast seda tuli kordagi jalga tõstmata kogu aeg põhjas hoida, et üldse sirgele välja tuleks.
Kui XR tagant järele jõudis, oli seal alguses hämmingus nats aega, aga siis läks mööda. mella tuli ühe sirge peal kolm korda selga. Ta on harjunud, et kui keegi keset rada seisab, siis tõstetakse käsi üles. vik1ng ainult naeris, kui mööda läks.
PS: Ma sain isegi alla 39 sellega. 8)
MKD, XR, teil oleks vaja Excololt nolledit võtta.
Mingist hetkest lähebki keerulisemaks ja raskemaks. Võitlesin samuti suvel pikalt, et Õismäel alla 44 sekundi saada.
Kui ajad ühte auku lähevad, tuleb midagi muuta. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Dmnt, selle paberi järgi ei saa ma kart nr 3 ka süüdistada, kuigi mulle tundus, et esiosa läks palju libisema vms, aga eks oleneb ka sõitjast, kuidas mugavam on sõita.
Kui kart ei keera hästi siis võib kiiremini kurvi minna ja pidurdusega karti väheke ülejuhitavamaks teha:)
vaatates today best laptime-e siis tundub ,et topi vennad vist kõik võistluskardi piloodid,eesnimed vähemalt tunduvad küll nii:P
Honda klubi aegu ka uurinud olete?siis teate kuhu suunda liikuda:P
Ma käisin täna ka esmakordselt oma elus kardiga sõitmas Saurixis. Sattus kart Nr. 11, parim ring oli 39.29. Arenguruumi on küllaga. Kas ma mõtlen õigesti, et sellega, et mõnes kurvis kart väiksesse libisemisse läks, kaotasin väärtuslikke sekundikümnendikke? _________________ Kuidas hambauss ja pepu-uss sõbraks said?
EL, kindlasti.
Aga tule sõitma järgmisel korral- pundiga areneb kiiremini edasi. Meiega käib sõitmas igasugu erineva tasemega kardihuvilisi.
Ja kindlasti leiab igaüks endale eesmärgi, mida püüda. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Teen homme koormustesti, et näha, ega te mind liialt ära koormanud pole _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
ütleme nii ,et külglibisemisega kaotab aega,aga sellised nö powerslidega läbitaksegi tegelikult kõik kurvid,see tähendab ,et kart on hästi natuke ülejuhitav,ja põhimõtteliselt hoiad koguaeg rooli otse.
Keerad agresiivselt kurvi,tekib väike powerslide ja libised kurvi läbi,kui liiga agresiivselt keerad siis tuleb külglibisemine ja kaotad aega:)
Rahulik sõidustiil on siiski mõistlikum ja edukam. Võtame näiteks Martin Tähe, kelle ratta alt ei tule kiuksugi. Vat niiviisi sõidetakse karti. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
XR, Uhuhuu, päris julmad hinnad
Krt tahaks ka mingi päev tegelt sõitma tulla, või teil juba teatud punt olemas? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Viimane kord, kui 3=2 veel oli, siis sain mina hakkama mingi 260-270.-. Täpset summat peast ei mäleta. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Ehk et siis saad 3x8min sõita 2x8min hinnaga _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Puhastasin teema ära, et võimalikele uutele huvilistele point üles leitav oleks.
Võite nüüd mulle sulli või kolakat selle eest anda. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Sulli selle eest, et terve lehekülje häid postitusi ära kustutasid?
A kardi teemas võiks olla küll veel mingi mölakasti teema ka, kuhu saaks kasvõi igast kardivideosid postitada või mingist niisama kartidega seotust juttu ajada. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
No selle kohta peab Tanel seisukoha võtma, kas tal selleks serveriruumi üle on. Sinna võiks siis pärast HV krediidi ostmist läbustada? _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Ei arvanudki, et hoitakse.
Aga see võiks ikkagi siis olla selliselt nagu taikonaut välja pakub- mingi läbukasti teema.
Hiljem tulevad juurde pildid ja videod meie enda sõitudest ja kui keegi uus siin surfab, siis ta ei leia midagi üles, sest kõik on sassis nagu mesi, s__t ja mesilased. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Liidame kõigi võistlejate punktid kokku võttes aluseks meie oma sarivõistluse punktisüsteemi.
Saab selle ära testida. Boonuspunktid anname kah samamoodi jne.
Ja kui viiki jääb, siis ongi hea põhjus uut üritust korraldada.
Berserk peab kohapeal arvestust.
Isegi tabel on juba arvutis olemas. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
ämber, kõik kes on mõlemis käinud, väidavad, et Viimsi on veel superlux. Kõik on suhteline. Tartu rada on kindlasti parem, kui mitte midagi. Võistlusi kahjuks ei saa seal teha. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
eino käi ikka kohal ära siis ütle kas on sitt või mitte Tartus eis aa jah võistlusi teha kuna lubavad ainult 5 karti korraga rajale. Kitsas on. _________________ ..||..
Et selle raja kohta midagi öelda, piisab piltide vaatamisest küll ja küll. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Tartu sisekarti kohta käisid jutud, et lõpetavad üldse ära selle tegevuse seal, no ei tea, pole nendega viimasel ajal enam rääkinud, kuid kevadel tundus , et sellest saab asja, samas hiljem kogu nende suhtumist ning asjade ajamise kiirust vaadates, ei usu ma nende arengusse enam .
Ruumi rent ja kulud on liiga suured (ma tean neid enamvähem..) .
Keegi kuskil neid kinkekaarte ka veel müüb?
A esmaspäeval ma tuleks ka trenni. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Ma vist jätan vahele. Ei tunne väga kardisõidu järgi puudust hetkel. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.