tegelt mul on siuke küsimus nüüd, et kas kellelgi on veel selline teema, et kui alustada mängimist ja siis mängus vajutada paremat hiire klõpsu, siis viskab desktopile ja tuleb uuesti alt + tab'iga mängu minna? _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Ma olen laisk ja ei viitsi otsida, aga kuidas neid command line'e panna? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
kiruvad siin küll kes on kaart vahetanud muidu.Paraku jäävad mingid pisikud kuidagi sisse. võid proovida veel driver cleaneriga üle käia.
E: muidugi nii räigelt ei oleks tohtinud sul mäng ikka pekki minna.
Vabandan ette ära et ot! aga tahtsin sind tänada selle soovituse eest. kuna ma nagu enne ei tulnud sellise asja peale et veel korralikult üle käia ja sul oligi õigus arvuti oli Nvidia jama täis no selles mõttes et Nvida display mingid dll-id olid veel sees arvutis .... aga enne oli mul see probleem et need driver cleanerid ja muud sweeperid ei tahtnud millegi pärast korralikult töötada mu arvutis ühel oli mingi fail puudu ja teine ütles et see op süsteem pole supported vms.. aga see selleks leidsin siis viimaks Guru3D foorumist sellise välja tulnud asja http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper-200-Beta-1-is-out mis tundub töötavat väga korralikult ja leidis mul igast Nvidia driverid ja tegi puhtaks kõik aitäh veelkord
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=394866&st=0&#entry1058924086
See töötab securom lasi enda no-dvd exe välja _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Ma nägin vahepeal multiplayeris zombieskinniga tüüpi. Mingi mädanenud skin ja rögises ja möirgas pidevalt... _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Kuidas LIVE accounti kustutada? Tahaks nullist alustada aga ei leia kohta kus resettida _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
endal siis ikka veel siuke probleem ,et panin selle uue patchi peale läksin multiplayerisse valisin matchi,aga näitab et ainult mina olen sees külgi kui vajutan P tähte siis näitab inimesi aga muidu näitab et ainult mina üksinda olen lobbys.Äkki keegi oskaks aidata?
endal siis ikka veel siuke probleem ,et panin selle uue patchi peale läksin multiplayerisse valisin matchi,aga näitab et ainult mina olen sees külgi kui vajutan P tähte siis näitab inimesi aga muidu näitab et ainult mina üksinda olen lobbys.Äkki keegi oskaks aidata?
mis teha kui varjudega tegelev "osakond" ei tea millised varjud välja peaks nägema... ehk olid neil ruumis pidevalt sellised "augulised" kaardinad ees mis selliseid varje põrandale tekitasid ja siis arvasidki et varjud on sellised.
isegi vanat tüüpi heledad "kast" varjud näevad paremad välja. R* üritas vist soft shadow efekti teha aga kukkus rämedalt läbi. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
keegi ei oska siis aidata?
Elioni digi tv ühendus vali avatud portidega ja asi korras.
keegi ei oska siis aidata?
Elioni digi tv ühendus vali avatud portidega ja asi korras.
Mingi NAT probleem siis, endal mul aitas see kui sai avatud portidega ühendus valitud, päris mitu mängu sai kohe korda, enne ei aidanud portide suunamine ega midagi. Täis adminni õigusi ka pole (Elion raisk ) muidu oleks saanud DMZ ära teha.
Kui tead siis võid proovida seda DMZ värki, et pingitaks sinu arvutit mitte ruuterit. (Assign public IP to a local network device) vms.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.