Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Darkfall Unholy Wars [Economy Patch] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.01.2009 20:29:49 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
Hehee Dominus ära üritagi Scart'i ümber veenda. Ta trollib kõike, kasvõi oma lemmikute lemmikut WoW'i.

Kas sa tahad väita, et ei näinud tolles puuraiumise ja "lasen umbes spelle kuhugi " videos Q2 mootoril sarnanevat taidlemist?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ottf
HV veteran

sõnum 28.01.2009 21:38:57 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
UO, Shadowbane, Eve jt. mängude austajad võiks ka sõna võtta.

Nu ma olen eve kunagi mänginud üli kaua... 2 acciga... so?

icon_razz.gif

LightsabeR kirjutas:
ottf kirjutas:
WoW-i kloon saaks tõenäoliselt parimaks mänguks ja ainult sellel oleks midagi vastu panna võibolla....
wowi kloon: rohkem sandboxi, pvp loot, rohkem riski, rohkem player driven economyt, parem crafting, marketing, community, guildid, allianced...

Sa räägid ju endale vastu. Kust august on tegemist WoW'i klooniga, kui sa kõik need nimetatud asjad sinna juurde topid? Mis sa pead silmas ainult WoW'i graafikat või? icon_confused.gif

No.. ongi kloon ju kui sealt asju maha viksitakse lihtsalt mainitud aspektid võiks kah korralikult juurde teha ja olekski teh win game olemas.

Isegi wowi graafika on tõepoolest parem kui DF-is, kohati parem kui ka warhammeris....

ärme hakka nüüd pikslipedeks aga tõesõna kui sa üldises plaanis asja vaatad siis wowi kuubikute textuurid on ikka ülima silmapette profesionaalsusega nii tehtud, et peaaegu jääb ümmargune mulje jne.

Erinevalt teistest mängudest on wowis graafilised efektid ka läbi mõeldud, mitte mingi kollane tulemoodi plönn on su jalgeümber ja liikudes tiksub see sinuga väga ebardlikult kaasa nagu oleks täielik võõrkeha...

Ja lõpetaks küsimusega - mitu rewied/youtubi videot on vaja, et DFO launch 1 minuti võrra varem saabuks?

Imo võiks df-i launchi edasi lükata... või asi maha matta...

isegi see ametlik gameplay trailer on väga jube... pilt on ilus kui selline okei aga ülejäänud on jura icon_razz.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Octane
HV vaatleja

sõnum 29.01.2009 04:35:22 vasta tsitaadiga

ei tea minule tundus normaalne video järgi, selline enamvähem nagu ma seda ette kujutasin. teadsin, et pole mingi graafika ime ja et puu raidumisel pole 4 erineva directioniga lööki ning erinevaid skille, et kõrgemalt oksi kätte saada nagu mõni siin lootis. gameplay video järgi tundus asi smooth mis mind suhteliselt rahulikuks tegi, kui välja tulles tal kõik lubatud featured olemas on siis on minupoolt success sellele mängule. kõigile kellele see video ei meeldi, te ei ole vist selle mängu systeemile päris hästi pihta saanud ja arvatavasti ei pysiks kaua selles maailmas vastu nagunii...pmtselt te võite ennast pidada selleks "loomulikuks kaoks"
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 29.01.2009 04:49:31 vasta tsitaadiga

enamus parimatest mängudest mis iial tehtud on, on sita/aegunud graafikaga. (ka omal ajal)
tuleb ka arvestada et MMO mängijatel kõikidel pole üüber masinaid. animatsioonid jne jne on praegu nagu on, sellepärast et keskendutakse mängu töölesaamisele.
kui mäng välja tuleb ja populaarseks saab, küll siis ka raha leitakse et animatsioonid ja muu visuaalne jura ümber teha.

mind kah need animeeritud kriipsujukud (jooksevad nagu sitt oleks püksis) häirivad, aga vähemalt ma ei taidle siin mingi pooliku toote pärast. praegu ei paku lihtsalt asi huvi, kuna kogu see sandbox MMO värk mulle vist eriti ei istuks - mulle meeldib kui mängus on reeglid, mitte nii et iga lambi tont võib tulla ja mu ära BS'ida siis kui ma just mingist raskest kollist jagu olen saanud. minu reaktsioon sellele oleks umbes nagu FPSdougi oma, kui ta läägi tõttu surma sai.

IMO
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 29.01.2009 06:14:18 vasta tsitaadiga

Mitte, et kedagi huvitama peaks, aga minul kahjuks arvamus sama mis teistel enamustel siin. Videodelt jäänud esmamulje tõttu kukkus minusilmis see mäng üsna madalale.
Esiteks juba sellepärast, et mina ootan mängust ka mingit silmailu ning selline graafika nagu videodel oli(arvestades ka seda et asi oli 800x600) mind ei rahulda.
Julgen siinsetele graafika himulistele soovitada LOTRO't. Sigailus mäng. Toetab isegi DX10't. Ainuke puudus mängul on PvP pool, kuid ehk leidub siin mõnda PvE mängijat kes graafikat taga otsib.
Ise olen mänginud, jäin rahule. Mängiks veel kui majanduskriis kraes poleks.

Tho, siiski Darkfalli tahaks proovida, nagu mul kombeks, ei ütle ma kunagi mingi mängu kohta täiesti FAIL enne kui olen ise proovinud. Jään ootama mingit open beta varianti või ühte head inimest kes kunagi mingit invite jagab(kui midagi sellist olema peaks üldse). Loodetavasti on gameplay asjal siis 100x parem kui graafika(julgen selles siiski sügavalt kahelda)

tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 29.01.2009 08:43:22 vasta tsitaadiga

Nad võivad sita graafikaga teha ja öelda et sellepärast teevad, et vanemad arvutid jooksutaks ja siis programmeerivad asja nii sitasti et, mitte ühelgi vanal arvutil ei lähe ikka tööle ja uutematel on mingi värdjas fps lag, suht paljude mängudega nii imo, kõige paremini see madalat ressurssi sööv mäng on õnnestunud Blizzi vendadel nii palju kui ma erinevaid mmosid mänginud olen.

Aga jah tahaks näha kas nemad ka järjekordselt failivad icon_biggrin.gif AoC failis, Warhammer ei tulnud ka ikka nii välja nagu oleks võinud tulla. See on täiesti normaalne tänapäeval juba, hakkab harjuma nende katkiste mängudega.
Tho ma anyways DFO ei prooviks kuna pole minu mäng fo'shur.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 29.01.2009 09:41:53 vasta tsitaadiga

Mmmmhmhh... ma saan ka paljudest aru kes siin kiidavad kui hea DFO on... jah võimalik, et on icon_razz.gif Läheks isegi sellele mängule hea meelega üle.. rohkem sandboxi ongi just see mida ma otsin. Peale EVE-i ikka ei saa üle sellest tundest, et PVP-s ennem mõtle 5x ja siis tegutse. Mitte ära mõtle üldse ja facerolli 5x, äkki midagi juhtub...

Need mõtted, et alguses lastakse mäng välja halvema graafikaga ja pärast tulust saadud rahaga hakatakse arendama... no idee on hea aga sellest tahavad oma osa investorid, töölised, reklaam, mis iganes kulud... puhast kasumit esialgu ma kardan, et väga kätte ei jää.

See trikk töötas kunagi ehk WOW-i ja EVE onlinega...

Ja siia ongi see labidas peidetud:

Mäng mis kohe massiliselt rahvast kaasa ei haara suht tõenäoliselt sureb järgmise aasta jooksul...
Vähene huvi = vähe raha = ei mingit arendust
vähe raha = mängijaid pole = mäng sureb välja

Sellepärast ka wow-ga koguaeg võrdlused, kuna praegune MMO mis releasetakse peaks WOW-le igas aspektis puuga pähe lööma - kuniks seda ei juhtu ketrab Blizzard oma wow-i edasi.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2009 11:49:35 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part8.html
tsitaat:
I changed my capturing software, and managed to get audio working as well as the widescreen resolution. I have three videos coming icon_smile.gif

Graafika on perfekt. Mulle meeldib. Selline sünge ja tõetruu.
Vaadake HQ-s :
Ork Starting Village
http://www.youtube.com/watch?v=3lOnddAJL_o
Alfar Capital City, Shoal
http://www.youtube.com/watch?v=KdZQFx1qTg4
Human Area and Combat
http://www.youtube.com/watch?v=KFgEBojquxc

Btw, see Darkfalli võrdlemine wowiga on halenaljakas. Mingid lambivennad on äkitselt nüüd kõiketeadjad MMO Industry kuningad. Wow pole mmo-de esiisa, eksole. Ning Darkfalli tembeldada wow klooniks on idiootne. Võtke lahti selle teema esimene postitus ja võrrelge mängude sisu.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2009 12:09:59 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
No.. ongi kloon ju kui sealt asju maha viksitakse lihtsalt mainitud aspektid võiks kah korralikult juurde teha ja olekski teh win game olemas.

Selle loogika järgi on kõik MMO'd üksteise kloonid, ainuke vahe on see, et nad on erinevad. icon_rolleyes.gif

Mida sa sealt WoW'ilt maha viksid? Graafika? No thanks. Combat system? No thanks. Ülejäänud asjad tuleks ju täielikult ära muuta, kui sa tahad sandbox'iks teha mängu. Lõpp tulemus ongi see, et kloonist on asi väga kaugel.
ottf kirjutas:

Isegi wowi graafika on tõepoolest parem kui DF-is

ärme hakka nüüd pikslipedeks aga tõesõna kui sa üldises plaanis asja vaatad siis wowi kuubikute textuurid on ikka ülima silmapette profesionaalsusega nii tehtud, et peaaegu jääb ümmargune mulje jne.

Oled sa DF'i oma arvutis mänginud max graafika ja korraliku resoga? Ma pakun, et ei ole. Nii palju, kui mina betas olevate inimestega olen rääkinud, on graafika igati korralik, ainuke asi mis silmailu külje pealt soovida jätab on animatsioonid. Ma ei väida, et DF on mingi ülim saavutus graafika valdkonnas, kuid seamless sandbox MMO jaoks, millel on real time combat näeb ta igati ok välja.

Ja ära ütle teistele, et "ärme hakka pikslipedeks" ning seejärel hakka rääkima pikslitest. Kas me ei tohi sulle siis vastata ja proovida su väidet ümber lükata? Minu silmis on WoW'i graafika lihtsalt jubeduse tipp, kogu see Warcrafti art style on mulle igati vastu karva. Mingi hele ja sädelev multikas. Maitse asi muidugi.
ottf kirjutas:

Erinevalt teistest mängudest on wowis graafilised efektid ka läbi mõeldud, mitte mingi kollane tulemoodi plönn on su jalgeümber ja liikudes tiksub see sinuga väga ebardlikult kaasa nagu oleks täielik võõrkeha...

No anna andeks aga minu arust on WoW'i graafilised efektid õudsad. Mingi sädelev vikerkaarevärvides ilutulestik igalpool. Mida rohkem sädemeid lendab ja tulukesi vilgub, seda kõvem mees oled. Tobe lihtsalt.

Ja mis mõttes "erinevalt teistest mängudest"? Tahad väita, et WoW on kõigist teistest mängudest effektide poolest üle? See on lausa koomiline väide.

EDIT:
Need viimased HQ videod on ikka võimsad. Tahab veel keegi väita, et WoW näeb parem välja? Minu arust on graafika poolest DF praegu MMO'de edetabelis vaieldamatult esiviisikus. (animatsioonid on muidugi ikka puudulikud)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.01.2009 12:14:34 vasta tsitaadiga

See on tegelikult naljakas, kui südamesse võetakse toodete, mida pole proovitud, mis pole valmis, mahategemist või ülistamist või tõdede kaitsmist, mis ilmselgelt baseeruvad peamiselt eelarvamustel ja spekulatsioonidel.

Äärmused rox .)
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2009 12:21:25 vasta tsitaadiga

Võibolla on asi minus, kuid mina küll mingit perfektset graafikat ei näe.
Mis seal HQ videotes siis nii suurepärast on? Kõik on elutu, isegi ükski leht ei liigu, maailm on tühi. Karakteritel on nagu pulk p-sse pandud.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.01.2009 12:24:42 vasta tsitaadiga

Timberg, welcome to ForumFall icon_biggrin.gif

Muideks, meil sai clani Inner Council betasse. Nad ei maininud seda kellelegi aga me leidsime screenshoti beta foorumi hääletusest, kus olid näidatud kõik osalejad.
Praegu nad tegelevad mängu avastamisega ja kaardistavad kõiki tähtsamaid kohti, chaos stone jt. asukohti.

viimati muutis Dominus 29.01.2009 12:25:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 29.01.2009 12:25:05 vasta tsitaadiga

teretulemast HinnaVaatlusesse
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 29.01.2009 12:26:20 vasta tsitaadiga

Lightsaber ja kes kõik iganes.. mul on täitsa pohhl, et teile minu arvamus ei meeldi.. te ei pea sellega nõustuma icon_biggrin.gif

Eks näis kui ükskord mäng välja tuleb mis ta siis endast kujutab...
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2009 12:39:57 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
See on tegelikult naljakas, kui südamesse võetakse toodete, mida pole proovitud, mis pole valmis, mahategemist või ülistamist või tõdede kaitsmist, mis ilmselgelt baseeruvad peamiselt eelarvamustel ja spekulatsioonidel.

Äärmused rox .)

Isiklikult küll midagi südamesse ei võta, mina fännboitan hoopis MO ümber, kuid jube on vaadata, kuidas inimesed kurdavad graafika ja animatsioonide üle.

Tegemist on full loot sandbox FFA PvP MMO'ga, mis paikneb suures seamless maailmas. Usun, et suure enamus nendest mängijatest, kellele meeldivad sandbox MMO'd, jäävad DF'iga väga rahule.
rixk kirjutas:
Võibolla on asi minus, kuid mina küll mingit perfektset graafikat ei näe.
Mis seal HQ videotes siis nii suurepärast on? Kõik on elutu, isegi ükski leht ei liigu, maailm on tühi. Karakteritel on nagu pulk p-sse pandud.

Perfektset graafikat pole olemaski.

Maailm on elutu ja tühi, kuna palju NPC'sid pole veel mängu sisse pandud ning kuna tegemist on betaga on ka mängijaid vähe.
Karakteritel on tõepoolest pulk pepus :p .
ottf kirjutas:
Lightsaber ja kes kõik iganes.. mul on täitsa pohhl, et teile minu arvamus ei meeldi.. te ei pea sellega nõustuma icon_biggrin.gif

Eks näis kui ükskord mäng välja tuleb mis ta siis endast kujutab...

Miks sa siis postitad oma arvamust, kui sind ei huvita mida teised sellest arvavad? Miks sa postitad oma arvamust, kui sa ei ole valmis neid argumentidega toetama? Foorumi idee ongi ju selles, et inimesed avaldavad arvamusi ning arutlevad nende üle.

Sellega olen muidugi nõus, et viimase otsuse saab langetada siis, kui mäng on väljas.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.01.2009 12:44:13 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Maailm on elutu ja tühi, kuna palju NPC'sid pole veel mängu sisse pandud ning kuna tegemist on betaga on ka mängijaid vähe.

"pvp patch tuleb kahe nädala jooksul" - legendaarne. Kui miski ei tööta praegu, ei tööta ta ka launchil. Fännboid ja nende silmaklapid 8)
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 29.01.2009 12:46:15 vasta tsitaadiga

No.... avaldasin oma arvamust ja ütlesin ka miks.

Aga üldises plaanis ju nad võiks seda mängu veel delayda kõvasti.. teha need neetud animatsioonid normaalseks ja siis reliisida.

Kui tahta mängule edu siis peaks devvid andma endast parima.. KUI see on nende parim mis iganes põhjusel (finantsi vähe) siis olgunii.. aga sellest tuleb ka vastulöök kuna animatsioonide poolest on nii mõnigi vanem mäng parem.

Mina isiklikult sellist kaamera liikumist ja pvp gameplay dünaamikat charride liikumise osas välja ei kannata lihtalt icon_smile.gif võid vastu väita ju, et seal on miljon varju ja sigailusad textuurid aga vot mulle ei piisa icon_biggrin.gif animatsioonid võiks vähemalt WOW-st paremad olla... või mis?

See lihtalt nii kõvasti kriibib silma ja nagu näha siis asi ei ole ainult minus icon_biggrin.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.01.2009 12:56:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

"pvp patch tuleb kahe nädala jooksul" - legendaarne. Kui miski ei tööta praegu, ei tööta ta ka launchil. Fännboid ja nende silmaklapid 8)

Pvp ja kõik muu on betas olemas. Millest sa jahud siis?

Ärge trollige mu teemat kui midagi tarka pole öelda icon_rolleyes.gif
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2009 12:58:58 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Pvp ja kõik muu on betas olemas. Millest sa jahud siis?

Ärge trollige mu teemat kui midagi tarka pole öelda icon_rolleyes.gif

Põhimõtteliselt kui kiidulaulu lauda ei taha, siis on teemas Darkfalli teemadel rääkimine trollimine?icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2009 13:00:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

Eeldades et launch tuleb praegu määratud kuupäeval.

Mis mõttes "miski ei tööta"? Väga palju asju töötavad, mäng töötab, mis on peamine. Lihvimist on muidugi kõvasti vaja, kuid mängu põhi concept töötab - FFA sandbox full loot seamless MMO.

Ma ei saa ikka aru, mida siin fännboidega pistmist on. Kui meeldivad sandbox MMO'd, siis mängi, kui ei meeldi, siis ära mängi. /end
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.01.2009 13:11:01 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Mis mõttes "miski ei tööta"?

LightsabeR kirjutas:

Kui see maailm ei ole funktsionaalne täna, mõned nädalad enne release'i, ei ole ta seda ka releases. Elik, see ei tööta. Asi kipub vägisi meenutama legendaarset AoC NDAd, kus "mehed kuskil mängivad ja kõik on super ja raidid töötavad ja sieged on ka olemas ja kõik on hulläge!" Mäletame küll, mida reaalsus ja launch meile näitas - kogu see jutt oli sulaselge klientidele näkku valetamine.

Praegused videod ei ole näidanud muud, kui seda, et skepsis suureneb iga vaadatud videoga, sest asi meenutab mitme mängijaga Morrowindi.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2009 13:20:18 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kui see maailm ei ole funktsionaalne täna, mõned nädalad enne release'i, ei ole ta seda ka releases. Elik, see ei tööta. Asi kipub vägisi meenutama legendaarset AoC NDAd, kus "mehed kuskil mängivad ja kõik on super ja raidid töötavad ja sieged on ka olemas ja kõik on hulläge!" Mäletame küll, mida reaalsus ja launch meile näitas - kogu see jutt oli sulaselge klientidele näkku valetamine.

Praegused videod ei ole näidanud muud, kui seda, et skepsis suureneb iga vaadatud videoga, sest asi meenutab mitme mängijaga Morrowindi.

Maailm on funktsionaalne ja töötab. Kuidas ta saab mitte töötada, kui beta testijad seal ringi jooksevad? Põhi funktsioonid, millel mäng baseerub, töötavad samuti.

AoC'ga on lihtsalt absurdne võrrelda DF'i. Mul on tunne, et sa ei saa hästi aru, mida sõna "sandbox" tähendab. Sisuliselt on selleks, et sandbox MMO töötaks vaja ainult maailma, kus mängida check.gif ja mängijaid, kes mängiks check.gif. Kõik muu tuleb juba iseenesest. Sandbox => player driven. Pole vaja, et "kõik on super ja raidid töötavad ja sieged on ka olemas ja kõik on hulläge", on vaja ainult seda, et saad teist venda maha lüüa, teda lootida ning oma karakterit arendada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.01.2009 13:31:42 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Mul on tunne, et sa ei saa hästi aru, mida sõna "sandbox" tähendab.

Yep, ma olen ju maailmas esimest päeva. Ma küll ei mõista su seletuse järgi, milleks oli vaja Kalimdorist kolm korda suuremat maatükki valmis ehitada viimased paar aastat, kui oleks piisanud tühjast platsist, millel on paar linna linna ja pannud siis mängijad kaklema nende vahel. Sandbox ikkagi ju, sinna polegi midagi muud vaja icon_rolleyes.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2009 13:40:49 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

Mul on tunne, et sa ei saa hästi aru, mida sõna "sandbox" tähendab.

Yep, ma olen ju maailmas esimest päeva. Ma küll ei mõista su seletuse järgi, milleks oli vaja Kalimdorist kolm korda suuremat maatükki valmis ehitada viimased paar aastat, kui oleks piisanud tühjast platsist, millel on paar linna linna ja pannud siis mängijad kaklema nende vahel. Sandbox ikkagi ju, sinna polegi midagi muud vaja icon_rolleyes.gif

Ära nüüd pahanda, mulle lihtsalt tundus, et sa võibolla ei mõista, mida sandbox tähendab, kuna võrdlesid DF betat AoC omaga. Sellega olen ma väga hästi kursis, et sa maailmas esimest päeva pole. icon_wink.gif

Suurem gameworld tuleb alati sandbox mängule kasuks, kuna siis on guildidel rohkem ruumi maid jagada ning ei teki ülerahvastatuse tunnet (nad tahavad ju mingi 10k inimest korraga online saada vms).

Samas ma ei oska vastata, miks nad selle maailma nii suureks ajasid. Tore muidugi, kuid võibolla oleks olnud arukas osa sellest ajast combat system'i ja animatsioonide täiustamise peale kulutada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.01.2009 13:53:44 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Samas ma ei oska vastata, miks nad selle maailma nii suureks ajasid. Tore muidugi, kuid võibolla oleks olnud arukas osa sellest ajast combat system'i ja animatsioonide täiustamise peale kulutada.

Loodetavasti oli neil selle jaoks tagamõte olemas, nii et eks varsti näeb. See pagana NDA käib tõsiselt närvidele juba, minu silmis oleks devvipoistel viimane aeg see droppida ja näidata maailmale, mille nad valmis on suutnud teha.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Darkfall Unholy Wars [Economy Patch] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.