tea mul lippas ikka 25 -20 fps'iga vahet pole mis graafika paned _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
ma ei tea proovisin selle uue/viimase patchi ära st et lasin peale,aga see tegi asja ainult hullemaks tõsi küll seda RESC10 Out of vidoememory ei pillu eriti,ma ei tea ei saanud väga kaua mängida lihtsalt siuke lag on sees ükskõik mis settinguid ei pane ja mõne aja tagant mängus autoga sõites kaob muusika lihtsalt ära, mingi sahin hakkab ja ennem tagasi ei tule kui panen mängu kinni.Enne selle viimast patchi peale panemist sellist lagi ei olnud,lihtsalt viskas mõne aja tagant desktopile out of video memory erroriga põhjas graafikaga seda mängu jooksutada, mis oleks väga ilus ju graafilise poole pealt.. on vist märg unistus lähima aasta jooksul ma ei tea oskab keegi midagi soovitada peale formati mida teha,enne kui siiski minna seda teed et teha format Vistale.et näha mis ta siis teeb ? sest eelmine kaart oli Nvidia kui ATI peale läksin äkki jäi midagi sisse mis põhjustab sellist anomaaliat... või kui see ka ei aita lähen Nivida peale tagasi sest enamustel on siin Nvida kaardid ja ei ole sellist probleemi... ja kui ütlete et viga on minu arvutis siis oleks keegi nii kena ja oskaks äkki aidata mida tegema peaks ? kas peaks garantii remonti viima vms ? ette tänades
kiruvad siin küll kes on kaart vahetanud muidu.Paraku jäävad mingid pisikud kuidagi sisse. võid proovida veel driver cleaneriga üle käia.
E: muidugi nii räigelt ei oleks tohtinud sul mäng ikka pekki minna.
Gap, kui patch peeti keeras , siis pane lihtsalt vane päts peale ja asi ants . Ja tegelikult vastava prosega saab seda küll max settingutel jooksutada HD 4800 või GT200 seeria kaardiga . Kuid mulle ikka tundub , et millalgil tuleks sellel masinal format ära teha , see kindlasti tuleks igatpidi kasuks ja kes teab , äkki vähem kalasid kah GTAIV-s , kuigi selle mängu puhul kipun pigem arvama , et viga just bugises mängus .
tomorrow, ma vaatasin kah , et kuidagi palju postitusi tekkinud paari tunni kohta ja siis vaatasin , et meie vana sõber Gunnar postitas uue video .
Gap, tee mängule reisntall ja ära lase seda esimest pätsi peale vaid lase kohe see teine
mul esimene päts keeras mängu tuksi(samamoodi ilge lag kogu aeg) aga teine andis kll stabiilsust juurde ja seda kohe silmaga näha _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
aitäh teile abi eest! teen alguses seda et, mängule reinstall ja siis kohe teine patch peale vaatab mis siis teeb kui see ka ei aita siis läheb formatiks... sest see op-sys mul nüüd juba üle aasta peal olnud, võib olla tõesti juba hapuks läind aga ok teen teie õpetuste järgi tänud teile 8) sest praegu on ikka nii et kui autoga sõidan mängus siis on siuke slaidishow... ennem nagu ei olnud sellist asja jooksis talutavalt...et jah teiste mängudega pole mingeid probleeme aga sellega on jah igavene kamm... lihtsalt lahe mäng on tahaks ka nagu mängida seda ikka
Miks mul pilt nüüd järsku selline on? Mäng on originaal ja viimane patch peale pandud.
Mängisin, kõik oli ilus kuniks käisin korra desktopil ja tagasi mängu minnes oli kõik selliseid "musti plekke" täis. Ei aita ka arvutile restardi tegemine ja mängu graafikaseadete muutmine.
Tegin selle missiooni ära kus pidi Vlad'i ära tapma, selle eest pidi saama ka achievementi, aga mul millegipärast pole Teisi on ilusti olemas... _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
teise pätsiga on mul fpsiga huvitav, kui shadows low siis fps 25 ja kui shadows high siis 45.
Muude seadete tõstmine paremaks tõstis veel fpsi
haige mäng, LOW jookseb sitemini kui HIGH
rockstar vms on ikka korraliku pasaga hakkama saanud _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.