Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
harakas
Kreisi kasutaja
|
27.01.2009 19:46:22
Failide kopeerimine sülearvutist välisele kõvakettale katkeb |
|
|
Arvutiks siis FS AMILO Xa 1526 ja väliseks kettaks 250 GB WD My Passport, op süsteem Windows Vista
Välisel kettal on vaba ruumi 183 GB.
Esimesel korral kui ligikaudu 50 GB andmeid kettale kopeerisin, läks asi suht ruttu. Nüüd otsustasin teise koopia teha, aga asi venib hirmsasti ja lõpuks ütleb arvuti, et kopeerimist ei saa jätkata kuna ketas on täis. Proovisin siis nii, et üritasin kopeerida ainult neid kaustu, mille sisu olin muutnud, aga see ei aidanud, kuigi olin suuruse vähendanud umbes 25 GB-ni.
Olen tänulik, kui keegi mingeid võimalikke lahendusi pakub.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
erxx
HV vaatleja

|
27.01.2009 20:02:40
|
|
|
Mis välise kõvaketta failisüsteem on? FAT32 või NTFS?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
29.01.2009 00:33:39
|
|
|
Üle 4 GB faile ei ole
Väline ketas on FAT32
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.01.2009 22:48:38
|
|
|
Failisüsteem ei ole vigane välisel kettal? St oled check diskiga üle käinud? FAT süsteemid riknevad eriti kergelt NTFS-iga võrreldes ja välisel USB kettal on vigade tõenäosus suurem kui sisemisel.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
30.01.2009 22:40:43
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Failisüsteem ei ole vigane välisel kettal? St oled check diskiga üle käinud? FAT süsteemid riknevad eriti kergelt NTFS-iga võrreldes ja välisel USB kettal on vigade tõenäosus suurem kui sisemisel. |
Panin WD diagnostikaprogrammi tööle ja ootan tulemusi.
FAT32 kasutan seepärast, et tarvitan ketast nii Windowsi kui ka erinevate Linuxitega.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
05.02.2009 13:09:39
|
|
|
Linuxilistel peaks juba ntfs-3g tugi päris hästi lahendatud olema, mul pole veel probleeme tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
06.02.2009 21:17:32
|
|
|
avax kirjutas: |
Linuxilistel peaks juba ntfs-3g tugi päris hästi lahendatud olema, mul pole veel probleeme tekkinud. |
Mul ka seni ei ole (arvutis on teine ketas dokumentide jaoks ntfs), aga erinevaid foorumeid lugedes on jäänd mulje, et asi päris töökindel ikka veel ei ole, eriti see, mis puudutab ntfs-le kirjutamist - seega, et ootamatusi vältida, olen välise ketta jätnud FATi
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
07.02.2009 13:11:18
|
|
|
harakas kirjutas: |
avax kirjutas: |
Linuxilistel peaks juba ntfs-3g tugi päris hästi lahendatud olema, mul pole veel probleeme tekkinud. |
Mul ka seni ei ole (arvutis on teine ketas dokumentide jaoks ntfs), aga erinevaid foorumeid lugedes on jäänd mulje, et asi päris töökindel ikka veel ei ole, eriti see, mis puudutab ntfs-le kirjutamist - seega, et ootamatusi vältida, olen välise ketta jätnud FATi |
Suurte failidega fat puhul võib ikaldust tekkida, mingi juhtmega tekkis pidevalt read-timeouti, samas ntfs peal sellist kala ei tekkinud. Seetõttu saigi linuxiliste all ka ntfs kasutusele võetud.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
07.02.2009 22:42:03
|
|
|
avax,
Olgu, proovin
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|