praegune kellaaeg 23.06.2025 09:42:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
26.01.2009 23:45:08
HP DV5-1150EN probleem TV'ga |
|
|
Tere,
Probleem siis selles, et ei saa mina tööle pealkirjas mainitud sülearvuti tv'd. Arvutil on nö digi-tv võimalus. Kaasa sai digi-tv antenni ja tavalise ülemineku sat-kaabli jaoks. Kuna digi-tv mul pole siis jagasin kodus sati kaabli splitteriga kaheks, üks ots telekasse, teine arvutisse. Telekas kõik töötab, siis loogiliselt peaks arvutis ka - aga ei tööta. Esimese asjana tundus mulle loogiline, et arvutile tuleks selgeks teha kumba signaali ta saab, kas digi antenn või kaabel. Probleemiks on aga see, et quickplay programmis ta seda vahetada ei lase, või ma lihtsalt ei oska.
Teiseks äratab kahtlust esimesel screenshotil olevas menüüs EPG Configuration, mis asi see on? Sellele klikkides ma ka midagi teha ei oska, saab panna next ja siis ta sulgeb selle akna või tähistada ära "set parameters later" ja next ja ta sulgeb selle akna samamoodi.
Kellelgi kindlasti on tegemist olnud selle arvutiga, mida ma tegema pean, et see TV arvutis tööle saada?
Ette tänades,
Risto.
|
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
27.01.2009 11:09:26
|
|
|
Kas tegu pole puhtalt DVB-T kaardiga st, et tava analoog pilti mis sul kuskilt STV vmt kaablist tuleb ei peagi näitama ? Pealegi tuleks kanalitosingul riigiks Norway valida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
27.01.2009 19:15:57
|
|
|
Hmm okei, milleks siis komplektis see sati kaabli vahejupp on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
uhmer
HV kasutaja
|
27.01.2009 19:48:12
|
|
|
keeRISTOrm kirjutas: |
Hmm okei, milleks siis komplektis see sati kaabli vahejupp on ? |
Sellepärast et püüda Levira poolt õhu kaudu edastatavat digitv-d. ZoomBox käib ju ka tavaantenni taha. Ise häälestasin kanalid tavaantenni taga, peale seda olen kasutanud seda pisemat kaasapandud antenni.
Ja dv5 1130en-iga oli kaasa pandud infoleht mis käskis regiooniks määrata Norway kuna muidu pidi mingi jant tekkima kanalite leidmisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
28.01.2009 18:31:17
|
|
|
Selge pilt, tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|