Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
04.01.2009 12:34:59
Arvuti undab? |
|
|
tere. arvuti undab. ei oskand teemat mujale teha. arvan et sobib siia. pandi siis masin käima ja kurdeti et undab. käisin seal tegin veidi casemodi.(lõikasin ära vendikate eest need plekkrestid :d) ja saabus totaalne vaikus. kuulsime ainult kõvaketta tasast sahinat
aga siis. tüüp helistas et undamine tagasi
ma ise arvan et undamise põhjuseks võib olla kas mõni labi minema hakkav vent või siis toiteploki vent on juba läbi ja undab toiteplokk. aga sel juhul oleks masin vist juba õhtal sest tal see undamne juba 3 kuud
mingeid arvamusi?
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
iponcs
HV kasutaja
|
04.01.2009 12:39:53
|
|
|
tee lahti kui töötab ja kuula lähemalt kus kohast undab, sealt võid juba ise loogiliselt ära arvata mis seda teeb.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
04.01.2009 13:13:57
|
|
|
jah ma soovitasin talle seda sama. ootan mis ta ütleb mulle. aga lihtsalt ma tahtsin küsida kui kaua 350 w toide võiks ilma vendita vastu pidada :d
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.01.2009 13:43:24
|
|
|
pruuli555: Toide ei pea ilmtingimata ilma vendita lõplikult läbi minema. Võib muutuda poolpiduseks (igasugu valed pinged vms) ja siis arvutis midagi maha tappa - emaplaadi - videokaardi - kõvaketta... Omaniku valik, et kas korras toide, või magamata ööd - värisedes, et midagi maha põleb...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
09.01.2009 22:19:44
|
|
|
Tea, kas veel abi vaja, aga: Hea viis müra tekitaja välja selgitamiseks on kastis olevad ventilaatorid ükshaaval kinni panna. Enamus vendid saab keskele vajutades seisma panna ja toite omale võib nt. väikese paberitüki vahele lükata (samas, kui ühegi teise ventilaatori peatamine müra ei vähendanud, siis võib panustada sellele, et toite vent just seda müra tekitabki).
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
10.01.2009 02:47:41
|
|
|
Celos kirjutas: |
Tea, kas veel abi vaja, aga: Hea viis müra tekitaja välja selgitamiseks on kastis olevad ventilaatorid ükshaaval kinni panna. Enamus vendid saab keskele vajutades seisma panna ja toite omale võib nt. väikese paberitüki vahele lükata (samas, kui ühegi teise ventilaatori peatamine müra ei vähendanud, siis võib panustada sellele, et toite vent just seda müra tekitabki). |
jah, mina olen endal kõik nimodi kontrollinud.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
22.01.2009 23:50:51
|
|
|
recent kirjutas: |
Celos kirjutas: |
Tea, kas veel abi vaja, aga: Hea viis müra tekitaja välja selgitamiseks on kastis olevad ventilaatorid ükshaaval kinni panna. Enamus vendid saab keskele vajutades seisma panna ja toite omale võib nt. väikese paberitüki vahele lükata (samas, kui ühegi teise ventilaatori peatamine müra ei vähendanud, siis võib panustada sellele, et toite vent just seda müra tekitabki). |
jah, mina olen endal kõik nimodi kontrollinud. |
Tahaks lihtsalt uurida ega see vendile mingit paha ei tee,kui selle näpuga seisma surun ja ega protsessoriga ei juhtu ka ju midagi, kui jahutuse vent mingi kolmeks sekundiks seisma panna, või mis?
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
23.01.2009 01:38:03
|
|
|
Ei juhtu temaga midagi =)
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|