Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
veso
Kreisi kasutaja

|
21.01.2009 21:36:25
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
veso kirjutas: |
Krt kuidas nii palju inimesi ei saa rohelise toaga hakkama, natuke paned aju tööle ja oledki juba üleval, absoluutselt midagi rasket pole, lihtsalt proovid mõned korrad erinevaid viise ja lõpuks saab ikka valmis ju  |
Ainuüksi fakt,et niipalju inimesi sellega jändab/jändas näitab,et midagi kerget seal polnud.Kindlasti mitte nii kerget,et esimese korraga ära teeks  |
No sellepärast ongi antud lõpmatuseni elusid et saaks järjest proovida niikaua kuni edasi saab
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Log
Kreisi kasutaja
|
21.01.2009 21:41:24
|
|
|
Cheetah kirjutas: |
Spoiler 
Ja läbi ta saigi  |
X2
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.01.2009 21:42:11
|
|
|
midagi rasket selles toas ka pold. teglt oli kõige raskem see koht, kus pidi selle snaipri vindi üles leidma. seal võttis küll juhtme kokku. ma ei saand alguses üldse aru, et wtf. seal pidi veidike cheatima ja walkthrough piiluma
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
21.01.2009 21:57:05
|
|
|
Mu mäng sai otsa seal kus mingi maskiga naisega midagi tegema pidi, juba tund aega mässanud ja jagu ei saa, enam ei jõua proovida.. ühesõnaga mina ei saanud aru mis seal teha tuli....
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruelo
HV vaatleja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
21.01.2009 23:27:11
|
|
|
Ma vaatan, et sul pole üldse püsivust, mõne asja ilma traineri või väikse pettuseta ka ära tegid?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
21.01.2009 23:29:23
|
|
|
Krt kuidas nii palju inimesi ei saa rohelise toaga hakkama, natuke paned aju tööle ja oledki juba üleval, absoluutselt midagi rasket pole, lihtsalt proovid mõned korrad erinevaid viise ja lõpuks saab ikka valmis ju  |
Ainuüksi fakt,et niipalju inimesi sellega jändab/jändas näitab,et midagi kerget seal polnud.Kindlasti mitte nii kerget,et esimese korraga ära teeks  |
No sellepärast ongi antud lõpmatuseni elusid et saaks järjest proovida niikaua kuni edasi saab  |
see roheline tuba pidi keeruline olema jah aga no ma proovisin mingi 2-3 korda joostes ja seina põrkest siis vaatasin niisama ringi ja siis läksin lihtsalt proovisin seintest joosta üles Q 180 kraadi teha ja hüppet aga ei õnnestund siis lasin aint vendika toru pealt paar sammu hüppe seinale ja Q nuppule korraks ja jump ja olingi üleval
see koht väheke ennem mis oli maja katusel hüppasid vendika aparatuuri peale ja sealt edasi paremale poole vendika aparatuuri peale oli isegi keerulisem sellest kohast mis on see roheline ruum
mängu keerulisem koht oli võitlus seal mingi tegelasega kes oli valget värvi ja metall korv näe ees (et keegi ei süüdistaks spoleri teemaga)
ülejäänd mängust oli liiga lebo
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.01.2009 23:31:09
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Ma vaatan, et sul pole üldse püsivust, mõne asja ilma traineri või väikse pettuseta ka ära tegid?  |
Polnud vaja kasutada trainerit seal.Lihtsalt õigete löökidega ääre lähedale ta said siis kukkus ise pikali ja kõik korras.Too roheline ruum oli ajunuss...öelge mis tahate aga see oli liiga raskeks tehtud seal .Rohkem kui too kord pole olnud vajadust trainerit kasutada
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
22.01.2009 00:45:10
|
|
|
Need raced on haigelt närve söövad..
Hetkel 5 rada kolmele tähele tehtud.
Storm 1/2, Playground 1, Office
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
22.01.2009 04:15:39
|
|
|
mingi jama mänguga, kui puldiga mängida siis liikumise kang käitub vastupidi ette liigutades mees liigub taha ja vastupidi. juba menüüdes liikudes on et tahad alla minna, aga kursor liigub üles. on kellelgi rohtu selle vastu. teises mängides on korras
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.01.2009 04:52:00
|
|
|
Sain siis kah läbi.Ma pole eriline kiirustaja tüüp seega (järjekordselt) pean väljendama imestust inimeste virisemise üle,et mäng on liiga lühike .Ilmselt on see minu mängustiil.Ma arvan,et isegi kui esimese korraga kõik kohad ära teha siis on piisavalt pikk .Njah...vähemalt minu jaoks.Ühtlasi vaadake credits ära.Seal on väike audiolõik sees mis teid huvitada võib .
Siit siis pildid lõpust:
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Igatahes huvitav ja erinev mäng.Kuna ma selline tulevikus elav inimene olen siis meeldis mulle see keskkond väga(v.a okastraat ja piiratud inimõigused ).Eriti veel UE3 mootori peal.Senini arvasin,et UE3 peale osatakse teha uduseid koridoritulistamisi mittemidagiütlevas keskkonnas.DICE tõestas vastupidist .Igatahes jään huviga järge ootama kuna stoorit peaks jaguma .Neile kes ei tea või pole kuulnud siis mõni aeg tagasi tuli juba uudis selle kohta,et tuleb Mirrors Edge 2.Väljalaskekuupäeva on ilmselt vara öelda aga ma panustaks kuhugi 2010 aastasse .Tõenäoliselt järgivad nad sama väljalaskegraafikut ja PC versioon tuleb x kuud pärast konsooliversioone.
Ühtlasi ostan ilmselt originaali samuti,et arendajat toetada
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
22.01.2009 10:04:15
|
|
|
Mulle just meeldis et mäng lühikene oli. Jättis sellise tunde et raiskkk, peab ikka veel läbi tegema. Muidu pelad nii pikaks aetud lõpuks tüütab ära
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
22.01.2009 12:10:43
|
|
|
Neile kes ei tea või pole kuulnud siis mõni aeg tagasi tuli juba uudis selle kohta,et tuleb Mirrors Edge 2.Väljalaskekuupäeva on ilmselt vara öelda aga ma panustaks kuhugi 2010 aastasse .Tõenäoliselt järgivad nad sama väljalaskegraafikut ja PC versioon tuleb x kuud pärast konsooliversioone |

|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
22.01.2009 14:23:39
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Ma vaatan, et sul pole üldse püsivust, mõne asja ilma traineri või väikse pettuseta ka ära tegid?  |
Polnud vaja kasutada trainerit seal.Lihtsalt õigete löökidega ääre lähedale ta said siis kukkus ise pikali ja kõik korras.Too roheline ruum oli ajunuss...öelge mis tahate aga see oli liiga raskeks tehtud seal .Rohkem kui too kord pole olnud vajadust trainerit kasutada  |
tunnista et sa oled lihtsalt liiga nõrk ja ära tule rääkima et seal midagi keerulist oli
see et sa ei saand hakkama ei tähenda seda et see koht oli liiga keeruline
ma isiklikult vaatasin ka mõnes kohas youtube videot sest ei saand aru kuidas kuhgile edasi minna aga see roheline ruum ei valmistanud küll mitte mingit pinget
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
22.01.2009 15:11:06
|
|
|
Imelik. Mäng läbi aga aru küll ei saand et rasket midagi oleks olnud. Oleks võinud keerulisem olla. See hüpe kust tomorrow edasi ei saand oli küll esimese korra värk suht
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.01.2009 15:39:22
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
tunnista et sa oled lihtsalt liiga nõrk ja ära tule rääkima et seal midagi keerulist oli |
Võibolla olingi nõrk.samas...tehke Far Cry läbi(Originaal mitte see wannabe 2 osa) kõige karmima raskusastme peal ja tulge siis nõrkusest rääkima
see et sa ei saand hakkama ei tähenda seda et see koht oli liiga keeruline |
Kui mina poleks hakkama saanud siis nõustuks.Selle koha raskust näitab see,et peale minu osutus see komistuskiviks ka paljudele teistele inimestele(muidugi mitte siin mängufoorumis...siin teevad kõik esimese korraga ja kinnisilmi ära eksole? ...või siis on lihtsalt mugav öelda kui keegi stuck on,et aga vot mina tegin esimese korraga läbi blablablabla )
ma isiklikult vaatasin ka mõnes kohas youtube videot sest ei saand aru kuidas kuhgile edasi minna aga see roheline ruum ei valmistanud küll mitte mingit pinget |
Sinule teadmiseks,et youtube oskasin alles siis kiigata kui sinna ruumi kinni jäin.Ei enne ega pärast polnud mul vaja juhiseid kuhu minna
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
22.01.2009 17:45:00
|
|
|
Sai ka mängu läbi.
Pärishää oli
Mõne koha peal tuli ikka natuke mõelda, et kuidas edasi saaks, aga üldiselt ainult rushi.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
22.01.2009 18:35:36
|
|
|
no ma üldjuhul ei vaata videosi ja ei oleks selle peale tulnd ka kui siin poleks neid näidatud
ja far cry on läbi tehtud kõige rangema tasemega ja teine osa samuti ja ka crysis on tehtud läbi
ega igas mängus on omad raskused aga mirrors edge oli kuidagi liiga lühike mäng ... pmst siis kui huvitavaks läks ja asja enamvähem käppa said ehk siis hakkasid Q nupu kasutama siis sai mäng lihtsalt läbi
üldjuhul mulle meeldivad seiklusmängud need õiged point and click stiilis mitte see 3d bs mida praegu igas mängus näha on ja sellised mängud nagu aura fate of the ages jne on suht keerulised eriti kui ei kasuta läbitegemis õpetust
broken sword on selline kus lihtsalt küsitled jne ja ei oma suurt raskust puzzlede lahendamisel aga siiski on ta mul üks lemmikutest
ootan praegu pinksalt millal saab valmis fännide poolt tehtud broken sword 2.5 inglise keelne versioon .. mingi prantsuse keelne või saksa keelne on väljas
kui keegi fännab seda mängu ka ja ei viitsi googlisse kirjutada siis link sellele http://www.brokensword25.com/
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
22.01.2009 19:34:51
|
|
|
ega see raskustase mängis rolli ainult selle Sally kaklemisega,muu oli kõik suht sama
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|