Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mirror's Edge märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 21.01.2009 21:36:25 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
veso kirjutas:
Krt kuidas nii palju inimesi ei saa rohelise toaga hakkama, natuke paned aju tööle ja oledki juba üleval, absoluutselt midagi rasket pole, lihtsalt proovid mõned korrad erinevaid viise ja lõpuks saab ikka valmis ju icon_razz.gif

Ainuüksi fakt,et niipalju inimesi sellega jändab/jändas näitab,et midagi kerget seal polnud.Kindlasti mitte nii kerget,et esimese korraga ära teeks icon_rolleyes.gif

No sellepärast ongi antud lõpmatuseni elusid et saaks järjest proovida niikaua kuni edasi saab icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Log
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2009 21:41:24 vasta tsitaadiga

Cheetah kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja läbi ta saigi icon_razz1.gif

X2

thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 21.01.2009 21:42:11 vasta tsitaadiga

midagi rasket selles toas ka pold. teglt oli kõige raskem see koht, kus pidi selle snaipri vindi üles leidma. seal võttis küll juhtme kokku. ma ei saand alguses üldse aru, et wtf. seal pidi veidike cheatima ja walkthrough piiluma icon_redface.gif
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2009 21:57:05 vasta tsitaadiga

Mu mäng sai otsa seal kus mingi maskiga naisega midagi tegema pidi, juba tund aega mässanud ja jagu ei saa, enam ei jõua proovida.. ühesõnaga mina ei saanud aru mis seal teha tuli....
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Ruelo
HV vaatleja

sõnum 21.01.2009 22:03:57 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
Mu mäng sai otsa seal kus mingi maskiga naisega midagi tegema pidi, juba tund aega mässanud ja jagu ei saa, enam ei jõua proovida.. ühesõnaga mina ei saanud aru mis seal teha tuli....

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 21.01.2009 22:18:44 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.01.2009 22:33:15 vasta tsitaadiga

Ruelo kirjutas:
symmi kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2009 22:34:49 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 21.01.2009 23:27:11 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma vaatan, et sul pole üldse püsivust, mõne asja ilma traineri või väikse pettuseta ka ära tegid? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 21.01.2009 23:29:23 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
tomorrow kirjutas:
veso kirjutas:
Krt kuidas nii palju inimesi ei saa rohelise toaga hakkama, natuke paned aju tööle ja oledki juba üleval, absoluutselt midagi rasket pole, lihtsalt proovid mõned korrad erinevaid viise ja lõpuks saab ikka valmis ju icon_razz.gif

Ainuüksi fakt,et niipalju inimesi sellega jändab/jändas näitab,et midagi kerget seal polnud.Kindlasti mitte nii kerget,et esimese korraga ära teeks icon_rolleyes.gif

No sellepärast ongi antud lõpmatuseni elusid et saaks järjest proovida niikaua kuni edasi saab icon_smile.gif

see roheline tuba pidi keeruline olema jah icon_biggrin.gif aga no ma proovisin mingi 2-3 korda joostes ja seina põrkest siis vaatasin niisama ringi ja siis läksin lihtsalt proovisin seintest joosta üles Q 180 kraadi teha ja hüppet aga ei õnnestund siis lasin aint vendika toru pealt paar sammu hüppe seinale ja Q nuppule korraks ja jump ja olingi üleval

see koht väheke ennem mis oli maja katusel hüppasid vendika aparatuuri peale ja sealt edasi paremale poole vendika aparatuuri peale oli isegi keerulisem sellest kohast mis on see roheline ruum

mängu keerulisem koht oli võitlus seal mingi tegelasega kes oli valget värvi ja metall korv näe ees (et keegi ei süüdistaks spoleri teemaga)
ülejäänd mängust oli liiga lebo
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.01.2009 23:31:09 vasta tsitaadiga

jyrisa kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma vaatan, et sul pole üldse püsivust, mõne asja ilma traineri või väikse pettuseta ka ära tegid? icon_neutral.gif

Polnud vaja kasutada trainerit seal.Lihtsalt õigete löökidega ääre lähedale ta said siis kukkus ise pikali ja kõik korras.Too roheline ruum oli ajunuss...öelge mis tahate aga see oli liiga raskeks tehtud seal thumbs_down.gif .Rohkem kui too kord pole olnud vajadust trainerit kasutada icon_wink.gif
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 22.01.2009 00:45:10 vasta tsitaadiga

Need raced on haigelt närve söövad..
Hetkel 5 rada kolmele tähele tehtud.

Storm 1/2, Playground 1, Office
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 22.01.2009 04:15:39 vasta tsitaadiga

mingi jama mänguga, kui puldiga mängida siis liikumise kang käitub vastupidi ette liigutades mees liigub taha ja vastupidi. juba menüüdes liikudes on et tahad alla minna, aga kursor liigub üles. on kellelgi rohtu selle vastu. teises mängides on korras
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.01.2009 04:52:00 vasta tsitaadiga

Sain siis kah läbi.Ma pole eriline kiirustaja tüüp seega (järjekordselt) pean väljendama imestust inimeste virisemise üle,et mäng on liiga lühike icon_eek.gif .Ilmselt on see minu mängustiil.Ma arvan,et isegi kui esimese korraga kõik kohad ära teha siis on piisavalt pikk icon_wink.gif .Njah...vähemalt minu jaoks.Ühtlasi vaadake credits ära.Seal on väike audiolõik sees mis teid huvitada võib icon_wink.gif .

Siit siis pildid lõpust:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Igatahes huvitav ja erinev mäng.Kuna ma selline tulevikus elav inimene olen siis meeldis mulle see keskkond väga(v.a okastraat ja piiratud inimõigused icon_lol.gif ).Eriti veel UE3 mootori peal.Senini arvasin,et UE3 peale osatakse teha uduseid koridoritulistamisi mittemidagiütlevas keskkonnas.DICE tõestas vastupidist thumbs_up.gif .Igatahes jään huviga järge ootama kuna stoorit peaks jaguma thumbs_up.gif .Neile kes ei tea või pole kuulnud siis mõni aeg tagasi tuli juba uudis selle kohta,et tuleb Mirrors Edge 2.Väljalaskekuupäeva on ilmselt vara öelda aga ma panustaks kuhugi 2010 aastasse thumbs_up.gif .Tõenäoliselt järgivad nad sama väljalaskegraafikut ja PC versioon tuleb x kuud pärast konsooliversioone.

Ühtlasi ostan ilmselt originaali samuti,et arendajat toetada thumbs_up.gif
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 22.01.2009 10:04:15 vasta tsitaadiga

Mulle just meeldis et mäng lühikene oli. Jättis sellise tunde et raiskkk, peab ikka veel läbi tegema. Muidu pelad nii pikaks aetud lõpuks tüütab ära
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 22.01.2009 12:10:43 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Neile kes ei tea või pole kuulnud siis mõni aeg tagasi tuli juba uudis selle kohta,et tuleb Mirrors Edge 2.Väljalaskekuupäeva on ilmselt vara öelda aga ma panustaks kuhugi 2010 aastasse thumbs_up.gif .Tõenäoliselt järgivad nad sama väljalaskegraafikut ja PC versioon tuleb x kuud pärast konsooliversioone

thumbs_up.gifthumbs_up.gifthumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 22.01.2009 14:23:39 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
jyrisa kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Polnud vaja kasutada trainerit seal.Lihtsalt õigete löökidega ääre lähedale ta said siis kukkus ise pikali ja kõik korras.Too roheline ruum oli ajunuss...öelge mis tahate aga see oli liiga raskeks tehtud seal thumbs_down.gif .Rohkem kui too kord pole olnud vajadust trainerit kasutada icon_wink.gif

tunnista et sa oled lihtsalt liiga nõrk ja ära tule rääkima et seal midagi keerulist oli
see et sa ei saand hakkama ei tähenda seda et see koht oli liiga keeruline

ma isiklikult vaatasin ka mõnes kohas youtube videot sest ei saand aru kuidas kuhgile edasi minna aga see roheline ruum ei valmistanud küll mitte mingit pinget
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 22.01.2009 15:11:06 vasta tsitaadiga

Imelik. Mäng läbi aga aru küll ei saand et rasket midagi oleks olnud. Oleks võinud keerulisem olla. See hüpe kust tomorrow edasi ei saand oli küll esimese korra värk suht
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.01.2009 15:39:22 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
tunnista et sa oled lihtsalt liiga nõrk ja ära tule rääkima et seal midagi keerulist oli

Võibolla olingi nõrk.samas...tehke Far Cry läbi(Originaal mitte see wannabe 2 osa) kõige karmima raskusastme peal ja tulge siis nõrkusest rääkima icon_exclaim.gif
lopes39 kirjutas:
see et sa ei saand hakkama ei tähenda seda et see koht oli liiga keeruline
Kui mina poleks hakkama saanud siis nõustuks.Selle koha raskust näitab see,et peale minu osutus see komistuskiviks ka paljudele teistele inimestele(muidugi mitte siin mängufoorumis...siin teevad kõik esimese korraga ja kinnisilmi ära eksole? icon_lol.gif thumbs_up.gif ...või siis on lihtsalt mugav öelda kui keegi stuck on,et aga vot mina tegin esimese korraga läbi blablablabla icon_rolleyes.gif )
lopes39 kirjutas:
ma isiklikult vaatasin ka mõnes kohas youtube videot sest ei saand aru kuidas kuhgile edasi minna aga see roheline ruum ei valmistanud küll mitte mingit pinget

Sinule teadmiseks,et youtube oskasin alles siis kiigata kui sinna ruumi kinni jäin.Ei enne ega pärast polnud mul vaja juhiseid kuhu minna thumbs_up.gif
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 22.01.2009 17:45:00 vasta tsitaadiga

Sai ka mängu läbi.
Pärishää oli thumbs_up.gif
Mõne koha peal tuli ikka natuke mõelda, et kuidas edasi saaks, aga üldiselt ainult rushi.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 22.01.2009 18:35:36 vasta tsitaadiga

no ma üldjuhul ei vaata videosi ja ei oleks selle peale tulnd ka kui siin poleks neid näidatud

ja far cry on läbi tehtud kõige rangema tasemega ja teine osa samuti ja ka crysis on tehtud läbi

ega igas mängus on omad raskused aga mirrors edge oli kuidagi liiga lühike mäng ... pmst siis kui huvitavaks läks ja asja enamvähem käppa said ehk siis hakkasid Q nupu kasutama siis sai mäng lihtsalt läbi

üldjuhul mulle meeldivad seiklusmängud need õiged point and click stiilis mitte see 3d bs mida praegu igas mängus näha on ja sellised mängud nagu aura fate of the ages jne on suht keerulised eriti kui ei kasuta läbitegemis õpetust

broken sword on selline kus lihtsalt küsitled jne ja ei oma suurt raskust puzzlede lahendamisel aga siiski on ta mul üks lemmikutest
ootan praegu pinksalt millal saab valmis fännide poolt tehtud broken sword 2.5 inglise keelne versioon .. mingi prantsuse keelne või saksa keelne on väljas
kui keegi fännab seda mängu ka ja ei viitsi googlisse kirjutada siis link sellele http://www.brokensword25.com/
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 22.01.2009 19:34:51 vasta tsitaadiga

ega see raskustase mängis rolli ainult selle Sally kaklemisega,muu oli kõik suht sama icon_confused.gif
Anna tooli

sõnum 23.01.2009 11:24:57 vasta tsitaadiga

1UP: Afterthoughts with Producer Tom Farrer

xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 23.01.2009 12:47:44 vasta tsitaadiga

http://hothardware.com/Articles/NVIDIA-GeForce-GTX-285-Unveiled/?page=10 algul mõtlesin et mingi nali ja proovisin ka mängu ära. Nii haige ju x2 jookseb keskmiselt 24 FPS-i PhysX disabled icon_evil.gif icon_evil.gif icon_mad.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 23.01.2009 12:50:13 vasta tsitaadiga

väga põnev pela,
GTX260'ga jookseb probleemideta thumbs_up.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mirror's Edge mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.