Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mart
HV kasutaja

|
18.06.2003 16:36:08
|
|
|
Niih, firmware nüüd uuendatud. Pole veel jõudnud ühtegi plaati teha, aga küll jõuab veel.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
19.06.2003 23:14:45
|
|
|
Kurat, eile tegin firmware update ja täna proovisin esimese plaadi teha. Läks piixu . Märkasin ka seda, et kaks viimast plaati on läinud piixu siis, kui ma olen daemoniga mõne image faili mountinud ja sealt kopi üritanud teha. Daemoni viga ? Aga muidu, varem, on ka läinud niisama kirjutamisel plaat piixu. Ei oskagi kohe midagi teha. Garantiisse ? Arvan, et proovin mitte enam daemoniga aretada ja niisama plaate teha, kui nüüd ka veel mõni läeb peeti, siis kavatsen küll garantiisse viia. Aga, kes seda teab, mis need k-ahvid veel sokkima hakkavad, kui sinna selle kunagi viin ...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.06.2003 00:13:16
|
|
|
päraku kaudu pimesooleoperatsioon
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
20.06.2003 00:32:15
|
|
|
tsitaat: |
Aga räägitakse ju, et LiteON on 1 aasta kirjutaja |
Lite-On on 1 aasta kirjutaja kui kirjutada 24/7. Normaalse kasutamise korral kestab ikka tublisti kauem.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
vikat
Kreisi kasutaja

|
20.06.2003 16:05:28
|
|
|
mul kunagi keeras plaate perse siis kui kasutasin ...mingi CD-Creator oli vist tarkvara...peale Nero kasutuselevõttu pole enam nihu läind ühtegi....jutustan selleks,et äkki kirjutamis tarkvara vigane, proovi mõne teise progega kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
term
HV vaatleja
|
20.06.2003 16:44:32
|
|
|
Oli kunagi mingi HP kribaja, mis samuti tihti plaate piixu hakkas keerama, paaril korral tegi asja parmemaks puhas OS (W95) ja softi install, ajapikku oli igasugu pahna peale installitud, see võiski midagi tuksi keerata, tundus samuti puhvri tühjaksjooksmisena, peale restarti sai tavaliselt paar plaati ära kribatud. Hiljem hakkas ka kehvasti lugema, paaril korral sai lahti võetud ja niisama puhastust teha, eriti ei aidanud, lõpus oli nii piixus et ei lugenud ühtegi plaati, kirjutamisest rääkimata..
Nüüd on 24x Memorex (Lite-On sisu), vanust varsti aasta, plaate piixu ei keera.
Kui kasutad kogu aeg samu toorikuid, siis võiksid proovida tõesti teist marki ja väiksemat kirjutamiskiirust nt. 12x, kui reinsatlli ei viitsi mässata.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
20.06.2003 19:24:01
|
|
|
ShiiL kirjutas: |
Garantiist saad uue, kuid garantiid jääb alles 2 kuud |
Mis see tähendab? Vastavalt seadusele, rikkis toote asendamisel uue tootega, hakkab uuel tootel, garantii algusest peale, vastavalt seaduses ette nähtud või kokkulepitud tingimustele. Seaduse saab siit. Vaadake punkt 42.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
25.06.2003 11:27:45
|
|
|
Heippa,
olin natuke aega eemal, aga nüüd tagasi. Asi siis järgmine, et olen proovinud veel plaate teha ja kõik on piixu läinud. Peale firmware update ei ole saanud ühtegi plaati tehtud. Tegin midagi valesti vist. Kuidas seda firmwaret tagasi saada ? Kirjutaja on siis Lite-On LTR-32123S. Eelmine firmware revision oli XS0R, nüüd aga, peale update, on XS0Z.
libe kirjutas: |
päraku kaudu pimesooleoperatsioon |
möh ? Ei saa aru sellest lausest. Kuidas see lause selle teemaga seostub ?
vikat kirjutas: |
mul kunagi keeras plaate piix siis kui kasutasin ...mingi CD-Creator oli vist tarkvara...peale Nero kasutuselevõttu pole enam nihu läind ühtegi....jutustan selleks,et äkki kirjutamis tarkvara vigane, proovi mõne teise progega kirjutada.
|
Endal ka muidu Nero. Ja siis, kui ma kirjutaja alles olin saanud, kasutasin samat versiooni Nero'st ja siis tegi hästi plaate.
term kirjutas: |
Oli kunagi mingi HP kribaja, mis samuti tihti plaate piixu hakkas keerama, paaril korral tegi asja parmemaks puhas OS (W95) ja softi install, ajapikku oli igasugu pahna peale installitud, see võiski midagi tuksi keerata, tundus samuti puhvri tühjaksjooksmisena, peale restarti sai tavaliselt paar plaati ära kribatud.
|
Mul on umbes samamoodi. Siis kui formati tegin, siis kirjutas algul plaate hästi, kuid pärast läks jälle jamaks kätte.
term kirjutas: |
Kui kasutad kogu aeg samu toorikuid, siis võiksid proovida tõesti teist marki ja väiksemat kirjutamiskiirust nt. 12x, kui reinsatlli ei viitsi mässata.
|
Ma olen kasutanud erinevaid toorikuid.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
praetor
HV veteran

|
25.06.2003 11:32:36
|
|
|
Firmwarega on sedasi vist, et seda tagasi ei saagi. Näiteks kui dvd-romi regioonivabaks teha ja seda vale firmwarega flashida, siis pidi rom ise piixus olema...
Arvan, et vii garantiisse... vaata, mis nad räägivad seal.
_________________ http://www.arvutiexpert.ee/pood - Sülearvutite varuosad Soodukas -50%
http://www.almond.ee - Tasuta veebipõhine kassa- ja laoprogramm |
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanza
HV vaatleja

|
25.06.2003 15:53:39
|
|
|
Mul tekkisid samad sümptomid, mis artikli autoril, aga kirjutaja oli veidi vanem, vist oli poolteist aastat, mudeliks 12x isend. Sama moodi lihtsalt lambist jäi kirjutamise asjal seisma, softiks kaasatulnud Nero. Ei aidanud enam muu, kui poodi uue isendi järgi. Saigi uue ja palju vaiksema kirjutaja. Toorikuteks oli Verbatim 48x Crystal.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
25.06.2003 17:08:12
|
|
|
Tanza kirjutas: |
Mul tekkisid samad sümptomid, mis artikli autoril, aga kirjutaja oli veidi vanem, vist oli poolteist aastat, mudeliks 12x isend. Sama moodi lihtsalt lambist jäi kirjutamise asjal seisma, softiks kaasatulnud Nero. Ei aidanud enam muu, kui poodi uue isendi järgi. Saigi uue ja palju vaiksema kirjutaja. Toorikuteks oli Verbatim 48x Crystal. |
Ostsid uue või said garantiiga ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2003 01:38:59
|
|
|
link :: mtkwinflash
see k2is otseselt daemoniga mountimise ja siis copycd kohta
mis puutub firmware tagasi saamise kohta siis
loe k6ik lingid ka igaks juhuks l2bi, mis sellelt lehelt leiad
eriti need cdfreaks foorumi lingid
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
26.06.2003 09:49:24
|
|
|
Praegu küll lähen umbes nädalaks ära, aga tagasi tulles hakkan siis sellega aretama. 8)
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanza
HV vaatleja

|
26.06.2003 12:22:00
|
|
|
Mart kirjutas: |
Ostsid uue või said garantiiga ? |
Kuna garantii oli juba läbi siis ostsin uue ja muidugi hakkas hind kohe peale ostu langema
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
06.07.2003 13:50:04
|
|
|
Tervist jälle,
Selline asi, et need plaadid, mis mul piixu on lännud, peale firmware update, on läinud kõik sama moodi, mingi protsendi peal seisma jäänud. Kuulsin kuskilt, et siis ei ole firmwarega midagi valesti tehtud, kui hakkab üldse kirjutama. On see nii ?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
limpsi
HV vaatleja

|
31.07.2003 13:05:45
|
|
|
Leidsid lahenduse ka nüüd Mart või?
Mul umbes analoogiline häda LiteOn 48x12x48ga. 9kuud kirjutas ilusti ja kenasti (peamiselt Platinume), siis hakkas 1 plaat 10st tuksi minema - jääb kirjutamise ajal seisma, ma ei jõua oodata, katkestan ära, plaat tuksis.
Nüüd jääb seisma sisuliselt iga plaadi kirjutamisel (kuskil 70 - 90% kandis), siis jukerdab tükk aega ning suudab lõpuks jätkata. Plaadi lõpus aga ei suuda asja finalize'da ning annab vastava vea. Aega läheb 3min asemel 12 kuni 20 min.
Kusjuures plaat on hiljem loetav!
|
|
tagasi üles |
|
 |
ahsoous
HV vaatleja
|
31.07.2003 14:25:57
|
|
|
a võibolla kõvaketas on liiga fragmenteerunud
|
|
tagasi üles |
|
 |
pyromaan
HV kasutaja

|
31.07.2003 14:37:41
|
|
|
Mart kirjutas: |
Kurat, eile tegin firmware update ja täna proovisin esimese plaadi teha. Läks piixu . Märkasin ka seda, et kaks viimast plaati on läinud piixu siis, kui ma olen daemoniga mõne image faili mountinud ja sealt kopi üritanud teha. Daemoni viga ? Aga muidu, varem, on ka läinud niisama kirjutamisel plaat piixu. Ei oskagi kohe midagi teha. Garantiisse ? Arvan, et proovin mitte enam daemoniga aretada ja niisama plaate teha, kui nüüd ka veel mõni läeb peeti, siis kavatsen küll garantiisse viia. Aga, kes seda teab, mis need k-ahvid veel sokkima hakkavad, kui sinna selle kunagi viin ...  |
seda libe mõtleski, et selliselt plaati kirjutada on nagu päraku kaudu pimesooleoperatsiooni tegemine. sinu plaatide peesse minemine on suht random ehk suvaline. viga võib olla kuskil softwares, mis aeg-ajalt sinu teadmata netis kolistab vms. seega tasuks proovida clean installi ja siis alles garantii peale mõelda. endal oli pärast aastast vindoozi kasutamist selline juhus et üle 8x ei lasknud enam kirjutada. sama partii toorikuid ka mitte. aitas vinnile vee peale tõmbamine
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
limpsi
HV vaatleja

|
31.07.2003 15:54:10
|
|
|
Kui nüüd järgi mõelda, siis minu kirjutajaga hakkas probleemide hulk suurenema peale defragmenteerimist - tõenäoliselt seos puudub, aga kui seda mainid siis defragmenteerimine oli väheste probleemidega aja ja paljude probleemidega aja ainuke märkimisväärne vahetegevus!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
31.07.2003 21:54:37
|
|
|
limpsi kirjutas: |
Leidsid lahenduse ka nüüd Mart või? |
Olin nüüd mingi 2-3 nädalat arvutist eemal. Siis kui viimati, kunagi juuli aluses, plaate tegin, siis läksid need persse, nagu ma ennem mainisin. Täna proovisin re-write plaadi peale kirjutada kõike, isosid, audio file ja nii sama stuffi. Kõik läks kenasti ja midagi persse ei läinud. Varsti saab kirjutajal garantii ka läbi (kirjutajatel, cd-rom'idel jne. peaks olema 1a garantii). Proovin teha veel plaate ja siis kui midagi juhtub, siis vast ka formati .. eks vaatab ...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
31.07.2003 23:39:16
|
|
|
ShiiL kirjutas: |
Aga räägitakse ju, et LiteON on 1 aasta kirjutaja ... . |
pilt1
pilt2
endal juhtus liteON iga selline asi...kirjutaja läks garantiise...tagasi saadeti uus(tiba ka uuem versioon) kirjutaja...kui plaadist jäin ilma...
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
07.08.2003 13:34:12
|
|
|
Huvtav on see, et 48x Plantinum plaate saab kõrvetada 40x, vastasel korral rikub
plaadi kõige äärmised rajad ära. Olen sama jama kogenud kahe lite-one kirjutajaga!
Võta nüüd kinni kes süüdi ...
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
deusexum
HV kasutaja
|
13.08.2003 03:10:31
|
|
|
Mul saab ka LiteOniga varsti aasta täis aga kõik plaadid mis on nahka läinud, on oma vea tõttu olnud. Mõnikord on kogemata pandud kiiremini kirjutama kui plaat lubab ja ikka loeb. Muideks, LG oma mis ma komplektiga sain, juksib ja ei loe plaate enam välja, Lite-On loeb kõike mis vaja.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mezzanine
HV vaatleja
|
24.08.2003 19:27:06
|
|
|
Algas põhimõtteliselt täpselt sama jama, ainult et kirjutajaks Lite-On LTR48246S. Ostetud umbes pool aastat tagasi K-saluunist ja siis oli kõik ideaalne, aga mõni aeg tagasi hakkas üksikuid plaate tuksi keerama ja nüüd ei saa enam ühtegi kirjutada.
Ja sama asi - alguses läheb punane tuluke põlema, siis pärast 2-6% muutub see kollaseks ja võidki ootama jääda. Restart on ainuke asi, mis rikutud plaadi masinast jälle kätte annab. Kusjuures vahepeal tegi veel sellist toredat asja, et Nero näitab, nagu kirjutaks plaati edasi, kuigi kirjutajal endal punase tulukese asemel on kollane ja alles lõpus teatab, et write error.
Ega's midagi - lasin igaks juhuks puhastusplaadiga üle, tegin firmware update ja installisin chipseti draiverid ka üle, ostsin paremaid toorikuid, tegin disk defragmendi, aga asjata. Võtsin siis korra kaablid tagant, bootisin üles, panin kaablid uuesti taha ja bootisin teist korda, et win seadme uuesti külge võtaks, ja proovisin uuesti. Kuna plaate ei tahaks niisama raisata, lasin Nero-l teha simulationit. Tulemus - pärast 3%, kui seade pöörded üles võtab teatab Nero Write Error ja ongi kõik. Kuna tegu on simulatsiooniga, siis järeldan, et viga ei saa olla kirjutamismehhanismis, sest teglikku kirjutamist ju ei toimugi. Aga milles õigupoolest viga on, kuskilt ei näe.
Kust kuradi kohast need probleemid hakkasid, aru ei saa, mingit seadistuse muutmist ei olnud, lihtsalt ühel päeval enam kirjutaja ei tahtnud kirjutada.
Masin ise on Chaintech 7VJD2 emmega, 256MB DDR RAM, Maxtor 30GB 7200 rpm ja teiseks kettaseadmeks on algusest peale olnud Lite-ON DVD-ROM LTD163, mis siiani töötab probleemideta. Opsüs on Win98SE, mida tradistiooniliselt hoian töökorras Norton Utilities 2001 abil, ja kirjutajaks Nero 5.5.9.13. Idee järgi peaks kõik pelama ja kevadel veel nii oligi...
On kellelgi mõni mõte, mida selle kirjutajaga peale garantiisse viimise ette võiks võtta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
24.08.2003 19:35:31
|
|
|
tsitaat: |
On kellelgi mõni mõte, mida selle kirjutajaga peale garantiisse viimise ette võiks võtta?
|
vaevalt sa nüüd ise kruvikeerajaga selle korda teed...vii vast ikka garantiisse...kui see olemas
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|