20.01.2009 21:11:53
Mis võiks arvutil viga olla ( Tänud abivalmis HV kasutajatele sain arvuti korda )
Nimelt arvuti oli mul nädala ilma vooluta ja peale seda kui uuesti ühendasin arvuti viskab sellise asja ette ja ükski nupp ei reageeri enam et sealt edasi saada
Selline viga on mul esimest korda
Viga on nähtav pildil
tänud abi eest
viimati muutis prints 20.01.2009 23:11:04, muudetud 1 kord
Kas mulle ainult tundub nii või on see hangumine sul kõvaketta tuvastmise aegu? Kui jah siis võiks proovi mõttes HD korra tagant ühendada (loe: kettalt voolujuhe tagant ära) - kas jõuab kaugemale või sureb ikka samas paigas. _________________ IMO & GPLed
Kaldun arvama, et midagi on kõvakettaga lahti (või emaplaat). Kuna ta on arvatavasti selle peale pooleli jäänud, kui hakkab kõvaketast tuvastama, siis kas on juhtmega midagi lahti või kärssasid mingid kontaktid kokku.
Tänud kõigile kes olid abivalmis
Sain lõpuks korda
Keerasin arvuti lahti tõmbasin kõvakettalt juhtmed tagant , ootasin 20 sek ja panin tagasi ja peale seda hakkas tööle
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.