Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-priit-
HV kasutaja

|
23.08.2003 23:14:32
miniDV ja image |
|
|
Lugu selline....
On olemas canon mv600i. Peal on photo nupp ja puha. Ise suht roheline sel teemal aga kuidas need pildid sealt kätte saab. Arvutil on firewire ja kasutada ulead ja pinnacle soft. Freimist saab küll pildi... ka photo nupuga tehtud pilte saab freimina. Kas nii peabki olema? Ja veel.... kas arvuti kiirus( suht vana) mõjutab kaamerast tõmmatud videote/piltide kvaliteeti?
Sry.. suht segane jutt tuli.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
24.08.2003 01:33:40
|
|
|
Pildi kvaliteeti ei tohiks muuta, aga mõned kaadrid võib vahele jätta küll.
Piltide tegemisest niipalju et kuhu sinu kaamera need salvestab? Kui mälukaardile siis saab neid sealt välja lugeda üldjuhul USB liidese või mälukaadri lugeja kaudu.
Kui aga pildid salvestatakse linti, siis nii neid sealt võetakse. Pildi salvestamisel kaamera võtab lihtsalt pildi ja salvestab seda videolindile mingi aja jooksul, Sonyl näiteks 6...7 sekundit.
Muide, kui üle DV pilti sisse võtad, siis tuleb ta sul 720x576 pikslit. selleks et proportsioonid õiged oleksid tuleb ta sul venitada 768x576 piksli suuruseks ehk siis laiemaks venitada.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
-priit-
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
25.08.2003 12:09:29
|
|
|
Ei tea, ei usu hästi, et ta DV lindile miskit JPEGi salvestab.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
rope
HV vaatleja
|
27.08.2003 12:55:34
|
|
|
Mul sarnane küsimus.
On kaamera ka fotonupu ja mölluga.
salvestab lindile mitte kaardile.Firewire olemas.
Aga pilti ei oska ma ikkagi videost teha ...
Tahaks videost mõne kaadri jpeg. teha et netti saaks panna aga ei saa...
On olemas proged (pinnacle,virtual dub,irfanview, windows movie maker)
Toimin nii et tõmban windows moviemakeriga filmi arvutisse.Aga pinnacle ja virtual dubiga ei saa ma midagi teha sest ütleb unknow format (wmv)
Mis moodi saaks siis neid pilte teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
27.08.2003 16:44:03
|
|
|
Tõmba Pinnacle Studioga sisse, sellega saab ka otse lindilt pilte võtta! Muide, Pinnacle Studio-st on ka üks kena eestikeelne õpetus Vallo poolt tehtud, kasuta otsingut.
Sellest, kuidas virtualdubiga videost pildi kätte saab kirjutati just hiljuti http://www.hv.ee/phorum/viewtopic.php?t=53391.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
belmont
HV vaatleja
|
31.08.2003 19:25:01
|
|
|
-priit-, mul on täpselt sama kaamera nagu sulgi, vähemalt välja nägemise poolt, ja mul on mälukaart piltide jaoks!
Virtual Dub ei luba jah wmv formaadis avada, ega teised programmid kah, näiteks premiere...
Capturida tuleks minu arust aviks ikka
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|