Oikurja, kellelgi ka veel sellist probleemi, et multiplayeris ei lase mängida, ütleb et : "you have removed from the game" vms? See pidi mingi live värk olema, et ruuteril on strict aga strict peab open olema.
Mul elioni taga ei lasknud kunagi mängu joinida. Ainult ise pidin hostima siis sai mängida. _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
mustiCas, ma harrastasin sedasama täna kastikaga, no puges koguaeg kõhualla ... mis teha _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Ise olen netist igasugu õpetusi jms otsinud, keegi võiks täpselt ära seletada, mis pordid avada, kuidas jne. (mul see elioni dtv ruuter thomson tg585 v7)
Ise olen netist igasugu õpetusi jms otsinud, keegi võiks täpselt ära seletada, mis pordid avada, kuidas jne. (mul see elioni dtv ruuter thomson tg585 v7)
Mina olen piisavalt otsinud, kuidas Porte avada ja olen ka küsinud inimestelt siit. Pole vastust saanud. Kõik laksivad oma portforward linki, aga too õpetus seal ei aita. _________________ TALUSILDID
GTA IV minu arvamuse järgi valmistas veidike pettumuse. Mängul on palju plusse võrreldes eelmise GTAga aga siiski jääb mulje, et story oli lühike ja peale selle lõpetamist pole midagi teha. Rockstar ei suutnud kaasa võtta GTA 4ja eelmiste osade plusse - palju maju mida osta, erinevad külmrelvad (Vice) , kiirabi-tuletõrje "tööotsad" SAs ka veoki "deliverid", naljakad asjad ( töötavad kraanad, kopad, langevari jne ehk funfactor, sõjavägi ( nalja pärast võiks ju olla ), poeröövid (vice), eri nipid (SA) ja kindlasti palju muud.
Politsei süsteem on endiselt eba. Oleksid pidanud mafiast üle võtma selle reaalsuse - kui nurgataga lööd mendi kasti, siis keegi ei saa teada. või peidad ennast ära, siis mendid kaovad tagant
Lisaks ei toeta esimene GTA, mida tahaks rooliga proovida, rooli
Loodetavasti järgmine GTA parandab need vead GTA : Vice City II
Aidake RGSC.exe cannot start, viskab ette ja mäng käima ei lähe. Social club on aktiivne
originaal mäng? mis arvuti on? proovi gta4 reinstalli. Mul oli vahepeal probleem microsoft games for windows nimelise programmiga, proovi selle reinstalli kah?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.