Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
30.12.2008 16:14:51
|
|
|
TR4 oli minuteada ainult rõve bug. Ühes püramiidi levelis (peaaegu mängu lõpp) ei saanud ühte jublakat kätte (3x omateada mängisin ühte ja sama kohta läbi ja mida ei olnud seda e olnud) ja kui see saamata jäi ei saanud enam mängus edasi.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
17.01.2009 04:09:13
|
|
|
angel kirjutas: |
TR4 oli minuteada ainult rõve bug. Ühes püramiidi levelis (peaaegu mängu lõpp) ei saanud ühte jublakat kätte (3x omateada mängisin ühte ja sama kohta läbi ja mida ei olnud seda e olnud) ja kui see saamata jäi ei saanud enam mängus edasi. |
ei olnud bug, tuli natuke tagsi kõndida, ja ühte kivi lükata kuskil välaspool püramiidi, ise jamasin ka paar tundi ennem kui selle koha üles leidsin
kusjuures underworldis oli bug, nimelt seal kus sai thori vöö, tule see sinine jura madalaks lasta, ja siis alla ronida, kui hüppasid valele ppoole siis 1 äär mida mööda tuli ronifda kukkus alla, ja kui tegid enesetapu siis ikkagi see äär oli kadunud, ja alla ei olnud enam võimalik saada,
aga jah muiud pole üheski tomb raideris olnud sellist jama et kui midagi korjamata siis enam ei saa ja mäng untsus, alati saab
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.01.2009 04:19:25
|
|
|
tea mis värk mul seal oli siis... mäletan vaid seda et kõike sai proovitud aga edasi ei saanud...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vello.
HV kasutaja

|
17.01.2009 11:47:56
|
|
|
Tegin ka mängu paar nädalat tagasi läbi ja mul küll ühtegi bugi ei esinenud.
Võibolla oli asi selles, et ma panin patvhi peale: http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/patches_pc.html
Mängus täiega meeldis see õhkkond ja avar maailm. Lõpus oli kõige kõvem asi see Thori haamer, mis virutas vastased 10 m eemale.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
17.01.2009 13:14:44
|
|
|
Mulle sattuski ilma patchita selline bug kaela, kus pidi tsikliga üle mingite rampide hüppama, aga tänu bugile olid need rampid alla lastud asendis ja katsu sa üle saada. Õnneks uus patch parandas asja ära ja nüüdseks juba 3 päeva möödas mängu lõpetamisest. Mulle igatahes jättis mäng täitsa tomb raideri mulje ja nuputamist oli küllaga
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.01.2009 13:18:28
|
|
|
Vello. kirjutas: |
Tegin ka mängu paar nädalat tagasi läbi ja mul küll ühtegi bugi ei esinenud.
Võibolla oli asi selles, et ma panin patvhi peale: http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/patches_pc.html
Mängus täiega meeldis see õhkkond ja avar maailm. Lõpus oli kõige kõvem asi see Thori haamer, mis virutas vastased 10 m eemale. |
Meil käis minuteada jutt Tomb Raider 4'jandast osast. Tomb Raider Underworld'iga ei olnud jah eriti midagi viga... väiksemad buugid olid aga mitte midagi jubedat. Kaamera oli vahest ainult natuke veider.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
17.01.2009 15:01:51
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Mulle sattuski ilma patchita selline bug kaela, kus pidi tsikliga üle mingite rampide hüppama, aga tänu bugile olid need rampid alla lastud asendis ja katsu sa üle saada. Õnneks uus patch parandas asja ära ja nüüdseks juba 3 päeva möödas mängu lõpetamisest. Mulle igatahes jättis mäng täitsa tomb raideri mulje ja nuputamist oli küllaga  |
loll need rampid pidi üles tõstma, vaata natuke ringi ka !!
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vello.
HV kasutaja

|
17.01.2009 15:22:04
|
|
|
nolifer kirjutas: |
Mulle sattuski ilma patchita selline bug kaela, kus pidi tsikliga üle mingite rampide hüppama, aga tänu bugile olid need rampid alla lastud asendis ja katsu sa üle saada. Õnneks uus patch parandas asja ära ja nüüdseks juba 3 päeva möödas mängu lõpetamisest. Mulle igatahes jättis mäng täitsa tomb raideri mulje ja nuputamist oli küllaga  |
loll need rampid pidi üles tõstma, vaata natuke ringi ka !! |
Tegelt selline bug võis tal olla, kuna patchi listis on kirjas: Bug with ramp not raising in Xibalba.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
17.01.2009 15:38:43
|
|
|
nolifer kirjutas: |
loll need rampid pidi üles tõstma, vaata natuke ringi ka !! |
ise oled loll, loe netis veidi foorumeid ja näed et paljud sellega hädas ning patch parandas selle probleemi ära, oma 2 päeva tulutult mässasin sellega ja olin juba käega löömas. shit happens ja juhtusin sellise bugi otsa.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
xeon
HV kasutaja

|
17.01.2009 21:39:59
|
|
|
tsitaat: |
TR4 oli minuteada ainult rõve bug. Ühes püramiidi levelis (peaaegu mängu lõpp) ei saanud ühte jublakat kätte (3x omateada mängisin ühte ja sama kohta läbi ja mida ei olnud seda e olnud) ja kui see saamata jäi ei saanud enam mängus edasi.
|
mul sama jama oli..ei tea kas bug v mitte aga mitu korda sai uuesti varasemast savegame-ist proovitud aga jah seal lõpus oli mingi kala ..läksid naq edasi ja värki aga lihtsalt lõppes maailm ära ja kõik.midagi teha enam polnud ..
peale 1. mese osa kõik läbi teinud ja see oli ka ainuke koht kus edasi ei saadud....
_________________ PSN: Kilitapja |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vello.
HV kasutaja

|
04.02.2009 17:32:23
|
|
|
See tuleb ainult xbox 360'le nii, et pc ja Ps 3 mängurid jäävad neist ilma.
tsitaat: |
After an agreement with Microsoft, Eidos announced they will release two new chapters of Tomb Raider: Underworld as exclusive downloadable content on the Xbox Live Marketplace: Beneath the Ashes to be released on 10th February 2009 and Lara's Shadow on 10th March 2009[32] for a price yet to be announced. According to an MTV Multiplayer blog post, an Eidos spokesperson has stated that there are no plans to release the content for PlayStation 3 or Microsoft Windows.[33] Following a negative reaction from fans, Eidos released a statement explaining that they were approached by Microsoft, and to confirm "there are no plans for additional downloadable content for PS3" |
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.02.2009 20:17:58
|
|
|
... negatiivne reksioon fännidelt... mis see siis Xbox360 kohta ei kehti? PS3 versioon vist oli bugine vms review järgi jäi nagu silma. PC oma oli küll täitsa OK ja areng hakkas õiges suunas vaikselt minema.
Aga eks need fännid sõimasid kõige rohkem kes ei suuda kodus peldikutki ülesse leida (kasutavad selleks vastavaid seadmeid kes neid juhatab) ja igasugune väike raskus mängus on saatanast. also known äs konsole/pc dumbshits.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
xeon
HV kasutaja

|
26.02.2009 09:26:34
|
|
|
no kui ps3-mele tuleks oleks okei
_________________ PSN: Kilitapja |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.12.2009 22:33:38
|
|
|
Steami weekend deal. Seitse ja pool juurot.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.08.2010 01:13:44
|
|
|
Sai lõpuks läbi tehtud! Mäng on palju parem, kui Legens ja Anniversary. Levelid olid ilusad suured ja salakohti oli ka palju, mida avastada. Kõige lähedasem vanale heale Tomb Raiderile. Kuid mäng oli liiga lihtne. Mõistatused seisnesidki peamiselt selles, et kust kohast kinni saab haarata, et edasi ronida. Kuid siiski võib seda osa TR sarja parimate hulka lugeda.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|