Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ffw
Kreisi kasutaja
|
16.02.2008 22:00:00
Samsung G810 |
|
|
Niisiis, samsungil tulemas siuke vahva tykk, millel Symbian kasutajaliideseks.
Tähtsaimad argumendid:
displei 240 x 320 pixels, 2.6 inches
andmeside võimalused: GPRS class10. EDGE class10, 3G HSDPA 3.6mbps, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth v2.0 with A2DP, USB 2.0
operatsioonisysteem: Symbian OS v9.2, Series 60 rel. 3.0
kaamera: 5 MP, 2560x1920 pixels, autofocus, video(VGA), xenon flash, 3x optical zoom
GPS: GPS navigation, Geo-tagging
Kõik specid telefoni kohta leiad siit http://www.gsmarena.com/samsung_g810-2257.php
Korraliku ja põhjaliku ülevaate leiad siit http://www.mobile-review.com/review/samsung-g810-en.shtml
Väidetavalt peaks müügile ilmuma märtsi kuus, eeldatava hinnavahemikuga 350-400EURi. Mina igatahes ootan huviga seda asjandust letile, kui konstruktsioon on korralik, ning telefon oskab helisemise ajal ka väriseda(varasemad samsad ei osanud), siis võib yks isend isegi mulle tasku sattuda.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
etc87
Piiratud kasutaja

|
16.02.2008 22:00:42
|
|
|
päris huvitava asi
_________________ Müüa erinevaid Mobiiltelefonide Displaisid! Lisainfo PS! |
|
Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
4 :: |
2 :: |
222 |
|
tagasi üles |
|
 |
juho99
Kreisi kasutaja

|
18.02.2008 20:24:06
|
|
|
Samsalt midagi N95-e vastu?
aga veits loll küsimus misto Geo-tagging on?
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
18.02.2008 22:18:36
|
|
|
juho99 kirjutas: |
Samsalt midagi N95-e vastu?
aga veits loll küsimus misto Geo-tagging on?  |
peaks vist olema umbes midagi sellist, et kui teeb pildi telefoniga, siis salvestuvad ka gps'i andmed, et teaksid, kus pilti tegid...
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
29.02.2008 23:26:24
|
|
|
tsitaat: |
kui konstruktsioon on korralik, ning telefon oskab helisemise ajal ka väriseda(varasemad samsad ei osanud),
|
konstruktsioon on samsadel alati korralik olnud ja vibra mure on ka lahendatud. kui mitte varem, siis G600 seda igatahes oskab
muidu tundub kena asi, kui ta raip ainult nii suur poleks
mul vist jälle sama sõltuvus tekkinud G600'ga nagu oli D500'ga - täpselt paras ja midagi paremat/sobivamat pole enne 2 aastat loota
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tusma
HV vaatleja
|
09.07.2008 20:38:11
|
|
|
nii tere, sai see telefon soetatud kuna tundus et sellel telefonil on kõik olemas peale rösteri;)
kahjuks on aga esimene kokkupuude sellise nutitelefoniga ja symbian os-ga
probleem on selles et ei taha wifisse ühenduda. leiab erinavad võrgud üles, aga kui ühendama hakkab siis ütleb järsku et wpa-võrk puudub vms. veel tahaks teada kuidas gps tööle saada, kui on äsja poest ostetud ja ühtegi applicationi installind ei ole.
keegi kes omab sellist isendit, ehk saab aidata. samsungi endapoolne info ja support selle telefoni kohta tundub eriti kasin olevat.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
11.07.2008 17:58:15
|
|
|
Menüü praktiliselt 1:1 nokia Symbiani aparaatidega, häirib, et need nö valikuklahvid on alumisel/sisemisel klapil.
to tusma: Wifi poolelt võta netiaken lahti seejärel: /valikud -> seaded -> pöörduspunktid -> küsi alati/ siis hakkab edaspidi ilusti küsima, mis viisil netti soovid ühenduda. Jutu järgi tundus justkui oleksid sa ise mingi wifi profiili loonud ja seda veel valesti ka GPS-i kohta ei oska kosta kuna pole nii pikalt uurinud seda aparaati. Mälukaart koos GPS-softiga ikka sisse suratud telefoni ?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
entusiast
HV veteran

|
23.09.2008 13:26:20
|
|
|
kuidagi vähe tagasisided selle telefoni kohta?
on ta oma hinda väärt, või peaks samsa hinnaklassis vaatama teiese tootja telefone?
kuidas tal aku peab?
_________________ JÖUDU! |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
18.11.2008 12:42:20
|
|
|
kunagi ka vötan söna,sest suht pögusalt vaid selle isendiga surfanud. enamus aega see pole minu kasutuses ka
EDIT-üks suur kiiks- et akut täitsa tühjaks teha,mobiil ei lase enamus rakendusi käima panna-ütleb et ei ole piisavalt aku mahtuvust.
ja keski voiks öelda kuidas WIFI eeljagatud vötit saaks nii salvestada,et järgmise sisselülimise ajal seda uuesti ei hakka küsima?
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.11.2008 13:22:21
|
|
|
see akusäästureiim samsadele omane jah. mul ei D500 ega G600 luba MP3 kuulata, Java rakendusi käivitada jne kui aku tühi.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
killbill
HV vaatleja

|
10.12.2008 00:51:20
|
|
|
üllatavalt norm aparaat, täna surfasin poolpäeva üle wifi netis ja näitab praega veel ühte pulka akut. Tomtom tahab tal millegipärast ainult välimist gpsu saada, pidavat symbiani kala olema sama on ka Garmini mobile xt-ga. Proovin talle peale surada ka Navigon.Mobile.Navigator.v6.02.S60v3.SymbianOS9-i vaatab mis saab. muidu tal endal on sisemine gps ka täitsa olemas.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppihus
HV kasutaja

|
13.01.2009 18:54:19
|
|
|
killbill kirjutas: |
üllatavalt norm aparaat, täna surfasin poolpäeva üle wifi netis ja näitab praega veel ühte pulka akut. Tomtom tahab tal millegipärast ainult välimist gpsu saada, pidavat symbiani kala olema sama on ka Garmini mobile xt-ga. Proovin talle peale surada ka Navigon.Mobile.Navigator.v6.02.S60v3.SymbianOS9-i vaatab mis saab. muidu tal endal on sisemine gps ka täitsa olemas. |
Said sa mingi GPS'i softi peale talle? Plaanin ka osta aga eelnevalt tahaks teada et GPSi jaoks on tal mingid eestis arvestatavad võimalused olemas (peale google mapsi).
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppihus
HV kasutaja

|
15.01.2009 14:05:15
|
|
|
Jep, sellepärast hakkasingi huvi tundma selle telefoni vastu. Googeldasin ennast juppideks, et kas on ikka hea. GPSi ja keypadi kohta ei saanudki kahjuks eriti targemaks, aga ära tellisin selle ikkagi. Kui kohale jõuab siis eksnäis kuidas töötab
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
15.01.2009 16:04:52
|
|
|
ppihus kirjutas: |
Jep, sellepärast hakkasingi huvi tundma selle telefoni vastu. Googeldasin ennast juppideks, et kas on ikka hea. GPSi ja keypadi kohta ei saanudki kahjuks eriti targemaks, aga ära tellisin selle ikkagi. Kui kohale jõuab siis eksnäis kuidas töötab |
vahet pole ,naisterahval see kolakas,aga gps-i ei kasuta ega hakkagi kasutama aga ju siis kellelegi see läheb ilma GPS-ita ka kaubaks
et kui maha tahad müüa,siis ei tohiks nagu probleemi olla
_________________ dell somm ding mi poi |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
17.01.2009 11:30:38
|
|
|
üllatavalt norm aparaat, täna surfasin poolpäeva üle wifi netis ja näitab praega veel ühte pulka akut. Tomtom tahab tal millegipärast ainult välimist gpsu saada, pidavat symbiani kala olema sama on ka Garmini mobile xt-ga. Proovin talle peale surada ka Navigon.Mobile.Navigator.v6.02.S60v3.SymbianOS9-i vaatab mis saab. muidu tal endal on sisemine gps ka täitsa olemas. |
Said sa mingi GPS'i softi peale talle? Plaanin ka osta aga eelnevalt tahaks teada et GPSi jaoks on tal mingid eestis arvestatavad võimalused olemas (peale google mapsi). |
mässasin ka erinevate softitega ja on isegi softijupike mis peaks vajaduse korral sisemise gepsu väliseks tegema aga ma ei saanud hakkama
TomTom see vastu töötab ilusti ainult et kehvake eestikaart on ja pole leidnud paremat
Fotoka värinastabilisaator võiks ka koos välguga toimida.
Muidu olen vidinaga täitsa rahul
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
killbill
HV vaatleja

|
19.01.2009 01:13:19
|
|
|
mul peal Garmin Mobile XT v.5 koos Regio Baltic v 1.3 ja City Navigator Europe NT 2008 Nordics kaartidega toimib korralikult sisemise gpsuga kuid hääljuhistel aint sõnalõpud ilma käänamata, aga see pidavat kõigil Garmini navidel nii olema. Veel kasutan Google Mapsi, hea sateliitfotodelt jälgida oma asukohta - kasutab sisemist gpsu antenni ja fotod/kaardid laeb ise netist. TomTomi sain tööle ainult välimise bluetooth gpsu antenniga - lugenud olen et sama jama olevat ka No Kia omanikel, on olemas softijubin mis loeb läbi bluetoothi sisemist gpsu aga minul ta Tomi softiga lugema ei hakanud. Garmini softiga veel see eelis et on olemas tohutult kõiksugu kaarte mida jooksutada. Huvitav et lisaks baaskaardile lubab Mobile XT kasutada korraga ainult kahte detailkaarti - lisasin just Eesti rannik G2 Visioni kaardi ehk siis tunnistab ainult gmapbmap.img, gmapsupp.img ja gmapsup2.img faile, nüüd siis hetkel peal Regio Baltic ja merekaardid Narva-Jõesuust kuni Saksamaani välja.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppihus
HV kasutaja

|
19.01.2009 14:17:56
|
|
|
Kurat ei ole ma ikka midagi korralikult tööle saanud (peale google mapsi).
Proovisin nüüd Garmin Mobile v.5.00 aga see tahab mul ainult sinihambaga gps'i. Mõistus otsas
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
killbill
HV vaatleja

|
19.01.2009 14:23:36
|
|
|
Proovisin nüüd Garmin Mobile v.5.00 aga see tahab mul ainult sinihambaga gps'i. Mõistus otsas |
Muide esimene kord loeb sateliite ikka päris tükk aega - kas sul seaded on ikka õiged et kasutaks sisemist gpsu?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppihus
HV kasutaja

|
19.01.2009 14:49:24
|
|
|
Proovisin nüüd Garmin Mobile v.5.00 aga see tahab mul ainult sinihambaga gps'i. Mõistus otsas |
Muide esimene kord loeb sateliite ikka päris tükk aega - kas sul seaded on ikka õiged et kasutaks sisemist gpsu? |
Garmini enda seadete alt ma ei leidnudki midagi sisemise gpsu kohta, käib ainult pinda et ma bluetoothi sisse lülitaks. Samas võttes "vahendid->GPS" saan ma oma asukoha pikkuse ja laiuse küll kätte.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
killbill
HV vaatleja

|
19.01.2009 17:10:24
|
|
|
Muide esimene kord loeb sateliite ikka päris tükk aega - kas sul seaded on ikka õiged et kasutaks sisemist gpsu? |
Garmini enda seadete alt ma ei leidnudki midagi sisemise gpsu kohta, käib ainult pinda et ma bluetoothi sisse lülitaks. Samas võttes "vahendid->GPS" saan ma oma asukoha pikkuse ja laiuse küll kätte. |
ikka on seadete all nii garmini softil kui ka telefonil endal tuleb panna et kasutaks sisemist gpsu antenni.
TO ppihus:
Garmin Mobile XT-l vahendid -> sätted - > süsteem -> kaug gps - > vajutad aktiveeri/deaktiveeri ning sealt valid kas bluetooth gps või lisatud/sisseehitatud gps ja vajutad valmis.
Mul endal oli alguses sama probleem, kuidagi ei saanud gpsu tööle, nii et edu!
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppihus
HV kasutaja

|
19.01.2009 18:02:32
|
|
|
TO ppihus:
Garmin Mobile XT-l vahendid -> sätted - > süsteem -> kaug gps - > vajutad aktiveeri/deaktiveeri ning sealt valid kas bluetooth gps või lisatud/sisseehitatud gps ja vajutad valmis.
Mul endal oli alguses sama probleem, kuidagi ei saanud gpsu tööle, nii et edu! |
Olen nii teinud ja proovisin nüüd mitu korda veel. Vajutades aktiveeri/deaktiveeri tuleb ekraanile "Otsin GPS seadet...", mõnda aega otsib ja siis teatab et "Ühtegi GPS seadet ei leitud. Proovi uuesti?"
edit: Okei, mingi supernipiga sain lõpuks tööle Leidsin mingi hollandi keelse õpetuse ja kasutasin google translatorit, panin vahel Garmin 5 peale, asendasin selle Garmin 4-ga ja siis uuesti Garmin 5 peale jne jne jne. Ei tea, igatahes pärast seda pikka manuali hakkas mul asi tööle!
Nüüd vaja ainult kusagilt kaarte saada
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasparni
HV vaatleja
|
14.03.2009 05:38:45
|
|
|
aga mis te arvate akust üleüldiselt?mul pole ennem selle klassi telefoni olnud ja minu jaoks on nagu kuidagi liiga vähe...
|
|
tagasi üles |
|
 |
rivo25
HV vaatleja
|
30.03.2009 17:24:35
|
|
|
krt ma ei saa kuidagi Garmin Mobile XT arvutist telefoni. tõstan küll mälukaardile aga kui kaart telefonis siis ei näita midagi, jälel vist mingi "linnuke" vaja teha....
|
|
tagasi üles |
|
 |
|