kas see piiraja peabgi autodel nii hyperkiirelt käima?
Sa mõtled tagasi laskmist elektroonika poolt reaalses elus? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
mängus ma mõtlen,nagu kuulipilduja oleks
vana raaliga oli normaalne aga nüüd liigajube et rikub mängu tuju ära _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
kellelgi jälle mingi "turbo mode" mäng sattunud et mida võimsam arvuti seda kiiremini mäng käib ? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Imo need videod, kus filmitud seda, kus mingi vello sõidab teistele vastu või/ja sõidab ise seina on suht mõttetud
Aga need, kus võistluse käigus käib mingi laks, need osad päris tegijad. Näiteks:
mats matsuks (üks viis mul kuidas AI'd maha võtta kui ees tolkneb, teised võimalused on kah sama kasutaja all mul olemas youtuuubis)... kaamerat saad liigutada vaid siis kui uusim päts peal (konsooli peal seda viga ei esinenud) ning toksi klaveril nupud läbi. Ise liigutan gamepadi kangiga X vaate korral (vaba vaade vms mis tagant poolt näitab). Sama nupp millega auto sees olles kaamerat liigutada saab. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mängu päris pikka aega onlines mänginud, aga tekib küll aegajalt mõte,
et miks ma oma närve kulutan. Varem oli onlines veel mingi viisakus,
kui üritad möödasõitu siis teine lihtsalt kattis.
aga nüüd 90% vendadest annavad kohe põntsu kirja.
tundub selline " kui mina ei võida ei võida keegi" poliitika ja jätab oma
sodikssõidetud auto pimedasse kurvi seisma
_________________ fallaces sunt rerum species
mängu päris pikka aega onlines mänginud, aga tekib küll aegajalt mõte,
et miks ma oma närve kulutan. Varem oli onlines veel mingi viisakus,
kui üritad möödasõitu siis teine lihtsalt kattis.
aga nüüd 90% vendadest annavad kohe põntsu kirja.
tundub selline " kui mina ei võida ei võida keegi" poliitika ja jätab oma
sodikssõidetud auto pimedasse kurvi seisma
Nii palju kui mina olen onlines mänginud, siis täpselt sama seis, vahepeal tekib tunne nagu mängiks flatouti kus põhieesmärgiks on teiste rammimine.
on ju igav... aga rammida tuleb osata ja mõõdukalt. Mitte sõidad teistele vastu ja siis paned laus kokkupõrkeid. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ma rammin küll... vaatan taha ja kui keegi on taga siis sõidan ette ning vajutan pidurit ja pärast süüdistan teda... too saab kick voite ja väljas... nii olen ma päris 5mängijat välja saanud
rammimine ongi kõigelahedam ... eriti JUN'ides _________________ 13700kf, z73, 4070ti, 64gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
Ma rammin küll... vaatan taha ja kui keegi on taga siis sõidan ette ning vajutan pidurit ja pärast süüdistan teda... too saab kick voite ja väljas... nii olen ma päris 5mängijat välja saanud
rammimine ongi kõigelahedam ... eriti JUN'ides
Sinusugused jobud võrgus mängimise raskeks teevadki
Ega jah pole minu asi sind hukka mõista tegelt
simpanzzz, võrgus mängimise mõte ongi ju see, et see on raskem kui arvuti vastu sõitmine.
Rammijatega toime tulemiseks tuleb nende trikid ise selgeks õppida ja siis neile mitte võimalusi anda rammimiseks..
Tervist!
Kuidas kiirusepiirajat välja lülitada? Mängin gridi g25 ja üle 2. käigu ei saa, lugesin, et probleem on piirajas, aga kuidas seda välja lülitada?
viimati muutis robert! 15.01.2009 21:20:36, muudetud 1 kord
simpanzzz, võrgus mängimise mõte ongi ju see, et see on raskem kui arvuti vastu sõitmine.
Rammijatega toime tulemiseks tuleb nende trikid ise selgeks õppida ja siis neile mitte võimalusi anda rammimiseks..
Suht loll jutt, mis ma peaks stardis näiteks ise turvaalale sõitma, et mingi oss mulle sisse ei saaks sõita ja mis ma siis teen, kui mingi jobu
keset teeb end pargib kurvi keskel?
aegajalt leidub ikka päris lahedaid mängijaid ka kellega korralik lahing maha pidada
sõbralik nn. värvivahetus ei tee muud kui lisab põnevust lihtsalt ei tohi liiale minna. _________________ fallaces sunt rerum species
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.