praegune kellaaeg 05.07.2025 16:02:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Teip
HV veteran

|
13.01.2009 21:19:13
Lenovo pilt vilgub aku pealt??? |
|
|
T61 pilt vilgub aku pealt töötades, st laksib hetkeks mustaks, suvalise ajaühiku järel, aru ma ei saa, kõik töötab ja liigub edasi, ainult pilt vilgub, juhe seinas midagi sellist pole.
Mis pagana värk võiks olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
13.01.2009 21:21:28
|
|
|
Kuskil Lenovo pauermänädmendis saavat ekraani värskendussagedust langetada aku pealt töötades, ehk saab korda kui võimalus maha keerata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
13.01.2009 21:33:28
|
|
|
Uurin seda, samas enne midagi sellist polnud, panin igaksjuhuks uue wini ka peale, kohe ilma igast updatedeta käib see jama.
Sihukest messi saadab:
"Display driver stopped responding and has recovered. Display driver igfx stopped responding and has successfully recovered."
No mida on sel driveril akuga asjatada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
13.01.2009 21:48:40
|
|
|
Mingi tarkvaraline kala. Vaata seadeid power manageris, igasugu dynamic brightness või automatic refresh rate loweing alt näiteks. Või teise võimalusena proovida teisi/vanemaid inteli drivereid. ATI ja nvidia puhul pole vilkumist ette tulnud, seega vb hoopis inteli gma seadetes midagi olla...
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
13.01.2009 22:17:30
|
|
|
Nüüd ütles mulle, et jama nimi on BEX - persistence module (igfxpers.exe) on töötamise lõpetanud. Mul oli kasutusel Inteli lehelt võetud uusim driver, nüüd panin Lenovo pakutava aastavanuse asemele siiani on korras.
Tänud teile, kes te viitsisite kaasa mõelda
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|