Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
guti
HV vaatleja
|
12.01.2009 09:43:54
|
|
|
Tere
Sooviksin müüa ebays ühte eset aga minu teada pole võimalik läbi paypali asju ajada. Kelle teenust peaks ma kasutama, kui okson lõppeb edukalt ja mõni ameeriklane või vietnamlane mu asja ära ostab, et oma rahaasju korda saaada. Pank on SEB.
tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
12.01.2009 11:00:49
|
|
|
guti kirjutas: |
Tere
Sooviksin müüa ebays ühte eset aga minu teada pole võimalik läbi paypali asju ajada. Kelle teenust peaks ma kasutama, kui okson lõppeb edukalt ja mõni ameeriklane või vietnamlane mu asja ära ostab, et oma rahaasju korda saaada. Pank on SEB.
tänud  |
Millest sa seda järeldad?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
allar4
Kreisi kasutaja

|
12.01.2009 13:01:56
|
|
|
Selline küsimus, et kui müüaga saime kokkuleppele, et ta minule raha tagastab...Paypali kontole, et kudias see välja näeb.....? Paypaly kontol on jah märgitud, et : Your PayPal payment has been refunded‏.
Aga araha ei ole ksuagil....Kas see võtab mingi aja, kui raha tuleb ksuagile ja ka ssel juhul kantakse kohe minu hansa panga arvele?
...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
12.01.2009 13:59:10
|
|
|
allar4 kirjutas: |
Selline küsimus, et kui müüaga saime kokkuleppele, et ta minule raha tagastab...Paypali kontole, et kudias see välja näeb.....? Paypaly kontol on jah märgitud, et : Your PayPal payment has been refunded‏.
Aga araha ei ole ksuagil....Kas see võtab mingi aja, kui raha tuleb ksuagile ja ka ssel juhul kantakse kohe minu hansa panga arvele?
... |
see võtab aega jah, enne kui summa su pangakontole tagasi ilmub lõpuks. Kui paypal näitab, et raha on tagastatud peaks asi korras olema
ja tuleb lihtsalt oodata kannatlikult.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
12.01.2009 15:40:21
|
|
|
Need asjad võtavad vahest jube kaua aega jah. Ma tegin kaks ülekannet paypali balance'i pealt krediitkaardile, aega võttis vist mingi nädal.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
12.01.2009 16:40:58
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Paypal ei toeta sinu panka et sealt raha kanda paypal kontole, küll aga krediitkaarti. |
American Express krediitkaarti ka ei tunnista (kui see on Hansapangast väljastatud)?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
12.01.2009 16:59:39
|
|
|
Ainult VISA.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
12.01.2009 17:13:57
|
|
|
Pay With:
* Visa
* Mastercard
* American Express
* Bank
Selline kiri on avalehel. Kui konto tegin siis mu meelest küsis mis kaarti oman ja siis olid valikud (enam ei mäleta missugused aga puhtjuhuslikult oman VISA). Ma lihtsalt küsisin kuna vaatasin, et Hansa pakub Amerikan Expressi igasuguste lisavõimalustega.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
dellu
Kreisi kasutaja
|
12.01.2009 17:41:58
|
|
|
korsten kirjutas: |
Selline kiri on avalehel. Kui konto tegin siis mu meelest küsis mis kaarti oman ja siis olid valikud (enam ei mäleta missugused aga puhtjuhuslikult oman VISA). Ma lihtsalt küsisin kuna vaatasin, et Hansa pakub Amerikan Expressi igasuguste lisavõimalustega. |
Minu arust ei olnud valikut. Mina tegin just nädal tagasi konto ja kui lõin sisse kaardi numbrit, siis suht poole pealt juba viskas kirja VISA alla, ehk tundis ise ära.
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
12.01.2009 17:55:20
|
|
|
Pay With:
* Visa
* Mastercard
* American Express
* Bank
Selline kiri on avalehel. Kui konto tegin siis mu meelest küsis mis kaarti oman ja siis olid valikud (enam ei mäleta missugused aga puhtjuhuslikult oman VISA). Ma lihtsalt küsisin kuna vaatasin, et Hansa pakub Amerikan Expressi igasuguste lisavõimalustega. |
Jah neid saab PayPaliga kasutada, aga Eestis töötab hetkel ainult VISA kaart.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.01.2009 17:58:23
|
|
|
American Express pidavat üldse olema täiesti mõttetu tükk plastikut, mida paljudes kohtades ei aksepteerita, vähemalt see variant mis hansa-põhja-pank välja annab...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
guti
HV vaatleja
|
12.01.2009 18:41:33
|
|
|
guti kirjutas: |
Tere
tänud  |
Millest sa seda järeldad? |
Varem ju oli mingi teema, et toote ostja ei saa Eestisse maksta läbi paypali. Nüüd siis enam pole jah? Vabandust...lihtsalt pole "kodus" paypaliga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
12.01.2009 21:19:38
|
|
|
react, kasutan juba pikemat aega ja regulaarselt MasterCardi.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 00:09:33
|
|
|
Oliver112 kirjutas: |
react, kasutan juba pikemat aega ja regulaarselt MasterCardi. |
Huvipärast küsin, et mis kaart sul on?
EDIT: Krt, ma olen jumala kindel et ma kuskilt lugesin seda, et ainult VISA kaardiga saab raha kontole... Nüüd aga ei leia üles. Ju siis eksisin.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
13.01.2009 02:40:14
|
|
|
SEB Magnet on. Profiili uut kaarti lisades laseb mul Card type alt valida ilusasti nii Visat, MasterCardi kui ka American Expressi.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
13.01.2009 09:49:15
|
|
|
Kiiruse kohta värske kogemus:
4. jaan. tegin makse ja 12. hommikul oli teade postkastis. Et 4 oli pühap ja 12 esmasp, pidi see USAst alla nädala tulema
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 13:35:14
|
|
|
Osad pakid mis on tracking numberiga, neid olen jälginud. Tegelikult jõuab pakk USA'st Eestisse mingi 4 või 5 päevaga. Vahest isegi rutem. See on siis see hetk kuita on jõudnud USA jaotuskeskusesse ja sealt lennukile läheb, aega võtab see kui mõni saadab kuskilt kõrvalisemalt kohast, siis see saadetakse ennem näiteks NY ja sealt edasi lennukiga Eestisse. Ja siis ülejäänud aeg läheb Eestis, kas siis tollis või kus iganes.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
13.01.2009 20:07:40
|
|
|
mis infot on isikul vaja, et mulle oma pangaarvelt või oma PayPal kontolt ülekanne teha??
Igast inffi levitada ei tahaks, et seda mu vastu kasutada saaks.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 20:13:54
|
|
|
Saatmisaegadest veel. Viimane pakk tuli Hiinast 12 päevaga (sh. aastavahetus), kuigi müüja sõnul võib Euroopasse saatmisel minna kuni 25 päeva. Ise ootan tavaliselt nädal kui pakk tuleb Inglismaalt ja 2 nädalat kui Ameerikast, enne kui postkontorisse pakki küsima lähen. Rekord on 5 päevaga USAst. Ebay puhul kasutan kõige odavamat transporti, on see siis USPS või lennupost. Kiiret pole, peaasi et kohale tuleb.
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 20:47:55
|
|
|
KIVIKUJU kirjutas: |
mis infot on isikul vaja, et mulle oma pangaarvelt või oma PayPal kontolt ülekanne teha??
Igast inffi levitada ei tahaks, et seda mu vastu kasutada saaks. |
PayPali kontolt saab ainult teisele PayPali kontole ülekande teha. Selleks on temal vaja ainult mailiaadressit mis on sinu PayPal kontoga seotud. Raha läheb PayPali kontole ja sealt edasi saad teha ülekande enda krediitkaardile.
Välismaalt Teie kontole ülekannet tehes peab ülekande tegija teadma sinu täisnime ja aadressi ning rahvusvahelist kontonumbrit ehk IBAN-it. Peale selle on vaja veel teada Sinu panga nime, aadressi ning SWIFT/BIC koodi. Kõik need asjad leiad swedbankil näiteks internetipangast, ilmselt on ka teistel see info kodukal olemas.
Mina kasutaks PayPali kui võimalik, turvalisem kui tavaline pangaülekanne. UK'st ja Saksamaalt eBayst ostes olen maksnud ka ülekandega, siin on see asi nagu rohkem levinud ja tundub turvalisem kui üle lombi ülekannet teha.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
allar4
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 23:46:41
|
|
|
mida tähendab see, kui tuli selline kiri:
***Do not reply to this e-mail. Flyt express and KWOK CHI WA will not receive your reply.
At the request of KWOK CHI WA, this notice alerts you that the Shipping listed below has been shipped.
Important Shipping Information
--------------------------------------------------------------------------------
Shipping Date / Time:2009-1-13 22:13:24
Shipping Detail
Tracking Number
Kas see tähendab seda, et pakk pandi teele või on ksuagil tollis vms?
Ja seike küsimus, et kas pakk tarnitakse ikka minu kodusele aadressile või peab sie kusagile järele minema?
....
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaak82
Kreisi kasutaja
|
14.01.2009 00:10:25
|
|
|
sul seal ikka on shipping number kirjas? Kui on saad teekonda jälgida. Idee poolest peaks jah tähendama et pakk on teele pandud.
Üldjuhul tuleb pakk postkontorisse, kui just ei ole väga pisike või siis väärtus koos saatmisega üle 100 eur
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
allar4
Kreisi kasutaja

|
14.01.2009 00:15:01
|
|
|
Jaak82 kirjutas: |
sul seal ikka on shipping number kirjas? Kui on saad teekonda jälgida. Idee poolest peaks jah tähendama et pakk on teele pandud.
Üldjuhul tuleb pakk postkontorisse, kui just ei ole väga pisike või siis väärtus koos saatmisega üle 100 eur |
on ika jah....aga kudias ma selle numbriga ja kust seda teekonda kontrollida saan? Aga et postkontorisse tuleb igaljuhul jah?...muide pakk on päris pisikene
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaak82
Kreisi kasutaja
|
14.01.2009 00:22:12
|
|
|
Kui on väga pisike siis võib ka postkasti tulla - igaljuhul on see halvem variant kui postkontor.
Nime järgi otsustades saatjaks hiina või hongkong
Hiina oma ei tea aga hkg tracking veeb: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
tõenäoliselt on ka hiina oma googlest leitav.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
allar4
Kreisi kasutaja

|
14.01.2009 00:28:42
|
|
|
Jaak82 kirjutas: |
Kui on väga pisike siis võib ka postkasti tulla - igaljuhul on see halvem variant kui postkontor.
Nime järgi otsustades saatjaks hiina või hongkong
Hiina oma ei tea aga hkg tracking veeb: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
tõenäoliselt on ka hiina oma googlest leitav. |
Hongkongist peaks tulema jah...kudi sellelt lehelt ei anna minu trackingu numbriga mdiagi...ütleb, et number valesti sisestatud...vms
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|