Kas ma olen praegu ainuke kes Live´i ei saa konsooliga sisse?
minu variant, et sõber lasi kähku xboxi ära modida ja mängis nii kaua piramänge kui võimalik <- sel juhul ta ei lase ju LIVE'i sisse ja minuteada teistel eriti LIVE'iga praegu probleeme ei ole. Või ongi sul kodustatud konsool?
kalapala kirjutas:
paco kirjutas:
Tervitus probleem järgmine et ei lase xbox live sisse logida ütleb et minu windows live id ei sobi talle
Kuigi on xbox.comis kasutaja olemas ja laseb sisse kah ilusti
Tõenäoliselt on sul live id-s märitud asukoha maaks Eesti, siis pead tegema uue live id xbox live-i jaoks ja oma asukoha maaks vali siis kas Inglismaa või Soome nt..
heh, mul on ka sama probleem <- üritan nagu re-luua olemasolevat Xbox LIVE kasutajat oma 360'sse, kuid ei lase - ja nii on veel kahe erineva kasutajaga.
minuteada nende asukohaks ei ole just Eesti pandud, kuid tsekkan järgi.
Mul hakkas eile ilusti tööle peale paari tundi ootamist....sain isegi Live´ilt kirja, et vabandame ebameeldivuste pärast blä blä...
pole erilist mõtet arutleda sellise asja ümber, nagu et 'kui oleks oodanud/olnud/või-mis-iganes veel'.
endal oli üldse niimoodi, et sain 20GB ilma HDMI-ta Premiumi algselt 6000.-, kuigi hiljem sain teada, et mõningates teistes sama firma poodides olid juba HDMI versioonid väljas.
ja 2. kui ostsin omale eliidi, sõi esimesel päeval konsool ühelt küljelt teisele pööramise tagajärjel plaadi ära (drive hakkas ka hästi-hästi natuke imelikult - st. hästi väikese jõnksuga lahti käima), kuigi ma oleks võinud ju konsooli tagasi saata, ma siiski kahjuks seda ei teinud.
niiet ei ole eriti tüübi viga, et ta asjaga kursis ei olnud vms.
Daaa... X-i külge saad panna vaid X-ile mõeldud seadmeid... Kuigi X-il on USB pesa, ei saa sa sinna panna "suvalist" USB wifikaarti ega veebikaamerat... Kuigi Xbox kasutab 2,5" küvaketast ei saa sa sinna kettakarbi sisse panna suvalist 20, 60 või 120Gb ketast. Miks? Sest muidu sa ei ostaks ju MS-ilt 3-4 korda kallimat toodet, kui sa kusagilt Hiinast saaksid.
Daaa... X-i külge saad panna vaid X-ile mõeldud seadmeid... Kuigi X-il on USB pesa, ei saa sa sinna panna "suvalist" USB wifikaarti ega veebikaamerat... Kuigi Xbox kasutab 2,5" küvaketast ei saa sa sinna kettakarbi sisse panna suvalist 20, 60 või 120Gb ketast. Miks? Sest muidu sa ei ostaks ju MS-ilt 3-4 korda kallimat toodet, kui sa kusagilt Hiinast saaksid.
sulle täpsustuseks, et sai B3D-st loetud, et ühel too konkreetne wifi-pulk väidetavalt toimis...
nende mängude eest mis seal "odavad" on , oleks raske patt rohkem maksta _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sulle täpsustuseks, et sai B3D-st loetud, et ühel too konkreetne wifi-pulk väidetavalt toimis...
võib olla, et mingi ime läbi istub see trendneti junn sama kivi peal mis MS i oma. samas see oleks suht saast, kuna trendnet pole eriti hiilanud just oma kvaliteediga... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Skeptik, kas sa saaksid mind aidata millalgi see US värk ära teha, et IP ütleb et elad usas mitte Eestis, kuna üks sõber annab mulle GoW2 koodi ja ma tahan selle ära teha. Ma ei saanud sellest õpetusest aru, mis seal oli, keeruline oli. Ja kas peab maksma et seda teha ? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ouch :/, sõber teeb tasuta selle koodi, oeh, palju see maxab? damn ma pean millalgi endale ms punne ostma siis et kohe doomid ja mortalid ära osta ja siis ühe korraga kõik need keelatud asjad ka + tasuta mappid, sest tahan ka neid gowi mäppe ja halo a no ei lase. A skeptik, kas sinu juures on see IP asjandus olemas?
BTW varsti pannakse mu Gow2 ka teele, yayz! 8) 8) _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Aaa, no eks kui vaja läheb, eks ma siis proovin. Mai tea kas seda Gow2 koodi veel kasutada saab. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
kusjuures olen EULA isegi läbi lugenud aga miskit sellist küll silma ei jäänud, et kõvaketast vahetada ei tohiks...
ainuke on ju see tekst, mis sulle LIVE accounti tegemisel ette visatakse?
viimati muutis SKG 13.01.2009 17:35:18, muudetud 1 kord
Valisin paketi: SecureNetics Standard
1-Month Access (50 Meg Mailbox) - $9.49 USD
Maksin SEB-i Virtuaalkaardiga (maha läks ~108.- EEK) ja konto oli kohe kasutamiseks aktiivne
Kas asi Mac Os X Leopardiga ka fungab? _________________ IsAiUseful.com - tee oma esimesed sammud kohaliku AI suunas
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Skeptik, kirjuta MS-ile ja küsi kas nii tohib teha ja hddhackeriga töödeda seda uut ketast, vaata mis vastatakse, saad livest ka võibolla banni kui veab selle küsimuse peale .
Ok ma redeemesin Gears2 koodi ära, a siis ütles not avalable in ur region, damn, loodan et hiljem ikka rebida saab _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
novot ma ehmatasin ka alguses ära kui teise plaadi sisse panin (fallouti mängin ju hdd-lt) aga kuna ta midagi veel ei kriibi siis las nats olla, äkki läheb hullemaks _________________ !!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.