Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPod märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 109, 110, 111  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 30.12.2008 21:24:54 vasta tsitaadiga

Rando112, oleneb kust tellida - Apple pood saadab ainult USA piires...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cleanaway
HV vaatleja
Cleanaway

sõnum 31.12.2008 18:28:46 vasta tsitaadiga

Tere oman siis iTouchi 8gb!Ostetud septembris! Küsimus siis selline, et alguses kasutasin ja sain sealt kohe otse ikooni pealt youtube-sse sisse ja videosid vaadata ja otsida, enam aga ei lase! Netis ja igalpool saan vabalt surfata, wifil signaal ka põhjas, kui youtubesse panen ütleb mulle cannot connect to youtube!!!
Siis veel see, et kas itouchile kuskilt lehelt ei saa installida mingit flashplayerit, et ta mängiks otse safaris videosid, etvspordi videosid või siis mis iganes lehel saaks kohe videosid vaadata!
Ehk oskab keegi hea inimene abi ja nõu anda, selles küsimuses!

Suured tänud kõigile, kes viitsivad probleemile lahendusi anda!
Head vana aasta lõppu ja veel paremat kogu HinnaVaatluse perele!!!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
jungleman
Kreisi kasutaja

sõnum 01.01.2009 20:08:02 vasta tsitaadiga

tee reset!
äkki aitab!
proovi!
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 62
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 04.01.2009 14:09:01 vasta tsitaadiga

Pekki igalpool on ipod touch 8GB otsas, suht jama.
Peab paar päeva ootama, et uued tulevad.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2009 17:57:32 vasta tsitaadiga

jama muusika videotega :/
kui lasen video ipodi peale..ja märgin ta ära et ta on "Music Video" siis kaob ta kuhugi iPodi sügavustesse ära. Kui nüüd seda ära kustutada tahan, ei leia ma file'i iTunesiga lihtsalt üles :S
kas kuidasgi ipodi peale ei saa nt smart playilisti teha vms? või kuidas ma saaksin iTunesi muusikavideote kausta näitama panna?

seadmeks on 4th gen Nano.

-edit- dooooh, file'd läksid Music kausta.
aitäh endale
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 09.01.2009 19:44:28 vasta tsitaadiga

http://www.kompu.ee
Kes tahab tellida Ipod touch 2g 3525.-
Igalpool mujal on otsas(enter,idream,elion ja muud poed)kuid kompus paar tükki veel alles ja meeldiva hinnaga.
Kaup tuuakse 1-3 tööpäevaga kohale.Soovitan
tagasi üles
cannuman
HV vaatleja

sõnum 11.01.2009 15:57:52 vasta tsitaadiga

Cleanaway kirjutas:
Tere oman siis iTouchi 8gb!Ostetud septembris! Küsimus siis selline, et alguses kasutasin ja sain sealt kohe otse ikooni pealt youtube-sse sisse ja videosid vaadata ja otsida, enam aga ei lase! Netis ja igalpool saan vabalt surfata, wifil signaal ka põhjas, kui youtubesse panen ütleb mulle cannot connect to youtube!!!
Siis veel see, et kas itouchile kuskilt lehelt ei saa installida mingit flashplayerit, et ta mängiks otse safaris videosid, etvspordi videosid või siis mis iganes lehel saaks kohe videosid vaadata!

mul oli sama jama. Youtubes on selle kohta õpetus. Ehks siis sa pead SSH abil arvuti kaudu oma ipodi failidele ligi saama ja seal paar asja ära asendama ja töötab jälle. Ehk siis pead tõmbama SSH ja BSD subsystemi ipodi installerist. Siis PC-sse WinSCP ja selle abil asendad.
http://www.youtube.com/watch?v=aNl1dd_RDbY&feature=related

Mul endal ka küsimus...Mul on touch ja kõrval läpakas, mille taga neti kaabel. Wifi võrku pole...Kuidas saan läpakat kasutades netti oma ipodiga. Aitäh
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
miqu
HV kasutaja
miqu

sõnum 11.01.2009 18:05:49 vasta tsitaadiga

Ega keegi ei tea kas Itunesi on ka 64 bit Xp-le?
M00t
HV Guru
M00t

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2009 18:17:20 vasta tsitaadiga

cannuman kirjutas:
Mul endal ka küsimus...Mul on touch ja kõrval läpakas, mille taga neti kaabel. Wifi võrku pole...Kuidas saan läpakat kasutades netti oma ipodiga. Aitäh

ostad siit midagi

miqu kirjutas:
Ega keegi ei tea kas Itunesi on ka 64 bit Xp-le?

http://www.apple.com/itunes/download/
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
miqu
HV kasutaja
miqu

sõnum 11.01.2009 18:30:55 vasta tsitaadiga

Seal on Vistale.
cannuman
HV vaatleja

sõnum 11.01.2009 18:37:55 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
cannuman kirjutas:

ostad siit midagi

Pakud mulle ruuterit? Eino selge see et ruuteriga saab. Küsimus on selleks, et kas ilma on ka võimalik. Äkki keegi teab icon_smile.gif
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 11.01.2009 19:03:31 vasta tsitaadiga

miqu kirjutas:
Seal on Vistale.

siis tundub et on aeg uuendada operatsioonisüsteemi icon_razz1.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 12.01.2009 18:26:42 vasta tsitaadiga

Kas keegi seda on lugenud -
http://kylmik.pri.ee/sudames-apple-fann-iriiul/

Kui adminitele ei sobi, siis maha võtta, levitan lihtsalt huvitavat infot(see riiul sobis nagu siia teemasse)

Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cleanaway
HV vaatleja
Cleanaway

sõnum 12.01.2009 20:06:25 vasta tsitaadiga

cannuman kirjutas:
Cleanaway kirjutas:

mul oli sama jama. Youtubes on selle kohta õpetus. Ehks siis sa pead SSH abil arvuti kaudu oma ipodi failidele ligi saama ja seal paar asja ära asendama ja töötab jälle. Ehk siis pead tõmbama SSH ja BSD subsystemi ipodi installerist. Siis PC-sse WinSCP ja selle abil asendad.
http://www.youtube.com/watch?v=aNl1dd_RDbY&feature=related

Aitäh, sain oma probleemile lahenduse! See oli suht koomiline, ma pidin lihtsalt kella ja kuupäeva õigeks panema ja saingi kohe youtubesse sisse:D Aitäh selle soovituse eest, aga see oli hulka lihtsam kui ma arvasin:D Ise kammisin ka selle youtubest yles:D
tagasi üles
Mirko91
HV vaatleja

sõnum 12.01.2009 20:47:03 vasta tsitaadiga

Sooviks teada, kust oleks praegu kõike odavam viis ipod touchi 2g 8gb pilli soetada ? (Eesti piires peab olema, ei sooviks tellimisega jamada)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
cannuman
HV vaatleja

sõnum 13.01.2009 17:32:29 vasta tsitaadiga

Cleanaway kirjutas:

Aitäh, sain oma probleemile lahenduse! See oli suht koomiline, ma pidin lihtsalt kella ja kuupäeva õigeks panema ja saingi kohe youtubesse sisse:D Aitäh selle soovituse eest, aga see oli hulka lihtsam kui ma arvasin:D Ise kammisin ka selle youtubest yles:D

Kusjuures ma ka jebisin sellega ja märkasin et kell on vale. Kord 2 tundi kord 4 tundi jne...Ei oskanud kuidagi seostada selle probleemiga.
tagasi üles
rasmus1212
HV vaatleja

sõnum 13.01.2009 21:03:32 vasta tsitaadiga

Tere, mu iPod Touch ei taha enam millegi pärast ennast iTunesi ühendada ega akut arvutis laadida. Kaks nädalat tagasi oli kõik korras. Ma installisin iTunesi kõige uuema versiooni ja tegin iPodile reseti. Proovisin kahe erineva kaabliga erinevates USB aukudes. Ma mõtlesin proovida laadida iPodi oma Xboxi ja töötaski! Aga millegi pärast ei taha mu arvuti nagu üldse mu iPodi ära tunda. Kas keegi oskab öelda, mis jama siis on?
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 13.01.2009 23:20:06 vasta tsitaadiga

Vaata control panel ja add hardware, siis kui kaabliga iPod küljes. sealt sutsi midagi õigesti paika.
Mul oli kunagi iPod miniga sama lugu.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Rando112
HV vaatleja

sõnum 17.01.2009 14:17:59 vasta tsitaadiga

Mirko91 kirjutas:
Sooviks teada, kust oleks praegu kõike odavam viis ipod touchi 2g 8gb pilli soetada ? (Eesti piires peab olema, ei sooviks tellimisega jamada)

http://www.kompu.ee
Kes tahab tellida Ipod touch 2g 3525.-
Igalpool mujal on otsas(enter,idream,elion ja muud poed)kuid kompus paar tükki veel alles ja meeldiva hinnaga.
Kaup tuuakse 1-3 tööpäevaga kohale.Soovitan

Pole mingit tellimisega jamamist, kannad üle ja ootad.
Soovitan!
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.01.2009 14:26:04 vasta tsitaadiga

Rando112, sa oled mingi reklaamnägu neil? Lingist piisab, ei pea igakord kiidulaulu juurde lisama.
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 17.01.2009 17:35:21 vasta tsitaadiga

OT:
Rando112, lõpeta see vales kohas "kiremine" ära - muidu saad negatiivse icon_evil.gif

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 17.01.2009 21:21:30 vasta tsitaadiga

Ostsin siis omale Skullcandy FMJ iPhone klapid ära. Muidu on täiesti super klapid aga teeb nagu mu iPodi (2nd gen touch) aeglasemaks... Lõikab vahepeal muusikasse pausid ja menüüdes jõnksutab... Kahtlustan et selles on süüdi see, et sellel on mikker otsas. Kuna ma eriti nagunii ei kasuta seda mikrit, siis kas oleks võimalik see kuidagi nii ära katta, et vajadusel saan taas seda kasutada.
"selle" all mõtlen keskmise jacki vasakut otsa..
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 18.01.2009 12:55:00 vasta tsitaadiga

Pigem, et äkki ei võimenda klappe ära ipod.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Cleanaway
HV vaatleja
Cleanaway

sõnum 19.01.2009 15:29:49 vasta tsitaadiga

Tervist! Kasutan ka siis juba pikemat aega iTouchi! Olen kasutanud peamiselt safarit surfamiseks ja musa kuulanud ja videosid convertinud! Aga see itunesiga on kuidagi idiootlik neid lugusid ja pilte sinna convertida kas midagi paremat ei ole ja lihtsamat?
Samuti see, et vaatan, et paljud võtada iTouchist viimast installivad sinna uusi softwaresid ja igast mänge ja muid kihvte vidinaid, sellist proge nagu cydia tahaks ma, sealt peaks mingi flash-i asja installida saama,et saab netis igat videot vaadata jne!
Mul on orig soft 2008 sept ostetud! iTouch 8gb. Mida ma tegema peaks, et saada asju tasuta ja tuunida ja mängida ja videosid ja asju vaadata?
Olen uurinud küll kuid asi kuidagi segaseks jäänud!
tagasi üles
pepsy
HV kasutaja
pepsy

sõnum 20.01.2009 19:40:52 vasta tsitaadiga

Cleanaway kirjutas:
Tervist! Kasutan ka siis juba pikemat aega iTouchi! Olen kasutanud peamiselt safarit surfamiseks ja musa kuulanud ja videosid convertinud! Aga see itunesiga on kuidagi idiootlik neid lugusid ja pilte sinna convertida kas midagi paremat ei ole ja lihtsamat?
Samuti see, et vaatan, et paljud võtada iTouchist viimast installivad sinna uusi softwaresid ja igast mänge ja muid kihvte vidinaid, sellist proge nagu cydia tahaks ma, sealt peaks mingi flash-i asja installida saama,et saab netis igat videot vaadata jne!
Mul on orig soft 2008 sept ostetud! iTouch 8gb. Mida ma tegema peaks, et saada asju tasuta ja tuunida ja mängida ja videosid ja asju vaadata?
Olen uurinud küll kuid asi kuidagi segaseks jäänud!

Ise istun sama probleemi otsas- nimelt iTunes. iTunes-i juures häirivad:
1) kui tahta pilte iTouchi panna siis iTunes kõigepealt teeb neist arvutis koopiad mingisse oma formaati (milleks see vajalik on? iTouch oskab jpg-d näidata küll). Mis omakorda tähendab, et kogu mu pildikausta maht kõvakettal kahekordistub = megaebamugav väikse kõvaketta mahu tõttu. Samuti ei ole võimalik iTouchi saata üksikuid pildifaile, vaid peab saatma kaustu. Miks?? Mul on praegu iPodis ligi 300 pilti mida ma sinna tegelt ei tahtnud. Noh jah ma võin ju teha eraldi kaustad nendele piltidele mida ma tahan iTouchi panna aga see on jällegi ajakulu.
2)kui tahta muusikat iTouchi panna, siis ei ole võimalik neid faile lihtsalt drag-da või valida mingi hunnik ja send to iPod. On vaja kõik lood kuhugi playlisti panna. MIKS??? Megaebamugav, sest mul on ligi 2400 laulu ja ei ole kavas neid kõiki hakata käsitsi kuhugi playlisti panema.
3) Sync süsteem - tulemuseks oli see, et kuna ma olin arvutist app-id pannud teise kausta siis iTunes kustutas mu iTouchist kõik appid ära. Nüüd panin manual variandi peale. Millegipärast ei leia ma võimalust, et saada iTouch My Computerisse ja lihtsalt sinna peale tõsta faile.

Lahendus?
Muusika transportimiseks ma kasutan MediaMonkey-t, mida julgeks ka soovitada. Samas on olemas Floola ja ephpod, mida soovitati Cnet.com-s ning ka mu tuttava poolt, kuid paraku need ei tööta touch-ga, sest ,nagu ma aru sain , tahavad need programmid, et iPod oleks nähtav My Computeris. Sama põhjuse tõttu ei saa ka kasutada Winampi.

quote: Mida ma tegema peaks, et saada asju tasuta ja tuunida ja mängida ja videosid ja asju vaadata?

Mis generatsiooni iTouchiga tegemist? Kui 2generatsioon siis ei saagi tuunida ja tasuta asju, sest 2generatsiooni iTouch pole häkitav (veel). Põhjus peitub uues protsessoris mis on umbes 130 MHz kiirem kui 1 generatsiooni omal. (täpsemat infot saad wikipedia->otsi ipod touch). Kui sa aga suutsid septembris osta veel 1 generatsiooni iTouchi (mis on võimalik sest 2gen tuli välja 9sept 2008) , siis häkkimise abiks kasuta google-> jailbreak ipod touch. Enne jailbreakimist uuri kindlasti lähemalt välismaistest asjakohastest foorumitest!

Lõpetuseks mu enda poolt ka küsimus: Soovitage iTunes asemele iPod Touchi jaoks programmi. Või siis programmi millega fotosid iTouchi tõsta.
Tahtmist oleks ümber tõsta muusikat ja fotosid.
Kui see miskit annab, siis nii palju veel, et endal kasutusel 2gen variant.

Tänud.

andke teada, kui kusagil eksisin
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPod mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 109, 110, 111  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.