praegune kellaaeg 18.06.2025 02:07:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nene
Kreisi kasutaja

|
11.01.2009 15:24:33
HV foorumi kohandamine |
|
|
Olen juba pikemat aega rakendanud HV foorumile erinevaid mugandusi, mis selle kasutamise minu arvates paremaks teevad. Mõtlesin, et võiks neid ka teiste kasutajatega jagada.
Vastuse postitamise leht
Esiteks meeldib mulle kirjutada üsna pikkasid vastuseid, mistõttu minu meelest on teksti sisestamise lahter liiga tilluke. Teiseks eelistan ma monospace font-i, mis on eriti hea progemisteemadele vastates. Nende asjade parandamiseks lähevad CSS-i järgmised read:
css:
|
textarea[name="message"] { height:25em; font-family: "Luxi Mono", monospace !important; }
|
Operas saab lehele oma stiililehe määrata nii: paremklikk lehel -> edit site preferences -> display tab -> My style sheet -> choose... -> ning valid oma CSS faili.
Firefoxi kohta ei oska kohe lambist öelda - võibolla keegi teine teab.
Postitusele lingi lisamist pole ma kunagi kasutanud. Seega lähevad lahtrid "lingi nimi" ja "lingi url" peitmisele:
css:
|
table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(4), table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(5) { display: none; }
|
Seda, et "HTML on keelatud, BBCode on lubatud ja smilied on lubatud" tean ma ilma "Valikud" all olevat teksti lugematagi. Valikutest endist pole ma aga kunagi kasutanud midagi muud peale Smiley-de keelamise. Seega lähevad peitu kõik kasutud valikud ja kasutu abitekst nende juures:
css:
|
table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(6) span.gensmall, table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(6) table tr:nth-child(1), table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(6) table tr:nth-child(3), table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(6) table tr:nth-child(4) { display: none; }
|
Faili lisamise lahtritele eelneb suur "Lisa manus" pealkiri ja ka õpetus selle kohta, et ma võin faili lisamise lahtrid tühjaks jätta. Taas kasutu info, mis üksnes võtab kasulikku ekraanipinda ära. Seega peitu:
css:
|
table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(9), table.forumline form[name="post"] + tbody > tr:nth-child(10) { display: none; }
|
Ja lõpuks teeb ka faili kirjelduse lahter mu meelest vormi liiga palju pikemaks. Seega kulub talle ära väike kahandamine:
css:
|
textarea[name="filecomment"] { width:40em; height:2em; font-family: "Luxi Mono", monospace !important; }
|
Alustuseks vast aitab. Mul on muidu veel erinevaid modifikatsioone nii CSS-i kui JavaScriptiga, kuid ehk on ka keegi teine midagi sellist HV-le rakendanud. Oleks huvitav teada.
_________________ Mõistus otsas? Pane pinusse...
viimati muutis nene 14.01.2009 19:09:14, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
12.01.2009 10:48:06
|
|
|
häkkida on üll tore aga mõned asjad on HV foorumis endas ka olemas:
Näiteks saab profiili tekstikastidele kõrgust määrata
tekstikasti kõrgus (10):
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.01.2009 11:20:40
|
|
|
Safaris kasti alt paremast nurgast kinni ja lohista suureks tahad
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 17:32:15
|
|
|
Tore teada, et saab ka teisiti. Kuid tekstikasti suuruse muutmine oli vaid pisike osa mu postitusest.
Õigupoolest olen vähegi pikemate postituste puhul hakanud neid eraldi tekstiredaktoris kirjutama. Otse brauseris on pikemat teksti küllaltki ohtlik kirjutada. Väga lihtne on kogemata mõne lingi peal klikkida ja avastada, et peale back-nupu vajutust on kogu su kirjutis õhku haihtunud ning pole mingit võimalust seda taastada. (Nagu mul just hetk tagasi juhtus... pagan, pagan, pagan...)
Ühtlasi on viimases otsas hakanud võrsuma mõte Emacsile eraldi bbcode-i kirjutamise reziim luua. Mõningad funktsioonid on juba tekkinud, näiteks selekteeritud teksti [ b ] ja [ / b ] märkidega ümbritsemiseks. Peab üks päev käsile võtma...
Siiski jääb õhku küsimus, et kas ka keegi teine on HV-d enda jaoks kohandanud?
_________________ Mõistus otsas? Pane pinusse... |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.02.2009 13:57:29
|
|
|
Viitsiksid ehk greasemonkey skripti teha?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|