praegune kellaaeg 19.06.2025 19:52:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-IFFI-
HV kasutaja

|
10.01.2009 22:26:19
Välise Maxtor One Touch 750GB äratundmine laua arvutis? |
|
|
Probleem on järgmine, et välisel hdd-l on lahti USB-otsik skeemi küljest. Mõtlesin siis oma lolli peaga tolle pista järgi laua arvutile. Kuid siis meenus mul aastate tagune seik kus mul üks masin ei tundnud ära 80GB hdd (vist miski 20-30GB tundis aint). Küsimus siis järgmine, et kui võimas või mis konfiga see masin peaks olema, et ta mul selle hdd ära tunneks?
Nimelt oleks sealt vaja failid kuidagi kätte saada. Muidugi on ka võimalus asi parandusse viia või siis ise need klemmid kinni joota (lahti on 4-st 2 klemmi) aga jah...pole ise sellise peene elektroonikaka tegelenud siis ei julge tinutuskolviga kallale kohe minna. On üldse mõeldav ise kinni tinutamine?
Millised oleksid ettepanekud või soovitused/lahendused?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
12.01.2009 13:42:36
|
|
|
Kui on XP-SP2, siis probleeme ei teki ühegi kettaga, kui just toide ülilahja ei ole. on see 2,5 või 3,5" ? suure paned ju otse IDE taha, väiksema jaoks laenad karbi või ülemineku.
E: nojah, pealkirjas oli ka ketta mark, mida ma esimese hooga ei näinud. Selle sees on SATA ketas - ise lammutasin hiljuti ühe 320GB laiali - ei ole just kõige mugavamalt lahti käiv, aga täiesti teostatav.
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.01.2009 14:06:13
|
|
|
Need joodetavad USB-pistikud on täiesti müügis nii ELFA-s kui oomipoes ja maksavad nii 10 krooni tükk.
Ise joodan lähipäevil ühele USB-hiirele sellise uue pistiku otsa.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
14.01.2009 00:12:24
|
|
|
Okey, tänud abi/info eest aga arvan, et ei julge eriti veel omal käel katsetada(liiga palju väärtusliku kraami täis) Ehk oskate veel jagada infot kus Tallinnas sellist remonti teostatakse? Hea oleks kui saaks ikka samal päeval asja kätte.
Tänud info eest
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|