Probleem selles ainult, et installiplaat kadunud.
Olen päris kindel, et osiga midagi viga, aga ma ei teinud vahepeal mitte midagi. Mõne filmi kõigest vaatasin.
Ubuntu Live CD töötab ideaalselt.
Kuidas Apple suppordiga ühendust võtta? IMist abi pole, nemad ütlevad, et võta 400-600kr kaasa ja roni sinna.
On keegi kogenud olukorda, kus värskelt installitud OSX võtab endale nimeks samas võrgus oleva võõra masina nime? Käesoleval juhul mõned IBM Thinkpad T42d ning paar Ordi tööjaama. MACid ei kattu, midagi ei kattu. Masin lihtsalt installib ennast ära ja pakub võõrast nime. Isegi kui see ära vahetada, näitab Terminal pärast vale nime ning Windowsi masinatel nimekonflinkti aknad pidevalt ees.
Kusjuures miskit sellist nagu toimub jah. Tööjuures on mul terminalis iga kord uus nimi. Ja just mõne võrgus leiduva masina oma.
Endal ka sama jama nii Power mac g4 kui ka g5-l. Ja alati võtab g5 sama nime mis g4.
Kuidas saada mingit korralikku messengeri macile ?
Mul hetk on mingi microsoft messenger, ärge näkku lööge ma ei tunne maci üldse ei tea isegi kust süstem spece vaadata, annaksite äkki lingi kust saaks mõnda head messengeri tirida _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
See näeb nagu veel hullem välja kui mu präegune, kuid tänud abi eest
d3t ma ei näinud seal küll midagi, panin otsingusse messenger aga ühtegi vastust ei tulnud... mingi nimi link mis võiks olla windows live messengeriga samasugune macile ? _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Aga kuidas saaks macile windowsit peale ?
Windowsi plaadi panen sisse siis ei taha nagu midagi teha _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
See näeb nagu veel hullem välja kui mu präegune, kuid tänud abi eest
d3t ma ei näinud seal küll midagi, panin otsingusse messenger aga ühtegi vastust ei tulnud... mingi nimi link mis võiks olla windows live messengeriga samasugune macile ?
Mul on selline, ja olen rohkem rahul kui olin live messengeriga
Mis windowsi puutub siis jah Applications->Utilities kaustas asub see boot camp assistant. See peaks üsna iseennast seletav olema.
Alternatiivina võiksid kasutada VMWare'i. Sellega saad käivitada windowsi otse nö. mac osi sees. Minujaoks tunduvalt mugavam, ei pea rebooti tegema kui vaja windowsi kasutada jne. Kui mingit ressursi rohket tööd vaja teha ala mängimine ja nii siis pead ikkagi boot campiga windowsi peale panema.
react, ilus on messenger:mac, hea ja parktiline on adium. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Maitse asi vist, mulle ei meeldi. Jah Adium pole kõige atraktiivsem nö. originaalis kuid mingi parema skiniga on asi palju parem. Vestluste aknad on kah natuke ilusamaks tehtud.
mul on pandud peale Aqualicious theme ja värvid, ning igast grupid, ja raamid ja taustad on eemaldatud. Iga kontakti jaoks on väike mullike ning kontaktide nimed tulevad aadressiraamatust.
Ei taha mingit mäki messengeri nähagi enam
Oskab keegi öelda kas keegi kasutab maci peale steami ?
olen googeldades leidnud et mõni on peale saanud aga ise ühtegi vastava sisulist õpetust pole saanud :S _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Oskab keegi öelda kas keegi kasutab maci peale steami ?
olen googeldades leidnud et mõni on peale saanud aga ise ühtegi vastava sisulist õpetust pole saanud :S
Selle jaoks ju peabki enne draiverite plaadi tegema.
Selle Boot Camp Assistantiga sai vist.
afaik driveri plaadi valmis kokkamise asemel tuleb lihtsalt sisse lükata leopardi plaat ja sealt pealt drivereid installima
boot camp assistandiga kokatakse valmis vaid partitionid. _________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio
afaik driveri plaadi valmis kokkamise asemel tuleb lihtsalt sisse lükata leopardi plaat ja sealt pealt drivereid installima
boot camp assistandiga kokatakse valmis vaid partitionid.
need ju ei sobi winile _________________ Ütle siis mõtle
need ju ei sobi winile
for fuck sake windowsi driverid on apple poolt pandud sinna plaadi peale ju.
PS: Never Winter Nights ja GMA950 omavad mingit glichi Boot Cambi all. Nimelt tekstuurid sinu tegelasel ei kuvata. Väga koom _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
need ju ei sobi winile
for fuck sake windowsi driverid on apple poolt pandud sinna plaadi peale ju.
nii nüüd proovisin aga jama on trackpadiga nimelt kuidas saada tööle parem hiireklahvi funksioon?
ja kuidas saab wifi välja lülitada? _________________ Ütle siis mõtle
Üleval paremas nurgas wifi ikoon, klikid sellel ja lülitad välja _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
ärihai, mis tal viga on? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
"Command" klahvi hoiad all ja siis klikid... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
EDIT - ah krt - Windowsi peal tahab seda vist teha. Mu kommentaar käib OSx kohta. Windowsist Apple riistvaral ei tea ma midagi - ja ei saa aru miks keegi peaks ka tahtma sellist asja _________________ There is no place like 127.0.0.1
plaanis osta office for mac tarkvara (student versioon). Pakett sisaldab endas kolme erinevat litsentsi, seega tohib seda kasutada kolmes erinevas masinas. Mina ja mu elukaaslane võtaksime endale kumbki ühe litsentsi. Kas siin oleks huvilisi pretendeerimas üle jäävale litsentsile ja seeläbi tarkvara maksumus kolmeks jagada? (2390 / 3 = 796 krooni ühe litsentsi kohta). Kui on huvi, siis võib PSiga kontakteeruda. Ma loodan et selline tegevus ka legaalne on, samas ei suuda leida ühtegi argumenti sellise plaani vastu? _________________ ..||..
Pakett sisaldab endas kolme erinevat litsentsi, seega tohib seda kasutada kolmes erinevas masinas.
Kui nüüd mälu ei peta, siis nende masinate omanikud peavad olema samast "leibkonnast" - nt. koduarvutis on üks ja laste "läpakates" ülejäänud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Pakett sisaldab endas kolme erinevat litsentsi, seega tohib seda kasutada kolmes erinevas masinas.
Kui nüüd mälu ei peta, siis nende masinate omanikud peavad olema samast "leibkonnast" - nt. koduarvutis on üks ja laste "läpakates" ülejäänud...
minu loogika jälle ütleb, et tegu võib olla ka korterikaaslaste/kursakaaslaste või muu taolise kooslusega. Vot võta sa nüüd kinni. _________________ ..||..
Huvitav siis et nad EDU versioonil seda kasutavad, palju on õpilasi kellel on juba oma pere?
Jutt käib Office Mac Home Student edition'ist, mille litsents on mõeldud isiklikuks otstarbeks ning õppetööks.
flake, litsentsitingimused pole reeglina loogikaga "seotud", vaid rahaga - küsi enne ostu poest tingimused täpsemalt üle... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Huvitav siis et nad EDU versioonil seda kasutavad, palju on õpilasi kellel on juba oma pere?
Jutt käib Office Mac Home Student edition'ist, mille litsents on mõeldud isiklikuks otstarbeks ning õppetööks.
flake, litsentsitingimused pole reeglina loogikaga "seotud", vaid rahaga - küsi enne ostu poest tingimused täpsemalt üle...
Jah ma tean, mõtlesingi seda EDU versiooni all. Mis tegelikult küll vist tähendab seda, et müügiks ainult õppeasutustele, väljendasin veits valesti. Kirjas oli veel et piiranguks on ainult koduseks tarbimiseks või õppetööks.
Muidu on kirjas jah et 3 litsentsi ühes majapidamises. Kahtlane teema, ega jah poest peab täpselt järgi küsima.
nojah, eks ma mingi hetk uurin, aga õnneks sõber nõustus juba kampa lööma vajaduse korral, seega teema päevakorrast maas.
Mul hoopis teist laadi küsimus. nimelt kui ma connectin oma võrgukettale, siis ta lööb mul desktopile eraldi kausta selle ketta nimega. aga ma ei taha et ta seda desktopile lööb, vaid ma tahan sinna läbi macHD ja networki accessida ainult (meeldib ilus ja puhas desktop). Kuidas ma niimoodi teha saaksin? Sys. pref. on läbi uuritud aga sama loll olen edasi.
A igatahes, elukaaslane sai ka maci pisikuga nakatatud ja tal nüüd kah minu eeskujul macbook _________________ ..||..
A igatahes, elukaaslane sai ka maci pisikuga nakatatud ja tal nüüd kah minu eeskujul macbook
Sama siin:P
Aga teemasse
Leopardi all käib asi nii:
1. Klõpsa desktopil suvalisse kohta.
2. Vali ülevalt Finder->Preferences
3. General tab'is võta ära linnuke "Connected servers" eest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.