Tundub elutum ja halvema graafikaga, sellepärast jooksebki paremini. Half pipedes liikumine on nüüd kordades parem.
Tekstuurid ja eriti taevatekstuuridest ei hakka ma juttu tegemagi. Viimane on nagu mingi paintis salvestatud .gif
Graafika on just paremaks tehtud. Tegin juba preorderi kah ära mängule .
Tundub elutum ja halvema graafikaga, sellepärast jooksebki paremini. Half pipedes liikumine on nüüd kordades parem.
Tekstuurid ja eriti taevatekstuuridest ei hakka ma juttu tegemagi. Viimane on nagu mingi paintis salvestatud .gif
Ei saa ka nagu aru mis graafikal viga...väga hea näeb välja ja jookseb nagu sulavõi. Lust mängida.
Ei saa ka nagu aru mis graafikal viga...väga hea näeb välja ja jookseb nagu sulavõi. Lust mängida.
Tõmbasin ise ka 8ndal selle demo ja minujaoks valmistas täieliku pettumuse see järg. Demo põhjal ma seda poodi ostma ei lähe ja jääb mulje et IP on rikutud. Need kes on esimest skate'i mänginud peaksid enam-vähem kohe ära tajuma, et see kiire ja tundlik juhitavus on kuidagi tuimaks viilitud. St. mees rula peal ei viska flippe nii ruttu, kuidagi takerdub pöörates/liikudes ja üldse jättis sellise pooliku toote mulje. Graafika oli märgatavalt vähem detailne kui esimeses (mainitud siin ka enne). See võib kõik olla tingitud 'demo'st (et ei ole lõplik toode), aga kuidas siis selle järgi peaks inimene mängu ostma minema? Lubatud fantastilised muudatused olid muidugi olemas - sai laudu ja rampe liigutada - kuid see ei aidanud suurt midagi kui muud elemendid on kinni naelutatud. (Kui keset tuba on suur prügikast/element kinni siis kuhu sa ikka selle rämbi liigutad kui natuke siinapoole et saada prügikasti peale. Võiks juba kohe olla prügikasti ees samahästi.) Rula pealt maha tulemine oli hea lisa ja oleks pidanud esimeses juba olema, kuid mitte-rahuldavalt realiseeritud (liikus nagu fallout3 3rd person view's ning ei pööranud).
Kuna mul ei ole 1 osa, kas äkki tasuks uue Skate 2 asemel hoopis skate 1 osta, demode võrdluses tundub 1 osa kuidagi................parem?
Pole küll Skate 2 demot veel väga palju proovinud, aga soovitaks ikka teise osa osta.
Minu arust on küll mitu head asja lisatud.
Iseasi, et esimene on võibolla 2x odavam
Kes demot mängind siis küsimus siis neile: Te saate fs 360 teha? Mul spinnib ainult 180 ja rohkem mitte:D Aga bs 360 tuleb ilusti. Isegi Parema analoogiga juurdetõmmates ei tee seda ära.
eile proovisin seda demo ja siis vana skate otsa kohe.
kaamera on vanas parem ja tegelane detailsem, slow mo ka vanas parem. ausalt ma ei leidnudki midagi head uuest, peale selle, et uus maailm.
liiga kiirerahategemismekk küljes
aga ostma peab ikka
liiga lihtsaks teevad mängu...
nad võiks raskemaks teha. näiteks et raili peale ei tõmba mingi magnet, vaid kõik oleneb algsest hüppest _________________
Mis nad siis muudsid seda Skate 2'es? Skate üks võrreldes Tony Hawk'iga oli just selline, et "raili peale ei tõmba mingi magnet, vaid kõik oleneb algsest hüppestraili peale ei tõmba mingi magnet, vaid kõik oleneb algsest hüppest". Osade tuttavate jaoks oli suhteliselt raske see.. _________________ TALUSILDID
Mis nad siis muudsid seda Skate 2'es? Skate üks võrreldes Tony Hawk'iga oli just selline, et "raili peale ei tõmba mingi magnet, vaid kõik oleneb algsest hüppestraili peale ei tõmba mingi magnet, vaid kõik oleneb algsest hüppest". Osade tuttavate jaoks oli suhteliselt raske see..
Umbes 2 tundi kokku mänginud demo ja minu arust on küll suures osas positiivsed muudatused.
Veits magnetilisem on jah grindimine, raskem kuhugile kitsale asjale peale hüpata ilma et seda grindiksid, et manualida vms.
Aga plusspoolelt - ühtlane 60 FPS (väljaarvatud kukkudes, mis on kahtlane), hunnik uusi trikke (footplantid ), saab rulalt maha tulla (mis on küll kohmakas), saab liigutada neid väiksemaid boxe, rampe ja muid elukaid ning lisaks veel täiendatud replay editor ja kindlasti veel hunnik väiksemaid muudatusi.
Niisama demot mängides tundub küll, et ah, mis ikka uut ja paremat on, aga tavalist Skatet mängides tunneb ikka puudust uuema featuritest
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.