Marduuhin, full empty'st rääkides nad räägivad purgist vms "jar". eks neid on erinevaid versioone...osad vasest kettad, osad tühjad "purgid" jne.
Herr Kurm, mõnda raamatut lugedes või filmi vaadates on suht tunne et tahaks tõlkijale vasta pead anda, nii imelikult tõlgitakse asju, vahest sõna sõnalt, ilma analüüsimata millest jutt käib.
Eestikeelses raamatus nimetati vist pullideks vms.
Õige sõna oli "pullu" Peaks tähendama neid klaasist keraskujulisi ujukeid vms, mille abil kalavõrkusid õiges asendis hoitakse. Omal ajal sai üsna mitu sellist asja üles korjatud kui Hiiumaa randade peal ringi stalkisin.
Eks need tõlgid ole muidugi jah nagu nemad on, aga samas ega see alati kerge ole võõrkeelsele sõnale just täpselt sobivat vastet leida. Siiski, mõnikord kisub ka endal rusika rulli, kui on selgelt näha, et inimene pole viitsinud oma tööga natukenegi vaeva näha, vaid lihtsalt niisama haltuurat teinud.
kui tõlkimiseks läheb, siis strugatskid olid teatavasti venelased
eestikeelne raamatuna koos ühe teise jutuga on ka olemas, vana mirabilia sari kui ma ei eksi. väljasõit rohelisse. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kahjuks on selliseid buge stalkeris palju ka kõige uuema pätsiga. Kõige imelikumad on need bugid cvoboda baasi juures, seal on tihti sniperid õhus jalutamas, vahel käin nende alt läbi ja vaatan kuda tüübid niikui jeesused ringi patseerivad peakohal 8) _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kahjuks on selliseid buge stalkeris palju ka kõige uuema pätsiga. Kõige imelikumad on need bugid cvoboda baasi juures, seal on tihti sniperid õhus jalutamas, vahel käin nende alt läbi ja vaatan kuda tüübid niikui jeesused ringi patseerivad peakohal 8)
Mul selline asi et MP minnes ei saa serveritesse sisse, ütleb mingi "invalid host" ... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Relv kiilus kinni nohh. AK ikkagi ja nähtavasti Rumeenia toodang 8)
sant kirjutas:
Kahjuks on selliseid buge stalkeris palju ka kõige uuema pätsiga. Kõige imelikumad on need bugid cvoboda baasi juures, seal on tihti sniperid õhus jalutamas, vahel käin nende alt läbi ja vaatan kuda tüübid niikui jeesused ringi patseerivad peakohal 8)
Ikka juhtub. Laibad tihti suht kummalistes asendites istuvad. Õnnestus üht bandiiti lasta nii, et see tükk aega õhus rippus ja siis maha vajus rongivagunisse omale kohale _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
Huvitav et nii palju videosid bugidest on ja kui mina seda kunagi ammu mängisin ma vist ei kohanud ühtki bugi , ning mul oli täiesti patchimata . Praegu kange tahtmine STALKERit uuesti peale lasta , kuid tahaks parema kastiga seda uuesti pelada .
kõige pullim on vaadata kui AI (stalkerid/mutandid/bandiidid) oli vist selline anomaalia "vertex" lõksu jäävad mis tõstab kõrgele ülesse, teevad päris mitu tiiru koha peal õhus ja siis juraki lendavad õhku vahest päris tükk aega keerlevad ennem kui pilbasteks lendavad, bandiidid nt vertikaalses asendis _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Raamatus oli vist selle nimi hakklihamasin. Vot ei mäleta mis see sääsekiilakas tegi ja kas seda ka mängus on. _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
mosquito mange... see oli kaa mingi gravitatsioonikeeris. tõmbas ja lükkas neid mutreid seal.
meat grinder oli kaa põhimõtteliselt gravitatsioonikeeris, niipalju kui mina raamatust aru sain. tõstis selle poja õhku ja väänas teda nagu pesulappi.
Õnnestus üht bandiiti lasta nii, et see tükk aega õhus rippus ja siis maha vajus rongivagunisse omale kohale
Noh see ehmatab, ära mul ikka on juhtund nii et kaak kargas põõsast välja nina alla mulle, ma ehmatasin ära ja vajutasin akm-i päästikule- kaak sai kuuliga pihta ja hirmsa mürtsu saatel lendas taevasse ja kaduski ära
Ma olin ikka freaked out, wtf nagu. Aga kõige jubedam bug oli ikka cboda baasi juures (ma siis veel tutvusin mänguga alles), kui ma avastasin ühe patrulli liikme poolest saadik asfaldi sees olemas ma mõtsin see mingi uus ja õudne anomaalia mingi, hiilisin lähemale et vaadata mis tüüb teeb, noh tüüp hakkas liigutama ja jalutas poolest saadik asfaldis ringi Ma ei saand muhvigi aru, ma siis mõtsin see on mingi ghoust vms, a siis tuksis tüüp asfaldist vaikselt ülessepoole ja jätkas jalutamist asfaldi peal.
Selgus et siiski inimene Hea mäng ikka bugid on hirmsamad kui anomaalid, a võibolla ongi see nii sihilikult kirjutatud.
tsitaat:
uut stalkeri taolist pela tahaks juba. chrome2 on kaa nii kaugel...
stalker tśiśtoe nebo on väljas, vene versioon mingi 150 eeku
Mul on eng ja rus versioond, ja see mäng ruulib täiega vene keeles
śuher patsanü _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
stalker tśiśtoe nebo on väljas, vene versioon mingi 150 eeku
Mul on eng ja rus versioond, ja see mäng ruulib täiega vene keeles
śuher patsanü
ah?
clear sky? läbi tehtud juba enne SOC'i. eile hakkasin uuesti otsast peale.
Kas te neid artifacte ka endale külge riputate, või piisab vaid heast kostüümist ringi lippamiseks. _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
Kas te neid artifacte ka endale külge riputate, või piisab vaid heast kostüümist ringi lippamiseks.
sinu lause manas mulle silme ette jõulukuuse taolise stalkeri, kellel ripub artifacte igast taskust nagu jõulukaunistusi.
SOC'is sai artefacte nii palju et tekitas lausa peavalu, aga õnneks oli taskuid kaa rohkem kui CS'is. ise eelistan paremat kostüümi artifaktide hulgale. CS'is talitan samuti.
Nojah lugesin kusagilt netist, et lõpu poole on ilma artefactideta suht võimatu edasi mängida. Toppisin endale ka üht-teist peale, et kaitsta igast loomakeste ja radiatsiooni eest, kuid tõmbas vaid elu maha ja tegi muud kurja _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
No sa vaata, mida antud artefact teeb, mõnel on jah positiivsed ja negatiivsed omadused, aga on ka neid, millel on ainult head omadused. Näieks on nutikas omada vöö peal sellist, mis endurance'i suurendab et jakskaksid rohkem joosta, sellist, mis verejooksu peatab ja sellist, mis radiatsiooni vastu aitab, siis ei pea pidevalt sidemeid ja kiiritus ravimeid neelama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.