Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  8600m GT ja draiverid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ffw
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.01.2009 15:03:12 8600m GT ja draiverid vasta tsitaadiga

Terv.
Siuke mure: Installisin Vista ultimate, installin videokaardi draiverid, teeb restardi, pilt jääb mustaks. Olen mitmeid erinevaid draivereid proovinud, kõigiga sama jama. Safe modes on pilt olemas ja saan uninstallida draiverid, pärast seda installib vista ise mingid standard GPU draivud, millega kõik töötab.
Draiverid võtsin http://www.laptopvideo2go.com -ist ning nvidia kodulehelt.

HV Guru

sõnum 04.01.2009 15:06:44 vasta tsitaadiga

Aga proovi naljaviluks XP-ga, kui sealgi õigete draiverite pealepanekul tala annab, siis on põhjust arvata, et graafikakaart võib lihtsalt aia taha läinud olla ning tasub garantiid külastada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2009 18:38:43 vasta tsitaadiga

Enne jooksis XP- ning modded infiga draiverid normaalselt.
Kui ma lasen nvidia draiverid maha, siis pärast restarti installib ta ise mingid standard vga draiverid, millega asi toimib normaalselt. Ning näitab device manageris, et mul on standard VGA graphics adapter. Nvidia omadega safe modes näitab, et mul 8600m gt adapter. Äkki nvidia draiveril mingid default sätted sellised mida mu ekraan kuvada ei suuda? Kas ma kuskilt saan vaadata mis sätted defaultis on pärast installi/restarti? Või on mingi konflikt VGA standard draiverite ja nvidia omade vahel? Siis peaks ka näitama, et on konflikt vist, aga ei näita.

HV kasutaja

sõnum 04.01.2009 18:49:49 vasta tsitaadiga

Paki draiveri installer lahti,mine device manageri,vali "uuenda draiver" ,näita talle kaust draiveriga kätte ja las paigaldab ise. Võibolla läheb õnneks.
tagasi üles
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2009 19:21:41 vasta tsitaadiga

loser kirjutas:
Paki draiveri installer lahti,mine device manageri,vali "uuenda draiver" ,näita talle kaust draiveriga kätte ja las paigaldab ise. Võibolla läheb õnneks.
Win arvab nii : The best driver software for your device is already installed.
HV kasutaja

sõnum 04.01.2009 19:33:01 vasta tsitaadiga

Juhul kui installer oli arhiivihalduriga ( http://filehippo.com/software/compression/ ) lahti pakitud ja sisaldas ka õiget ini faili,siis võtab sõnatuks küll.
tagasi üles
ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2009 13:22:30 vasta tsitaadiga

Oli lahti pakitud (7-Zip). device manageri alt panin otsima sobivaid draivereid, leidis 3, millest kaks olid minu tõmmatud ning 1 oli see automaatselt installiv standard VGA graphic adapter. Panin installima modded inf-iga 180.70. Pärast restarti sain ca 10 sekki vähe teravamaid ja ilusamaid värve vaadata, lõi kaks korda pildi mustaks, ning kolmas kord jäigi mustaks... Nüüd istun jälle safe modes.

EDIT: Tundub, et sain korda. Tegin resa, lõi pildi mustaks nagu ikka, võtsin toitekaabli tagant, hakkas ekraani vilgutama, ning voilaa, pilt tuli ja jäi, ning õigete draiveritega mida tahtsin installida. Millest see tingitud võis olla?

HV kasutaja

sõnum 09.01.2009 16:15:19 vasta tsitaadiga

Softi kala. Ju siis ei meeldinud tol hetkel talle midagi. Olgu see, kas siis vigaselt peale läinud draiver või midagi muud..

Aga Standard VGA graphic adapteriga seoses - Ükskõik, milline VIsta versioon. Kui Sul pole graafika kaardi draivereid installitud siis näitab Vistal alati device manageri all nii. Nagu Vista enda default.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  8600m GT ja draiverid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.