PS: Kui kedagi Castle Crashersite dev blog huvitab (usun et nt. Flaco võib sellest huvitatud olla), siis: http://devblog.thebehemoth.com _________________ IsAiUseful.com - tee oma esimesed sammud kohaliku AI suunas
next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lol täna sai sõbraga Streetfigherit taguda, krt kus sai alles naerda, mingi sõbral millimeeter seda värki puudu, palju näitab et peksa sai enne kui KO tuleb, ja ma panin talle ära, ise ka imestasin et WOAH KUIDAS SEE NII JUHTUS OMG
Pez - hea muss Love it! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Arcade mänge ei saagi otse Xboxist saata nagu Wiis, ma mõtlesin retail mänge või lihtsalt ostad inimesele MS punkte ja ta ise ostab, nagu ma ühele tegin. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Super Street Fighter 2 HD remix on väga hea.
Mitte et vanal midagi viga oleks olnud, aga see uus ajas mulle selle mängu tõsise isu peale.
Tahan seda samamoodi vihaga selgeks saada, nagu Master of Puppetsit kitarril (soologa)...
Praegu tuubin õpetuse järgi teooriat...
Aga... kuidas blokkimine käib.. mis mehaanikaga?
ma ise tahaks ka blokkimist teada ning ma ei tea kuda neid SHOOORjukeneid teha jne.. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Shorjukenid on lihtsad. Mine training modesse ja seal saad harjutada neid movesid.
Kas kellelgi siit Triggerheart Exelica on?
Edit: No piix! Megaman 9 on esimene mäng, mis ajab mu päriselt kõvasti ropendama. Poleks see mäng nii, hea, siis ma lihtsalt kustutaks selle ära ja säästaks oma närve. Demosse pandud osa oli meelega nii lihtne, selleks et minusugused ostaks. Ikaruga 3-5 levelid on ka kergemad kui Megaman 9
Puzzle Arcade onb päris hea mäng, mulle meeldib. Karm on see et saab valida kuni 1200 tükki _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
erm, 1200 punkti (Ca 250 krooni) selle eest on ikka liig veits .
Nojah, aga samas Destructible Terrain ikkagi 8) Väga naljakas featuur, mida esile tuua. DT oli olemas ka juba esimeses Worms'is, mille analoog see mäng tundub olevat _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Värsket pagemis- ja nuputamisrõõmu XBLA-s. Eilsest saadaval puzzler Exit 2, maksab 800 MS punkti ja kaalub 65MB. Punktist A punkti B endiselt, aga pidevalt ajurakke pingutades. _________________ elades ekraanil
Võetud! Peggle rokib oma kerglases juveniilses ajuvabaduses! Uskumatult haarav õnnemäng. Eurogamer kiitis muide hindega 9/10. Aga enne otsustamist oleks vist siiski nutikas trial ära proovida. Ühele kümnest ei pruugi istuda. _________________ elades ekraanil
Eile tuli järgmise Behemoth'i mängu trailer välja. Graafika ei tundu just kõige värvikam, kui võrrelda näiteks Castle Crashers'iga, aga aasta on veel aega ka.. Mänguviise on kah nii tohutult, et ei saagi aru, milline domineerib.
Dammit kui Addicted ma selles Peggles olen. Urr, nii hea mäng Uno Rushi proovin ka hiljem. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Järgmisest nädalal (30.03-04.04)on Alien Hominid Goldi omanikele poole hinnaga.
See mäng sai eelmise geni konsoolidel kriitikutelt kõrgeid skoore, kuid kahjuks jäi ebaõiglaselt müügieduta.
Tegijaks siis Behemoth.
oo kui tore kuulda. Btw kellelgi veel Death Tank on? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Street Fighter4 on kordades parem, aga kui seda plaanis pole, siis SSF2THD ajab asja ära. Lisaks paneb ka SF4le hea pinna alla, kui siiski ostad selle ka.
mulle tundub et see on HD versioon Outrun 2006: Coast 2 Coast'i arcade mode'ist. Näeb tore välja, aga kahju et see mulle ei meeldinud. Autod on nagu... tikutoosid mignitel rööbastel mida natuke keerata saad. Saan aru jah, et arcade racer ja nii, mis mulle iseenesest väga meeldivad, aga C2C mulle kohe üldse ei meeldinud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.