Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  DigiTV - mis firmat valida märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mis teenusepakkujat valida
STV
3%
 3%  [ 7 ]
Starman
22%
 22%  [ 46 ]
Elion
72%
 72%  [ 151 ]
Viasat
1%
 1%  [ 4 ]
hääli kokku : 208

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Azika
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 17:44:37 vasta tsitaadiga

Oliverk kirjutas:
Jacobson pole teenusepakkuja vaid tühipaljas tuuner.

Eemaldasin küsitlusest.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.01.2009 17:44:40 vasta tsitaadiga

olen üle 4 aasta Viasati klient olnud. kõik üldiselt tip-top, aga varsti lõpetan nendega pulli ära, kuna ei ole aega vaadata kõiki neid kanaleid. lähen tasuta 7-le eesti kanalile üle.
tagasi üles
Azika
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 17:48:37 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
olen üle 4 aasta Viasati klient olnud. kõik üldiselt tip-top, aga varsti lõpetan nendega pulli ära, kuna ei ole aega vaadata kõiki neid kanaleid. lähen tasuta 7-le eesti kanalile üle.

Levirale siis?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.01.2009 17:50:07 vasta tsitaadiga

Azika kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Levirale siis?

jah. ostan vastuvõtja omal valikul. paremate featuuridega kui see "zuumbox".

tagasi üles
Azika
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 17:51:12 vasta tsitaadiga

ot:
Muidu kui ma ei eksi peab alates järgmisest aastast kõigil digitelevisioon olema
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.01.2009 17:52:16 vasta tsitaadiga

Azika kirjutas:
ot:
Muidu kui ma ei eksi peab alates järgmisest aastast kõigil digitelevisioon olema

mismõttes "peab olema"?

tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 02.01.2009 17:52:41 vasta tsitaadiga

Analoog kaob ära ju. Mu hääl kuskile kaotsi läinud.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Azika
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 17:53:53 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
Azika kirjutas:
ot:

mismõttes "peab olema"?

Sellesmõttes, et nendel kes telekat näha tahavad.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 02.01.2009 17:54:07 vasta tsitaadiga

Elion, kuna omal ajal keegi teine interneti ei pakkunud...
Siiamaani rahul - suuri jamasid pole esinenud, nagu ämmal Starmaniga thumbs_down.gif

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.01.2009 17:55:27 vasta tsitaadiga

jajah, 2010 aasta 1. juulil on üleminek

vene mammid oma lennuvälja datšades jäävad pildita icon_lol.gif

tagasi üles
Azika
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 17:55:53 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Elion, kuna omal ajal keegi teine interneti ei pakkunud...
Siiamaani rahul - suuri jamasid pole esinenud, nagu ämmal Starmaniga thumbs_down.gif

Praegu ka keegi teine netti ei paku.
Aga jah Elionil on "veidi" kallis liitumistasu.
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2009 17:56:16 vasta tsitaadiga

Analoog kaob õhust ära.
Kaabeltelevisioonipakkujaid ei saa keegi käskida teenust kinni panna, igati kasulik on jätkata neil teenuse pakkumist.
Elionil pole ju minuteada praegu ühtegi HD-toega digiboxi, Viasati kanalivalik ning lepingutingimused jätavad väga soovida.

Ise eelistaks ZuumTV-d.

EDIT: Skeptik, vene mammid sul vaevalt oma hüttides kolme Eesti kanalit vaatavad, neid jätab meie digimuundumine kõige rohkem külmaks icon_lol.gif

viimati muutis _marek 02.01.2009 17:57:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Azika
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 17:57:27 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Analoog kaob õhust ära.
Kaabeltelevisioonipakkujaid ei saa keegi käskida teenust kinni panna, igati kasulik on jätkata neil teenuse pakkumist.
Elionil pole ju minuteada praegu ühtegi HD-toega digiboxi, Viasati kanalivalik ning lepingutingimused jätavad väga soovida.

Ise eelistaks ZuumTV-d.

ZuumTV-l on väga vähe kanaleid ja väga palju ka neid mis mulle isiklikult ei meeldi.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.01.2009 17:58:51 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
lepingutingimused jätavad väga soovida

see ka üks põhjusi, miks ma neist lahku löön
_marek kirjutas:
EDIT: Skeptik, vene mammid sul vaevalt oma hüttides kolme Eesti kanalit vaatavad, neid jätab meie digimuundumine kõige rohkem külmaks icon_lol.gif

aga Mehhiko seriaalid!? on ju inimesi kes kiirustavad töölt koju Vapraid ja Ilusaid vaatama ja ma ei tea mida veel. :okse:

viimati muutis SKG 02.01.2009 18:00:05, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 02.01.2009 17:59:19 vasta tsitaadiga

Mina ise suudan küll maksimaalselt 10t kanalit jälgida ja seda ka kuu aja lõikes kokku ehk... rohkem pole lihtsalt aega televisiooni jaoks.
tagasi üles
pepsy
HV kasutaja
pepsy

sõnum 02.01.2009 18:01:49 vasta tsitaadiga

Elion ikka. Netikiirus on see mis otsustab. See digitv on selline nagu ta on.
Plussideks:
*nett 12mb üles ja 768kb alla - väägagi magus kiirus
*ca 40 kanalit, millest ca 14 leiavad aeg-ajalt (loe:harva) kasutust (discovery, nat geo, extreme, fox life/crime, mtv, vh1 ja enamus eesti kraam)
*DigiTV-s saab mängida mänge. Jah, okei need on mingid scooby doo platvormikad aga siiski on tegu telekamänguga (nagu tv-konsoolid), mida mul pole kunagi olnud.
*Raadiokanalid, mida aastas vast korra kuulan nii 2-3min
*videolaenutus, mida ma kunagi ei kasuta
*interneti võimalus, mis ei tööta normaalselt
*Wifi ruuter on kasulik asi, mille liitumisel kaasa sai (loe: maksan kuumaksuga 100kordselt kinni). Ise poleks eraldi sellist jublakat arvatavasti ostnud.
*Levib minu koju, erinevalt näiteks Starmanist.
Miinused:
*palju mõttetuid kanaleid - saksa, itaalia, vene (eelkõige seetõttu, et ma ei oska vene keelt piisavalt hästi) kanalid. Mingi romantica jt mille nimesid ma ei mäleta.
*hind - ikkagi suurusjärk 6000 eek aastas kuumaksude näol
*vahepeal kaob nett ära. täiesti lambist ja mitte keegi ei oska seleteda miks. Elioni vennad ütlevad, et nende poolt töötab, mul aga ei tööta ja nii ongi. Õnneks läheb see nähtus mõningate tundide möödudes ära.
*Elioni klienditeenindus telefonil peab alati ootama megakaua, ükskõik mis kellaajal helistad. Ja kui kätte saad siis räägib seal eriti "hea" aktsendiga vend, kellest ma ei saa mitte midagi aru. thumbs_up.gif

viimati muutis pepsy 02.01.2009 18:04:10, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
triippriit
HV kasutaja
triippriit

sõnum 02.01.2009 18:02:35 vasta tsitaadiga

Valikutes peaks olema ka Starmani kaabel-digitv. Ise kasutasin päris pikalt seda Raplas. Väga hea pildikvaliteet!

Nüüd aga võtsin Elioni Korrusmaja lahenduse digiTV'ga.
Põhjused:
1) Starman tõstis hinda ( -> Starmani digi + Elioni korrusmaja internet = hind vaid paar krooni Lahendusest odavam)
2) Elioni digiTV-teenuse eesrindlikus ja platvormist tulenev väga lai arenemisvõimalus (digiboksil jookseb ju Linux, uute funktsioonide jaoks ei ole vaja kuskilt hiinast jälle mingi uue kiibiga boksi sisse tuua)
3) Elioni sooduspakkumine (mitu-setu kuud Lahendust endise teenuse kuumaksuga + seadmed tasuta)

Starmani eelised siiski
1) Tundus, et natuke parem pilt, vähem juhuslikke anomaaliaid.
2) Vasturääkivus Elioni plussidele: sisseehitatud "programm" st. ei ole tegu mingi linuxiaretusega... Pluss seisneb selles, et menüüd on kuidagi kiiremad, tunnetus kindlam.
3) Eraldi teenusena Lahendustest odavam hind.

Seega oleks nagu viik. Siiski on Elioni digiTV tervikuna väljaarendatum, huvitavam, äratuntavam toode (kaubamärk digiTV, ainulaadne menüükujustus, erikanalid ürituste/jõulu ajal).

addamsEST
HV kasutaja
addamsEST

sõnum 02.01.2009 18:08:57 vasta tsitaadiga

Hääl Elionile, just digiTV + internet eest. Enne digiTV tulekut sai 400.- maksta ühe megase ühenduse eest, digiTV tuli siis kuumakse pms sama aga internet mitu x kiirem
Arvatavasti tuleb üks tavaline digiBox ka (Levira teenuse jaoks) sest Elioni teenus on kõige vajalikumal ajal natukese pipardanud.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 02.01.2009 18:15:34 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
_marek kirjutas:

aga Mehhiko seriaalid!? on ju inimesi kes kiirustavad töölt koju Vapraid ja Ilusaid vaatama ja ma ei tea mida veel. :okse:

Kuna ma suhtlen vene mammidega televisiooni teemal pea iga päev, siis nemad enamasti ei saa üldse aru digitelevisiooni mõttest, kui räägin neile DVB-T sisseehitatud digitüüneriga telekate võimalusest jälgida tasuta 7 Eesti kanalit... 90% on vastuseks see, et "za tsem eto nada, u menja tarelka sputnik"
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 02.01.2009 18:24:37 vasta tsitaadiga

Soovitage lihtsat DVB-T vastuvõtjat, USB või PCMCIA liidesega, paneks endale läpakasse ka televusseri sisse.

Hetkel kodus kasutusel nii analoog kui ka Elioni IPTV. Viasati taldrik on ka katusel, aga tuuner kolis juba ära, varsti kolib taldrik ka vist ära.

Heameelega võtaks Elionilt vaid neti, eesti kanalid, discovery, national geographic, bbc ja cnn...

mälukaart
HV vaatleja

sõnum 02.01.2009 19:01:15 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Mul on Jacobsoni digibox, millega näen 7t kanalit.

+1 sest telekat vaatan suht vähe ja ei näe mõtet maksta mingite kanalite eest mida ma niikuinii ei vaata icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 02.01.2009 19:06:47 vasta tsitaadiga

Alustuseks peab tõdema et et eranditult kogu Eestis esinev kohalik Digi-TV on üsna kohutav, seda just pildikvaliteedi poolest.
Ise kasutan pikemat aega Starmani kaabeldigi ja ei näe sellele hetkel alternatiivi. Kui ei oleks võimalik Starmani kaablit tarbida siis vaataks ilmselt ainult Levira tasuta kanaleid.
Miks?
1. Elion
Oleks ilmselt esimene alternatiiv, pilt on Starmani kaabeldigiga suht võrreldav, kuid kahjuks on väga suureks piduriks nende kohutavamast kohutavam box.
Ma ei näe võimalust olla Elioni IPTV klient enne kui nad vähegi mõistliku boxi turule toovad. (Kogu eelnev jutt käib Elioni IPTV kohta, Elioni kaabeldigi on hoopis teine asi ja ilmselt olekski parim lahendus aga kahjuks on selle leviala praktiliselt olematu.)
2. STV
Teoreetiliselt sarnane Starmani ja Elioni kaabeldigiga, kuid esineb lausa müstlilisi anomaaliaid ja ühilduvusprobleeme. Ei peeta kinni mingitest standarditest
Pildikvaliteet kõigub räigelt.
Positiivne on teoreetiliselt HD kanalite olemasolu, kuid praktikas on see mõttetu, kuna nendel kanalitel mida hetkel näidatakse puudub vaadatav sisu.
3. Viasat
Ääretult orjastavad lepingutingimused, üle mõistuse kallid hinnad. Pooled kanalid on eetris kas ainult päeval või ainult öösel (seda esineb ka teistel teenusepakkujatel kuid mitte nii suures ulatuses.) Enamusel kanalitel puudub isegi elementaarne EPG, mis on minuarust üks digitelevisiooni põhilistest positiivsetest omadustest. Mulle on täiesti arusaamatu fakt et Viasati kanaleid edastavad konkureerivad teenusepakkujad (Elion, Starman/Zoom) pakuvad Viasati kanalitele EPG-d, kuid Viasat ise mitte...
Lisaks veel tahtmatus pakkuda klientidele vähegi arvestatavat tuunerit.

Lisaks paar muud uitmõtet:
Elioni puhul ei meeldi mulle veel see et ei ole võimalik boxi rentida, vaid selle peab tohutu kirvega välja ostma.
Starmani puhul on jälle kolmikpaketi puhul interneti kiirus, eriti upload, täiesti absurdselt aeglane, kuid see on juba hoopis teine teema...
Samuti on mul väga kahju et Starman loobus VOD teenuse arendamisest ja otsustas selle asemel matta sama raha telekanali alla, mille nad üsna ruttu küll maha müüsid. VOD on Elionil hetkel konkurentide ees tugevaks argumendiks, eriti kui nad selle arendamist positiivselt jätkavad.
Arvestades et tänapäeval on digilevis ja eriti meil kasutatava Conaxi krüpteeringu puhul võimalik väga lihtsalt määrata suvalisele edastatavale kanalile vaatamisõiguseid jääb mulle arusaamatuks miks pole ükski teenusepakkuja tulnud välja kanalipõhise teenusega mis võimaldaks mul lisaks tasuta kohalikele kanalitele valida ühekaupa just need 5-10 kanalit mida ma tegelikult vaatan ja maksta ainult nende eest. Loomulikult oleks sellisel juhul hind kanali kohta veidi kallim, kuid kokkuvõttes siiski soodsam/mõistlikum kui istuda 80 kanali otsas millest rõhuvat enamust nagunii ei vaata.

Igasugused vastuväited ja ropp sõim on oodatud. icon_smile.gif

viimati muutis vortex 02.01.2009 19:07:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.01.2009 19:06:52 vasta tsitaadiga

Elion,kuna muud teenusepakkujad mulle ei jõua ja interneti on ka vaja thumbs_up.gif
Kuigi selle TV osa võiks ära kaotada ja 150 eeku odavamalt sam net-i pakkuda.
Olemas on veel ZoomTv,mis on 5+ asi oma-raha eest,ning lisaks oman SAT-Tv koos kahe panni ja pööratava mootoriga ca.2400 TV signaali + teenusmidasiineimaini icon_lol.gif
Kui saaks taevast korraliku neti lõpetaks kõik teised möödamaad ja õhku levivad asjad ära.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Max Powers

sõnum 02.01.2009 19:10:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Soovitage lihtsat DVB-T vastuvõtjat, USB või PCMCIA liidesega, paneks endale läpakasse ka televusseri sisse.

Terratec Cinergy T USB XXS HD
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
chazz
Code Monkey
chazz

sõnum 02.01.2009 19:19:45 vasta tsitaadiga

Elioni DigiTV ainult selleks lisatud, et RTL-st F1-te vaadata icon_wink.gif Ei mäleta millal viimati midagi muud telekast vaatasin icon_smile.gif

/Jaanus
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  DigiTV - mis firmat valida mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.