praegune kellaaeg 19.06.2025 06:58:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SGM
HV kasutaja

|
31.12.2008 12:50:46
WiFi ei hakka pihuarvutil tööle, ruuteri seaded valed? |
|
|
Mul on kodus Elioni DIGI-TV ühendus ja sellega kaasa tulnud ruuter. WiFi seadistuses on WPA-PSK Encryption ja WPA+WPA2. Interface Type: 802.11b/g.
Nokia E65 moblaga saan ilusti sisse, aga Qtek 9100 (pihuarvuti+telefon) ei lase sisse -- valikutes on sellel OPEN, SHARED (see on WEP), WPA, WPA-PSK, millest siis viimase valisin. Seal on ka 802.1x nimega lehekülg, milles midagi muuta ei saa, valitud on "Use IEEE 802.1x network access control".
Data encryption valik on ainult TKIP ja muud valida pole (läpakal on TKIP-AES vms.) Siis sisestan oma 8-kohalise salasõna ja salvestan. Ühendust ei tule. Vaatan uuesti seadeid, siis on sinna 8 tärni asemele tekkinud salasõnaks 13 tärni. Mis kamm on? Pidevalt on võrgu nime taga "connecting" või "available" ja teisel lehel "Status" on alati "not connected" või "connecting to network". Miks sisse ei saa netti (IP ei tule ka, "renew ip" ei aita), sellest ma aru ei saa...
Soft on Windows Mobile 5 (5.1.195), äkki see on liiga vana vms.? (mingi paar aastat vana aparaat on)
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
31.12.2008 16:21:37
Re: WiFi ei hakka pihuarvutil tööle, ruuteri seaded valed? |
|
|
SGM kirjutas: |
connected" või "connecting to network". Miks sisse ei saa netti (IP ei tule ka, "renew ip" ei aita), sellest ma aru ei saa...
Soft on Windows Mobile 5 (5.1.195), äkki see on liiga vana vms.? (mingi paar aastat vana aparaat on) |
Windows Mobile 5 puudub WPA2 tugi. WPA2+AES ongi teise nimetusega WPA2. WPA+TKIP on teise nimega WPA. WM5 oskab ainult WPA-d, WPA2 on tema jaoks tundmatu.
Lahenduseks on Windows Mobile 6 WPA2 toega.
Kuna ma ei tea, kui legaalne selline upgrade on, siis avalikke linke kahjuks otse anda ei saa. Kuigi poole oktoobrini pakkus HTC kasutajatugi mitmele PDA tüübile tasuta upgrade'i WM6-le.
Muide, Qtek 9100 on sama mis HTC Wizard (Prodigy)
Võin kinnitada, et näiteks Qtek S200 (HTC Prophet), millel on originaalsoftiga (WM5) täpselt sama puudus, töötab WPA2 võrgus pärast upgrade'i täiesti probleemivabalt.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
01.01.2009 20:20:40
|
|
|
mul iföön 3g sama mure, kõige vingema krüptiga ei võta ligi igakord. Lihtsalt liiga vinge krüpteering peale lükatud. Pane midagi muud, kes su koduvõrku ikka häkib.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.01.2009 22:27:00
|
|
|
WPA kasutamine WPA2 asemel on muidugi üks võimalustest.
AES krüpteeringu kasutamine on aga samas lisaks suuremale turvalisusele ka energiasäästlikum, nii et selles mõttes oleks WEP2 PDA-le akusõbralikum lahendus.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|