Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vull
HV veteran

sõnum 11.12.2008 00:44:02 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
kättemaks on madala inimese rõõm. ole parem mees ja asjast üle. troppe on maailmas igal juhul rohkem, kui sa oma elu jooksul ümber kasvatada jõuad.

kättemaks icon_biggrin.gif
saan teisi hoiatada. tegu sellise tüübiga ka, kes negatiivseid suht kiirelt märkab..

martl
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.12.2008 16:35:26 vasta tsitaadiga

Jagage kogemusi.
On keegi just viimasel ajal tellinud välaspoolt EL-i ilma CE tähistuseta tehnikat(telefon,mp3 jne)?Kuidas kohale jõudmisega lood on?Kas toll saadab kõik tagasi või tuleb midagi läbi ka veel?Ei mõtle kastikaupa müügiks ostmist vaid just ühekaupa endatarbeks.
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 12.12.2008 19:51:38 vasta tsitaadiga

martl, üldiselt on kohale tulnud, aga näiteks mp3 FM transmitter läks küll hiinasse tagasi
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
etc87
Piiratud kasutaja
etc87

sõnum 18.12.2008 20:32:12 vasta tsitaadiga

Kui ma tellin USA-st 4500.- kas siis tuleb toll ja umbes kui palju?
Tänud!

Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.12.2008 20:34:07 vasta tsitaadiga

Tuleb, sõltub kaubast aga umbes 23% võid julgelt otsa liita.
etc87 kirjutas:
Kui ma tellin USA-st 4500.- kas siis tuleb toll ja umbes kui palju?
Tänud!
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 20.12.2008 15:51:03 vasta tsitaadiga

no kurat... paypaliga oli mingi kala "The service is currently unavailable. We're sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again." no ja kui ma sinna vajutasin sain uuesti sama teksti, mida ma aga netipangas avastasin, et nüüd oleks nagu mitme paari nende mälude eest maksnud mida ma osta soovisin, aga kuramuse ebay ei näita mitte ühtegi uut ostu icon_neutral.gif
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 21.12.2008 03:31:35 vasta tsitaadiga

Mul pandi PayPali konto piiratud ligipääsuga staatusesse. Põhjuseks asjaolu, et kasutan kontot riigis kus krediitkaart pole välja antud. Kirjas mis mulle saadeti, anti mõista, et antud tegevus on võrdne kadunud üheteistkümnenda surmapatuga. Päris kindlalt piiratakse konto ligipääsu kui 2-3 ostu võõras riigis teha. Ligipääsu taastamine pidi olema üldjuhul keerukas.
Õnneks läks mul see libedalt. Kui kellelgi sama probleem tekib, siis paar vihjet.
Rõhuda Euroopa Liidu direktiivile 2004/38/EC, mis reguleerib inimeste vaba liikumist EÜ piireis. Kuna direktiivil pole erilist seadusandliku jõudu, tasub väja otsida ka sama teemat käsitlevad kohalikud seadused. Seda nii kohas kus elad, kui ka kohas kus krediitkaart on välja antud. Antud direktiivil põhinevad seadused on vastu võetud enamikes EÜ riikides.
Ka tasub kirjas juhtida tähelepanu kasutajanõuete antud punkti vastuolule kohalikele seadustele ja anda mõista, et ükski Euroopa kohus ei sea Ameerika korporatsiooni kasutajatingimusi kõrgemaks kohalikest seadustest.
Kiri peab olema teravas vormis, kuid selline kus isik, kes kirja loeb, ei tunneks ennast ähvardatuna.

Eks näeb, millal nad uuest piirama hakkavad.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
telku
HV vaatleja

sõnum 26.12.2008 17:26:55 vasta tsitaadiga

Tere
Olen siin foorumis uus.Olen ka olnud juba aastaid Ebay/Paypal kasutaja.Olen saanud ka tüssu nii mitmedki korrad ja siis tatitanud,et enam ei telli aga mingi ajapärast jälle midagi vaja.Nüüd siis jälle sattusin mingi tõpra peale.Probleem siis selles,et asi võidetud ja makstud aga müüja on eriline lohh ja ilmselt pettur.Paypal näitab,et makse completed ja 4 päeva juba möödas.Müüja väidab raha pole ikka üle.Nüüd mõtlengi kas see on pettus või on jõuludega midagi seotud ,et ülekanded ei liigu.On see nii võimalik,et raha pole üle.Pole kunagi sellist varianti olnud.Ja müüja veiderdas juba ennem maksmist,ei saatnud postikulusi öeldes kust ma tean palju maksab ja nüüd siis sõitis jutujärgi maale nädalaks.
tagasi üles
Oliver112
HV veteran

sõnum 26.12.2008 18:15:45 vasta tsitaadiga

Ükskord on mullegi müüja väitnud, et raha pole üle tulnud.
Siis saatsin talle paypalist makse tegemise kohta tulnud e-kirja edasi ja pärast seda pani ilusti kauba teele.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
telku
HV vaatleja

sõnum 26.12.2008 19:02:05 vasta tsitaadiga

Võibolla tõesti pole siis üle kantud,sest pangakontol ka on kirjas broneeritud.Eks ootan tööpäevadeni ära.Aga kahtlema paneb see kui möödas on juba üle nädala ostust saadik.4 päeva siis saatis posti kulu nüüd 4 päeva pole ülekanne tulnud ja kui veel öeldakse lähen nädalaks maale,tulen peale aastavahetust.Siis ajab päris vihale kaua ma ootan.Feedback samas 100 ja oli vist 40pos ja kasutaja ka jupp aega olnud.Aasta tagasi sain korra 7 ja 4 kilo vastu pükse ja see aasta ühe odavama telefoniga aga enam ei tahaks korstnasse kirjutada.Kui Uk trehvan siis peaks külastama.Ei ole mul paypalist ka tolku olnud, tekitasid teema ja sinna paika see jäi.Ainult telefoni numbrid ja aadressid on antud.Sai isegi helistatud ja ähvardatud.Raiuti lõpuni ,et asjad välja saadetud.Niiet mina ei oska midagi arvata nendest positive tegelastest.Või on minul siis need lollid juhused kus on posti firma käsi mängus.Samas tean tuttava pealt ,et tellis läpaka mis läks postis kaduma.Samas ca 200 asja peale olen saanud mitmed korrad riiete asemel kaltse ja 3 tünni rahaliselt ja nüüd vist neljas tulemas on mul 2 korda ka hästi kobistand.Mingi powerseller pani kogemata 1 asja asemel 6 asja ja positive ka kirja.ca 700$ ja mingi vana saatis mulle 3 korda pükse ja mingit kobisemist hiljem ei tulnud
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 27.12.2008 01:38:44 vasta tsitaadiga

Paypali maksed toimuvad hetkeliselt ja mingit raha ootamist ei ole. Logi Paypali sisse ja vaata selle makse (transaction) staatust, seal on kirjas "completed" ja saaja nimi. Pangakontolt raha broneerimine on hoopis teine asi ja ei puutu siia. Samas kui müüjal on 100%, siis on tegu mingi muu arusaamatusega - sa pole makset sooritanud; maksid valele kontole vms.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
telku
HV vaatleja

sõnum 27.12.2008 12:12:03 vasta tsitaadiga

VR53 kirjutas:
Paypali maksed toimuvad hetkeliselt ja mingit raha ootamist ei ole. Logi Paypali sisse ja vaata selle makse (transaction) staatust, seal on kirjas "completed" ja saaja nimi. Pangakontolt raha broneerimine on hoopis teine asi ja ei puutu siia. Samas kui müüjal on 100%, siis on tegu mingi muu arusaamatusega - sa pole makset sooritanud; maksid valele kontole vms.

Veits kohatut paned vist.Loe mu tekst läbi ennem.Ei käi ta midagi nii hetkeliselt.Oli jutt ,et kõik on complete pla pla pla ja konto näitab broneeringut,järelikult puutub siia.Ja oma 100%-ga võid sa ka kunagi näppe pitten saada.Ei mõtle ainult feedbacki
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 27.12.2008 18:52:52 vasta tsitaadiga

telku kirjutas:
Veits kohatut paned vist.Loe mu tekst läbi ennem.Ei käi ta midagi nii hetkeliselt.Oli jutt ,et kõik on complete pla pla pla ja konto näitab broneeringut,järelikult puutub siia.Ja oma 100%-ga võid sa ka kunagi näppe pitten saada.Ei mõtle ainult feedbacki

Käib ikka hetkeliselt, just proovisin. Ja kui on kirjas completed, siis on raha ka müüja kontole jõudnud - muidu seda sinna ei kirjutataks ju. Pangakonto broneering ei puutu siia, see võtabki alati aega. Müüja saab oma raha kätte, kui sinu kontolt tehakse broneering. Tegelik raha läheb sinu kontolt maha alles paar päeva hiljem.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
telku
HV vaatleja

sõnum 27.12.2008 19:59:36 vasta tsitaadiga

No kui nii siis on jälle tünn soolas.Valetab,üritab aega võita vms.Eks peab raporteerima
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 27.12.2008 23:24:57 vasta tsitaadiga

Paypaliga võib igasugu nüansse olla- ühele müüjale tegin ka suure summa ülekande ja tema seda vastu võtta ei saanud, sest mingi aastane rahalimiit oli ületatud.
Topeltmakse olen ise ka sooritanud ebay all ja müüja kandis tagasi pärast minu märkust.Paar korda on juhtunud, et minu ost on kadunud võidetud asjade nimekirjast, sest müüja on banni saanud.Tavaliselt tekib vastav märge müüja staatuse juurde ent on võimalik, et oma ülekannet näed vaid "my account" all.
On keegi ebayst saanud ka näiteks kivi vms rämpsu õige kauba asemel.Pole seda ise veel kohanud.Katkised/valed asjad tavaline probleem.

jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 27.12.2008 23:51:54 vasta tsitaadiga

mitu protsenti kaubast on tulnud katkise või valena?
Celone
HV vaatleja

sõnum 01.01.2009 03:08:57 vasta tsitaadiga

Kas swedpangal on euroopasised eurodes tavaülekanded internetis 30 kroonise maksumusega? 30 krooni maksab raha saaja või saatja?
Kui müüjal on reiting üle 99,5% ja tehinguid u 1000, siis võib riskida ja maksta ka ilma krediitkaardi ja paypaliga mässamata?
Mulle swedpank krediitkaarti ei tee, kuna tööl ma ei käi (olen üliõpilane). Sellest neile ei piisa, et mul niisama raha on sisse ja välja voolanud piisavates kogustes, neil on ikka tähtis et oleks sissetulek kuskil töötades.
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 01.01.2009 06:17:28 vasta tsitaadiga

Celone, rahvusvahelise ülekande teenustasu on kohalikus valuutas on 30 EEK, muus valuutas 90 EEK ( eur, usd jne). See summa võetakse ülekantavast summast maha, st saad 90 eeku vähem kui vana sulle kannab, va. kui pole eraldi märgitud, et "täissumma vastuvõtjale". Lisaks veel see, et kui kantakse Swedbanki kontserni kuuluvast pangast, siis teenustasu ei võeta. Vähemalt nii ma lugesin hansast välja icon_rolleyes.gif

Kas tudengi krediitkaarti/arvelduskrediiti ei saa ( 3000.-). Vaja koolitõendit, et õpid ülikoolis ja igakuine sissetulek vähemalt 300.-, minul oli küll vähemalt niimodi icon_rolleyes.gif

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 01.01.2009 17:08:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui müüjal on reiting üle 99,5% ja tehinguid u 1000, siis võib riskida ja maksta ka ilma krediitkaardi ja paypaliga mässamata?

Need numbrid küll mingid näitajad pole - loe ta feedback'ist neg. kommentaaride põhjustest ja kas viimasel ajal ka neid esinenud...
IMHO soovitaks ikka PayPal'i kasutada thumbs_up.gif

tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 01.01.2009 20:41:27 vasta tsitaadiga

Selline küsimus et kuidas sellega on oletame et tahan osta seda prose: http://cgi.ebay.com/NEW-INTEL-CORE-i7-965-EXTREME-QUAD-CORE-3-2GHz-CPU_W0QQitemZ190274810873QQihZ009QQcategoryZ96868QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting kas ma pean mingit tolli maksu ka maksma või paneb müüa asja pakki saadab mulle ja kogu lugu ?
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.01.2009 21:03:41 vasta tsitaadiga

Äkki loed esimest postitust..?
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 01.01.2009 21:18:43 vasta tsitaadiga

time123 aga müüa pole firma seega vist on maksud juba makstud või ma ka ei tea pmst sain ma õigesti aru et kui arvet kaasa ei panda ja kui kirjutatakse peale "gift" siis tuleb kindlasti kohale ?
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 01.01.2009 21:23:06 vasta tsitaadiga

väärtuse võib lasta ju väiksema ka märkida, vaevalt nad seal tollis uurima hakkaks palju selle reaalne väärtus on
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 01.01.2009 21:31:49 vasta tsitaadiga

kaspar00 pigem kingitus on parem idee kuna sõber võib ju sõbrale saata prose ja arvet ei pea olema kaasas...

Jama on siis kui toll hakkab uurima kui palju ta ikkagi maksab ja kinni peab kaupa prose peal kirjas ju mis ta on ja kui arvuti teemal võhik oled siis otsing googlesse ja olemas icon_sad.gif

jjk
HV veteran

sõnum 01.01.2009 21:43:47 vasta tsitaadiga

ja kui on märge ebay kohta, siis otsivad ebay oksjoni numbri põhjal hinna välja.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.