praegune kellaaeg 27.06.2025 08:04:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nomore
HV kasutaja

|
31.12.2008 02:05:11
Samsung R25+ vendi alune kuumus ja.. põrin (?) |
|
|
Hehei
Igavusest räägin siis oma kõiki huvitavaid probleeme teile. Muide, otsingus leidsin ühe temperatuuri teema, niipalju ütlen kohe ära, et mina oma läpakat kohe kindlasti lahti lammutama ei hakka
Asi siis selline, et iga kord kui oma arvuti käima panen siis hakkab kahtlane tärin/põrin, nii et terve masin ülekere väriseb. Mitte küll päris nii, et laua pealt alla kukkuda, kuid siiski. Umbes pärast poolt minutit arvuti tööd lakkab põrin ning asendub arvuti tavalise vaikse mühinaga. Põrin pole olnud arvuti algusaegadest saadik, seepärast ka mure. Asi hakkas umbes pool aastat pärast arvuti soetamist, kuid kuna muidu midagi viga polnud, siis ka garantiisse ei sammunud selle aparaadiga. Alguses oli küll natuke hirmutav, kuid nüüdseks olen ära harjunud.
Ja temperatuurist, ma küll ühtegi arvuti sisemist soojuskraadi pole uurinud, aga ma leian, et pole just parim, kui pärast umbes arvuti 15-16 lahtiolekutundi on ventilaatori all laual lakk poolvedelaks sulanud
Avastasin, et sama juhtub, kui teeküünal on tükk aega põlenud ilma aluseta sama laua peal sedaviisi, et puudutada ei saa. Ei meeldi. Viimasel ajal küll lakki just alustassile lusikaga tõsta pole saanud, aga ilmselt mängib selles ka rolli pikkade arvutitaga veedetud/mängitud suvetundide puudumine.
Ma ei oota, et te kuskilt Tallinnast või Saaremaalt mu probleemid võluväel parandaksite (eriti veel kuna ma ise pole eriti nõus masinat seestpoolt puutuma), lihtsalt võiksite soovitada kelle poole edasi pöörduda või mis võiks üldse viga olla. Ja kas tasub arvutit veel käivitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
31.12.2008 05:08:04
|
|
|
Garantiisse ikka. Ise ei ole jah tark puutuda. Kindlasti on mõni vendi laba ära murdunud ja sellepärast teeb siukest lärmi ja läheb kuumaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
31.12.2008 05:22:52
|
|
|
Lärm on ainult esimesed pool-üks minut(it), vent lõpetab pärast seda siis üldse töö ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
31.12.2008 05:23:56
|
|
|
kui järgneb surm vaikus siis jah 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
31.12.2008 05:48:40
|
|
|
neid vibreerivaid vente olen ise näinud küll ja küll, vent tuleb välja vahetada. seega ise ei saagi midagi teha, kui just garantiist ilma ei taha jääda.
omal kunagi PSU vent vibreeris siis koputasin võre peale ja jäi vait...mõneks ajaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
31.12.2008 18:20:50
|
|
|
Koputamine nagu pole aidanud.. Ilma haamrita vähemalt Ja pole surmvaikus, see vendi mühin on ikka.
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.12.2008 18:38:56
|
|
|
Nomore: Kui vent üles ütleb, siis on ta täiesti vait - kuigi sel juhul kõnnid üsna kiiresti uut emaplaati ostma, kuna vana on liigse temperatuuri tõttu maha põlenud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
31.12.2008 21:27:47
|
|
|
Ligi pool aastat juba nii, nagu ütlesin...
Eks hüppan garantiist läbi kui tuju tekib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hunger
HV kasutaja

|
03.02.2009 01:12:59
|
|
|
Kas sa sisu tolmust ja sellisest saastast puhastanud oled?
Mul hakkas kah ükskord põrisema vendikas, ei saanud tükk aega aru, et milles viga..
Mõtlesin kah, et lähen garantiisse, äkki vahetavad vendi välja.
Siis lihtsalt tuli meelde, et sülearvutid pidid tolmust ummistuma tihti.
Puhastasin ära ja põrin kadus ning vendi peal olev plastikuriba ei tundunud kah piisav kuum enam, et sellel mune praadida saaks.
Hakkab ummistuma siis, kui mingi riideeseme peal teda tükk aega hoida.
Endal R20, ainuke erinevus, et R25-l on parem graafika ja natuke kiirem protsessor.
viimati muutis hunger 04.04.2012 21:26:09, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
03.02.2009 11:45:50
|
|
|
Tuttav arvutioskaja puhastas ka arvuti ära ja voila, ongi korras
Rääkis, et mingit lihvimistolmu pidi olema..
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|