Sama mootor (gridi ainult kenam ja paremini end liigutav ehk siis saadi asi paremini tööle). Kui rooli toetus mängus olemas siis võid ju proovida (selles suhtes toetus et dirt teatud gamepade igatahes ei võtnud vastu)
uusim päts 1.2v on netis saadaval. Mingit lisa radasid vms kraami vist siiani ei ole antud _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
seda ma tean et 1.2 olemas aga minu arust kõige uuem juba väljas aga see maksab (kus autod ja rajad) _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
hahah ma ei näindki algul seda nissanit !
Aga räägi mulle kuidas sa saad videos niimodi ringi vaadata autosi ma siia maani mõistatan kuidas seda teha ! _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
Need kes gridi mängus uued, nt proovige "post processing" configi faili alt disable panna (tehke igaks juhuks varukoopia enne). Isiklikult arvan et pilt on niimoodi parem.
Mida ta tegama peaks?...blur (HDR) peaks ära kaduma sellega.
tsitaat:
I found a way to turn off HDR. In my opinion, it looks better without it.
go to: my documents\codemasters\grid\hardwaresettings
Open "hardware_settings_config.xml" with notepad.
Find postprocess enabled="true"
Replace true with false, save file and game runs without HDR!!!
ohooo alles nüüd avastasin täitsa hea mängida sellega mulle pilt kohe meeldib selline ! _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
Aga räägi mulle kuidas sa saad videos niimodi ringi vaadata autosi ma siia maani mõistatan kuidas seda teha !
Kui sul 1.0 pätsimata versioon siis ei saagi kuna PC omas oli kena bug mis seda ei võimaldanud (pc demos oli juba sees, konsoolide omas ei olnud). Pane 1.2 päts peale ning siis replay ajal muuda vaade "tagant vaateks". Siis saad kas siis klaveri või hiirega selle kaameraga mängida (täpselt ei tea kuna ise kasutan gamepadi ja seal joystick abil liigutan).
aga jah... see mats oli siiski parem mis siit ka läbi käinud -> http://www.youtube.com/watch?v=rbSsY61jcOs&feature=channel_page Peaks üritama seda samust kellelegi onlineis teha _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Aga räägi mulle kuidas sa saad videos niimodi ringi vaadata autosi ma siia maani mõistatan kuidas seda teha !
Kui sul 1.0 pätsimata versioon siis ei saagi kuna PC omas oli kena bug mis seda ei võimaldanud (pc demos oli juba sees, konsoolide omas ei olnud). Pane 1.2 päts peale ning siis replay ajal muuda vaade "tagant vaateks". Siis saad kas siis klaveri või hiirega selle kaameraga mängida (täpselt ei tea kuna ise kasutan gamepadi ja seal joystick abil liigutan).
vihkan seda "ai god mode'i" kui mingi raven vms teami auto kuulub. Aga segi rammimine üldiselt aitab _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Oletaks et rahvale eriti ei läheks ka peale need võssa rammimis trikid mida alati AI puhul kasutan. Nissan skyline on ka ainus masin vist millega korralikult sõita oskan _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Päris head matsud ja
Võiks ju mingi päev kunagi teha onlines? Ainult siis sellised matsud võiks ära jätta
mulle meeldib matse korraldada
üldiselt puhtad sõidud on igavad ja neid ei poolda _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.