GTA 4's nende achievements'itega on ka paras jama, teatud achievementsid lockivad ära teatud aja möödudes nt:
King of QUB3D
Beat the High Score in QUB3D. - annab ikka highscore'i ületada, kui ma 25K sellele uueks highscore'iks tegin.
Tean, et mõnedel ka samad jamad siin, nii, et ma pole ainuke.
Krt, selleks ma mõtlesin miks mul see QUB3D ikka lukus on kuigi tegin scoori üle, seega pole mõtet uuesti vast proovida kui lockib ikka ära ?
Uurisin natuke, ega jah see probleem on paljudel, ja G4W (Games for Windows) foorumis on nüüd asjast teadlikud ja hakatakse tegelema ehk:
tsitaat:
I have forwarded these issues on to the proper people internally. When I say the proper people, however, please keep in mind that I mean the people who can ascertain where this problem lies and follow up on it - not necessarily that it is an issue on this end, or on Rockstar's end, or on any end. Basically, I can't tell you for sure where the problem lies, but I've sent it to the people who can.
Ma arvan et teen xboxil nii kaua achiivmente, kuni asi korras _________________ Bawse
1920x1200 reso jaoks on siis gtx280 tri sli vaja või 2tk 4870x2 crossfiresse toppida? või mida siis nüüd on?
praegu mul masin ikka küll hullult kange selle mängu all. pole ka ime, mingi 1.6GHz p4 ja 2giga rammi (profiili arvut)
damn damn damn. tahaks mängida, aga enne pole plaanis küll arvutit tuunida, kui i7 soetamise jaoks piisavalt rikkaks olen saand raske töö ja vaevaga.
quad siin ka midagi juurde ei anna vist, rohkem nagu GHz tahab saada, nii vähemalt seni aru saand. ja rammi.
et siis jälle i7 oma 4 tuumaga ei ole vist ka päris hea lahendus selle mängu jaoks?
4870 1gb saab kah hakkama natukene higistades ja 22/30/40/0 high/medium'it kasutades. Kohati on näha ainult kui hästi töötab gta4 ati kaartide peal ehk siis fps'augud jne (@ mu postid).
i7 imo mõttetu jura. Plaadid maksavad roppu moodi, mälud kallid, prose kiirus ei ole tea mis über. Parem võtta juba vana hää P45/Quad või Core 2 Duo ja odava rahaga 4giigsu rammu.
Või vaadata mis moodi phenom II lammutama hakkab. Igati mõstlikum tundub see lahendus kui osta i7 koos 5k mobode etc asjadega (sama rahaga saab juba võimsama masina eelmisest "põlvkonnast". _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
arvuti: Hp pavilion a6237.sc
AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 4000+
2,11 GHz, 4 GB of RAM
Videokaart on SPARKLE VGA 512MB DDR2 PCIE16 9400GT/128B SF-PX94GT512U2-HP
Kas see on nõrk? vaja veel midagi arvutikohta teada?
Spoiler
pose ón lahjake
vaata sinna radika ja vendi vahele ka (endal oli kass sinna pesa teinud) siis hakkas ka mingi aja möödudes täiega sakkima
temp läks siis 90C' umbes, pärast puhastust oli 65C'-75C' peal
siis veel see, et teinekord peale reinstalli nagu install ei õnnestunud ja hakkas sakkima kaootiliselt, mingi aja möödudes. aitas uus reinstall.
kasutan dox'i optimeeritud 180.84 draivereid ja patchi ja jookseb resol 1024x786 high ja very high setingutel distantsid 35 ja varjud põhjas.
prose C2D P9500, gf9600m gt ja 4gb RAM
Kas mingi valemiga on võimalik jooksutada 128mb mäluga ? ..... tuttav tahaks näha aga hetkel gta masin poolik ... _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
saaks mingi 800x600 resoga kasvõi 10 fps oleks tase _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
4870 1gb saab kah hakkama natukene higistades ja 22/30/40/0 high/medium'it kasutades. Kohati on näha ainult kui hästi töötab gta4 ati kaartide peal ehk siis fps'augud jne (@ mu postid).
i7 imo mõttetu jura. Plaadid maksavad roppu moodi, mälud kallid, prose kiirus ei ole tea mis über. Parem võtta juba vana hää P45/Quad või Core 2 Duo ja odava rahaga 4giigsu rammu.
Või vaadata mis moodi phenom II lammutama hakkab. Igati mõstlikum tundub see lahendus kui osta i7 koos 5k mobode etc asjadega (sama rahaga saab juba võimsama masina eelmisest "põlvkonnast".
Mu P965 väidetavalt toetab ka quadi, ehk saab ilma mobo vahetuseta? Või annab P45 oluliselt paremat perfi? Pole viicind ennast emaplaatidega kurssi viia. Quad vs. Dual core vahe on märgatav? Asi selles, et ei taha enam arvuti peale megasummasid kulutada ja see i7 teema oli rohkem nagu naljaga pooleks. Prose+emaplaadi hinnaga saab juba midagi üsna ägedat kokku panna.
Phenom, hmm, peab uurima hakkama, äkki... _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
X600 Installis ära aga saan mingi errori, DD3D50 _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
1920x1200 reso jaoks on siis gtx280 tri sli vaja või 2tk 4870x2 crossfiresse toppida? või mida siis nüüd on?
praegu mul masin ikka küll hullult kange selle mängu all. pole ka ime, mingi 1.6GHz p4 ja 2giga rammi (profiili arvut)
damn damn damn. tahaks mängida, aga enne pole plaanis küll arvutit tuunida, kui i7 soetamise jaoks piisavalt rikkaks olen saand raske töö ja vaevaga.
quad siin ka midagi juurde ei anna vist, rohkem nagu GHz tahab saada, nii vähemalt seni aru saand. ja rammi.
et siis jälle i7 oma 4 tuumaga ei ole vist ka päris hea lahendus selle mängu jaoks?
endal on 4870X2 ja märg unistus oli ka et saan seda mängu ka vabalt mängida kõik efektid põhjas aga tutkit brat ei saa midagi isegi peale seda patchi / uusi ATI drivereid ei läinud midagi eriti paremaks ... kasutan ka just reso 1900X1200 ja mäng jookseb muidu ilusti mingi nõksutamist nagu ei ole eriti vahest just kui vihma hakkab sadama mängus siis nagu uimab natuke.... avastasin veel seda et kui võtta mängu settingutes veel seda piirangut maha ma ei mäleta sry kas see oli videomälu või tavalise arvuti mälu piirang siis saan natuke kauem mängida kui enne ... sellepärast et enne sain mingi tunnike mängida siis kaob heli ära ja vajutan esci et minna menüüse viskab desktopile ja lööb ette errori et your videocard memory is out please reboot your computer et tõsiselt ikka wtf ma tahaks seda mängu mängida mitte restartida enda arvutit koguaeg... aga enne oli see piirang mul 600 peal nüüd panin 400 peale ja saab kauem mängida isegi ... ei tea kas peaks veel midagi vähemaks keerama ... tõsiselt on mängul midagi viga kui teiste mängudega ei ole selliseid probleeme... ehk Rockstari poisid peavad oma peod ära ja võtavad midagi ette uuel aastal ...
mäng on iseenesest lahe ikka 8) sain ka selle pangaröövi missiooni tehtud... päris mitu korda sai tehtud isegi siiamaani minu jaoks üks raskemaid missioone ... ahjaa helikaga on ka lahe lennata aga natuke harjutamist tahab ka kuidagi raske on see juhtimine klaviatuuril ... ja see purjus olek seal mängus ei ole eriti lahe mul hakkas pea ringi käima natuke... väga reaalselt tehtud et selline tunne tuli nagu oleks ise purjus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.