See oli vist kõige mõttetum planeeritud Live mängimine. Te peale rallide seal muud ei teinudki ju, paar korda tahtsite saad häid pilte kuskilt momunendi otsast seismisest mingite tähtsate majade taustal, wtf?. Kõik karjusid veel chatis, et võtame relvad ka ikka maha, et kindlasti kino ei saaks. Oleks võinud ikka natuke midagi muud ka teha, lihtsalt soovitus järmiseks korraks.
Jah, pärast läks õige mäng lahti. Team Deathmatch FTW!
Okei täna uuesti siis, ma rääkisin kohe alguses, et hakkame team deathmatchi.
a siis võikski nii teha, et kella 7-me ajal hakkame LIVE's mängima kõik koos, et ei teki sellist olukorda, et ennem seitset on mõned mängijad paar tundi mänginud ja 7 ajal ei viitsigi enam .
Krt ma olen üks nendest arcade omanikest.. polnud headseti pakis.. peab tellima.
Eile korra viskas välja siis olin kolmandas tiimis. Muidu oli fun jah.
Jõuan täna ka vast 7-8 paiku kui midagi toimub.
No osad pomisevad vuntsi, aga muidu enamasti saab aru jah. Ainus asi on see et kuna heli tuleb samadest kõlaritest mis mäng siis bazookaga laskmise ajal ja plahvatuste ajal ei kuule küll suurt midagi mida te karjute
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.