praegune kellaaeg 17.06.2025 13:42:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Absona
Lõuapoolik

|
28.12.2008 12:05:01
Visual Studio Add Reference.. |
|
|
Probleem selline, et teen näiteks ühte rakendust ja projekti lisan uue ClassLibary, seon selle Add Reference kaudu Main Projektiga ära. Aga probleem on selles, et kui Debug'in või Build'in, siis *.dll fail lisatakse sama kausta. Näiteks niimoodi:
New_Folder/
1.dll
2.dll
3.dll
main.exe.
Kuidas ma saaksin niimoodi, et näiteks *.dll failid asetatakse niimoodi:
New_Folder/Dllid/
1.dll
2.dll
3.dll
ja ühesõnaga New_Folderi kaustavaade oleks selline:
New_Folder/
Dllid
main.exe
Olen proovinud Solution'isse teha uued kaustad ja sinna sisse lisanud ClassLibary projektid aga see ka ei aita. Ehk keegi oskab nõu anda kuidas saaks niiöelda *.dll'id ära lahterdada eraldi kaustadesse ilma, et peaks Visual Studiost väljaspool käsitsi ise faile paigutama.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
28.12.2008 15:49:09
|
|
|
Vabanda mu otsekohesust, aga milleks selline asi vajalik on ?
Debugid ju nagunii läbi keskkonna ning kliendile asja jagades tekita installer, kus määrad ju nagunii ära kaustad erinevatele failidele ja DLLid registreerid süsteemis (nii, et nende asukoht pole põhirakenduse aspektist vaadates oluline).
//muidu solutioni settingutest saad antud asja määrata, kui homme meeles on võin täpse koha otsida, igatahes paari nädala ees jäi sarnane koht silma//
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|