... omamoodi komöödia on see kuidas ta mul maandus... lõustaga vastu maad ja siis veel uks pähe. Hüppe jäi jah tegemata... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
ärge nüüd liiale ka minge võtsin selle mis ette juhtus. Tegelt algselt arvasin et see "maandumatu" ala. Nagu vahest tehakse et textuur on olemas aga tegelt põhja all ei ole vms. Kui video viimast kaadrit vaatate siis näete ka lahedat graafika bugi vms jura... hiljem alles märkasin.
Aga jah... lennata ma oskan... tulistada selle "võmmi" junniga ei oska. Kõik kuulid lähevad mööda. MP's võtsin snipri sedasi maha et lendasin lihtsalt talle pähe Rakette ei ole helikal seega suht sucks... tanki ei ole seega jällegist suht sucks. SWAT masin aga on ise paras tank... tükk aega tulistasin enne kui põlema süttis _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
millega te neid tekste lisate ? R* oma juraga? Ja millega konverdite ?
sul see maandumine viisakam... mul naljakam _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
millega te neid tekste lisate ? R* oma juraga? Ja millega konverdite ?
sul see maandumine viisakam... mul naljakam
mu video descriptionis on kirjas millega ma tekste lisan. renderdust pean siis topelt tegema. algne fail mingi 40mb, peale reso vähendamist ja tiitelklippide lisamist oli fail 4mb
Kuidas üldse avada mingeid porte? Ruuterist, modemist, aga kuidas? Ja kuidas seal toppida GTA IV/GFWL/xbox live allow listi? Ainus koht kus ma olen avanud porte/allow listi pannud neid on windows firewall, aga sellest vist on vähe :S. Väga väga vähestes servudes saan multiplayerit mängida. Network information vms ütleb, et NAT open ja uPnp Available, in use, aga ikka viskab igalt poolt välja...
Teine mure on see, et achievmendid ei taha saveda ennast :S Mul story läbi, aga achievmentide järgi oleks mul nagu paar missiooni tegemata neid ei anna ju uuesti teha? :S Pole ühtegi cheati, modi, trainerit jne kasutanud... Need achievmendid pole küll suuremad asjad aga tahaks ikkagi ära teha..
nikerdan ja nikerdan aga noh ei saa kuidagi politseihelikaga sinna pihta. mõni kord kukun mööda, mõnikord libisen maha. ja süüdlaseks on kaamera. see kuradima kaamera. ei saa seda nii paigale et oleks näha kus täpselt uks asub.
EDIT: hakkama sain, ei olnud just härrasmehelik maandumine, väike faceplant käis asja juurde.
Spoiler
viimati muutis DeTHiCa. 28.12.2008 03:52:48, muudetud 2 korda
Krt ma ei saa aru, mis selle orikaga on, et koguaeg crashib ja kakkub vahepeal nii hullult. (Plaat sees koguaeg, vb sellepärast, ma ei tea)
Igatahes pira versioon mul mitte ühtegi korda pange ei pannud. Keegi vb teab head No-DvD crack'i (mis midagi tuksi ei keeraks), et plaat koguaeg sees ketrama ei peaks. Ühe korra on ka BSOD orikaga tulnud aga, mul oli auto reboot peal ja seega ei tea mis oli. Logist ka midagi näha polnud.
Story lõpus e. ilma kõrvalmissioonideta ~60% vahel saad ta ära nottida.
Tegin kah tassi peale maandumise ära, Annihilatoriga ei saanud, suutsin koguaeg nii hüpata, et see tiivamoodustis lükkas mind maha. Maverickuga oli lihtsam, aga ingame video editor piirab video 12fps peale, lõpptulemus on okse .
angel, kas sul frapsiga FPS salvestamisel alla ei kuku ?
Meisterdasin kah midagi (vaadake HD-s)
http://www.youtube.com/watch?v=S7-rHeTj32s
Nikerdan juba uue pikema kallal - vaikselt hakkab editor selgeks saama
Kui valmis saab , postitan siia
angel, kas sul frapsiga FPS salvestamisel alla ei kuku ?
Meisterdasin kah midagi (vaadake HD-s)
http://www.youtube.com/watch?v=S7-rHeTj32s
Nikerdan juba uue pikema kallal - vaikselt hakkab editor selgeks saama
Kui valmis saab , postitan siia
Renderdamine võtab ikka s**aks aega valmis saan , siis on pikk habe ees !
Panen ka ühe varem tehtud töö üles , kahjuks mitte HDs !
Vigu tuleb renderdamisel liiga palju sisse
viimati muutis Eric80 28.12.2008 10:16:47, muudetud 2 korda
Irw, see tagurpidi sõitmise asi on küll vägev . Hea video _________________ Pildistan ja majandan hobikorras, uuri lähemalt: http://www.kirilldremljuga.eu !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.