kellelgi on probleeme MP's et viskab lampi aegajalt välja? just kõige mahlakamal hetkel üldiselt _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
cheatimine on nõrkadele... ise panin vahepeal täie rahuga 6 tärni takka ja tutvusin linnaga... kuniks vale pöörde tegin ja fbi kätte sai _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
kurb et see windows crap for live segast peksab ja kõike "saavutusi" kirja ei ole visanud (mitu asja olen ära teinud aga ikka märki maha ei ole jäänud, pidevalt all tuleb kah kiri et "said kätte"). Vähemalt omapärane oli see et nii kui esimest korda võrku läksin ja vandi maha tapsin tuli alla kiri "you killed R* personel" vms saavutus _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Vähemalt omapärane oli see et nii kui esimest korda võrku läksin ja vandi maha tapsin tuli alla kiri "you killed R* personel" vms saavutus
Tsiteering gtaforums'ist
tsitaat:
The "Let Sleeping Rockstars Lie" achievement is transferable; meaning that if you kill someone that killed a R* dev, you'll get the achievement.
Ehk siis, et sa tapsid kellegi, kes tappis R* mehikese.
Või siis ta tappis kellegi, kes tappis kellegi, kes tappis kellegi, kes tappis kellegi, kes tappis kellegi, kes tappis kellegi, kes tappis R* dev'i. _________________ TALUSILDID
Klõpsid vastava relva nuppu vahetamiseks a la 5 on smg jne. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
kuidas keegi suhtub... ega ei ole ju normaalne, et otsid 200 tuvi ülesse, see pigem näitab kui haige friik pead olema...
on olemas ilma cheatimata saved
võtan vahepeal pulliga seda üritust laamendan ja cheatin nii sama
ma laamendan ilma cheatita... save'ida ei lase seega pärast raha kah alles. Kui midagi huvitavat aga korda saadan siis save'in ära. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Olen proovinud helikopterist välja ronides jõuda vabaduse samba tõrvuku otsa. Paar korda on jopanud aga siis lööb tiivik mu kus-kurat. Mingi 30-40 korda olen vast küll proovinud.
Kohe mitte ei õnnestu..... ja siin ilma cheatimata kuidagi ei saa , ega sa ju ei lähe igakord uut kopterit otsima ikka "kellad" uie kohale.
Ettepanek: Kes on nii kõva mees (nagu enamus siit.... on "über mängurid") ja jalutab siis esimesena vabadussamba tõrviku peal.
See nõuab erilist kopteri tunnetamist ja on paras närvide mäng.
Kopterid on gta's mul alati käpas olnud (meeldib linna vahel ja sildade all vigur sõitu teha). V.a see tulistamine mis minuarust on üks paras piix PASK (kurat pangu kas või sihik siis aga asi on nagu emane part seal õhus kui üritad tulistada korralikult). Saints Row 2 oli asi palju mugavamalt lahendatud _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sry pean tõdema et esimene katse kohe luhtus kuna tegin vale arvestuse (kukkusin mööda ehk siis riivasin seda seina). nu mis siis ikka. ajasin end maast lahti (elud jäid alles) ja läksin uue helika järgi. Ja siis voila -> valmis 8) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sry pean tõdema et esimene katse kohe luhtus kuna tegin vale arvestuse (kukkusin mööda ehk siis riivasin seda seina). nu mis siis ikka. ajasin end maast lahti (elud jäid alles) ja läksin uue helika järgi. Ja siis voila -> valmis 8)
eee tahad et pehmelt maanduks ? väga väike kukkumine. Vaata ka kus kohas helika tiivikud on. Ma võin proovida kas pehmemalt kah saaks aga minuarust see täitsa piisav. Elusid ei kao eriti ega midagist. Ülesse poole minuteada ei saa maanduda kuna kuju olek ei võimalda seda.
Aga miks teha asja keeruliseks kui ka nõnda saab. Asja trikk seisneb vaid selles et õigesti kukkuda sinna peale ja võimalikult madalalt + kiirelt kuna tiivikud käivad vaikselt juba vastu kuju _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Olen proovinud helikopterist välja ronides jõuda vabaduse samba tõrvuku otsa. Paar korda on jopanud aga siis lööb tiivik mu kus-kurat. Mingi 30-40 korda olen vast küll proovinud.
Kohe mitte ei õnnestu..... ja siin ilma cheatimata kuidagi ei saa , ega sa ju ei lähe igakord uut kopterit otsima ikka "kellad" uie kohale.
Ettepanek: Kes on nii kõva mees (nagu enamus siit.... on "über mängurid") ja jalutab siis esimesena vabadussamba tõrviku peal.
See nõuab erilist kopteri tunnetamist ja on paras närvide mäng.
seda taheti --> tõrviku otsa
videos aga
Spoiler
http://www.speedyshare.com/757373713.html
maandusid kuhugi mujale
viimati muutis busta 28.12.2008 00:41:30, muudetud 1 kord
ehk siit parem vaadata _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Nii kas nüüd on kõik rahul? Või peab veel hellamalt maanduma? Arvestada tuleb sellega et füüsika mootori tõttu ongi see niko suht komberdis ja lombakas (eriti pinda käib see võrgus mängides). Sinna maanduda ei ole võimalik kuna tiivikud käivad vastu seina. PS: kasutan lendamisel Xbox360 pulti PC peal (sexbox'i ei oma) see vast põhjendab ära miks ka kergesti asjad edenevad. Või siis rumblepad 2'te.
Oletan et tõrviku otsa maanduda ei saa kuna... kas üldse seal mingit alust on? Ehk on ainult õhk vms jura pandud. Jetpäkki oleks vaja... GTA SA moodi nuh _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
aga tundub et tegemist on ühe rämeda täppis hüppega... tea kas pehmemalt kah saab _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Saab ka tõrviku otsa ronida-maanduda-hüpata.
Olen seal kopterist välja astudes jalad maha pannud aga siis paneb tiivik laksu ........ leian ennast jälle "mandril".
kurat... proovin uuesti. Sain topsi peale helika pandud aga kui nikko välja astub kaotab kohe tasakaalu ja libises topsi pealt maha (tops väikse nurga all) Muideks seal videos (lõik mida jälgisin) oli asi easy ju... üks lendab teine jalutab välja. Ma üritan üksi asjaga toime tulla. Kui ei siis keegi võib mp's kaasa tulla. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
nihhuijaa... niko on retard, hakkab kõrvalistuja poolt välja ronima... juhiust ei bloki nagu miski. alguses proovisin politseihelikaga aga see liiga suur. siis tsiviilikaga.
pusin edasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.