Annan tankisti konto ja passi ning sellega ostab ära oma kama mis tahab ja ongi.Muidugi kui kui edaspidi pätsama hakkab sama konto pealt siis saab rihma.
Ära muretse, ei hakka pätsama. Ega mul nii sinu kontot kasutades neist punktidest ka väga kasu ei oleks, kuna punkte oleks vaja gamertag'i muutmiseks ning teise kontoga seda teha ei saa
Et jah, teiste kontode punktidest ei ole kasu, oleks vaja redeem code'iga.
Või oskab keegi öelda mõnda lehte, kust saaks osta 800 või 1600 MS punkti (EU kontole peamiselt).
umbes sama nagu ostaks esiveoga bemmi (jah neid pole olemas), on bemm küll aga samas ei ole ka. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mul on 256mb mälukaardiga arcade ja NXE ka peal. Savede jaoks on küll ruumi PIISAVALT. Niiet jutt sellest, et NXEd kasutada arcadega ei saa on küll jama.
viimati muutis zonitec 27.12.2008 19:46:02, muudetud 1 kord
Plaan konsool maha müüa, aga et kogu mant uude konsooli üle kanda selleks oli vaja vist mingit jubinat.
Viitsib keegi sellest kiirülevaate teha, et mis see endast kujutab ja kuidas töötab.
Samuti kui õigesti mäletan käis see julla siin käest kätte, kes oli see lahke mees kes laenas?
jep, see on HDMI-ga.
sellepärast ma hoiangi oma save game-sid 512MB memory unitil...
Sa mängid ka kindlasti kordades rohkem, eks ma neelan selle väikese tagasilöögi alla.
Eelmise konsoolivahetuse ja konto taastamisega ma suutsin kuidagi päris hunniku punkte ära kaotada,
pean seekord hoolikam olema ja vaatama mis ma valesti tegin.
Sai oma sünnaks tellida game.co.uk-st LEGO Indiana Jones ja Mirrors Edge 650 eeguga säästsin 833 eek.
Aga damn ma magasin maha selle 50% sale sealt pointsi lk sob. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Plaan konsool maha müüa, aga et kogu mant uude konsooli üle kanda selleks oli vaja vist mingit jubinat.
Viitsib keegi sellest kiirülevaate teha, et mis see endast kujutab ja kuidas töötab.
Samuti kui õigesti mäletan käis see julla siin käest kätte, kes oli see lahke mees kes laenas?
Müü konsool maha, aga jäta kõvaketas/mälukaart endale...
Alati ei pidanud see värk töötama. Kui ma oma kõvaketta sõbra konsoolile panen, siis näitab nagu ma poleks Arcade mänge ostnudki... _________________ TALUSILDID
Alati ei pidanud see värk töötama. Kui ma oma kõvaketta sõbra konsoolile panen, siis näitab nagu ma poleks Arcade mänge ostnudki...
Litsensid pead ka alla tõmbama sinna konsooli aga seda saab kord aasta jooksul teha.
amddude, viitsid, tee list mängudest mis imevad (koos adekvaatsete põhjendustega), siis teab mida mitte osta poest. Ja must have kah siis? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
see mäng on revolutsionaarne just tänu omale uuenduslikule rinna-füüsikale.
suht huvitav tegelikult _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mõned küsimused täielikult Xbox´i-võhikult.
Nimelt on soov hankida Xbox360 mängimaks GTA4, põhimõtteliselt Arcade´i ei saa siis netis mängimiseks kasutada jah?
Ja VGA kaablit muidu kaasas pole ja peab juurde ostma, sest aparaadi enda taga VGA väljundit pole?
Heli jaoks on kah miskit spetskaablit vaja, et tavalist kõlarikomplekti (3,5mm jack) kasutada?
Etsike, netti saab, lükka kabla taha ja mure lahendatud. Kui vga ühendust tahad, siis pead jah ostma eraldi selle vga kaabli. üleminukud heliomad peaks kaasas olema. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.